Αγορά Kathrein UFS 910...

Η απάντηση μόνο θεωρητική μπορεί να είναι και απο εμένα γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.
Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Τώρα στις περιπτώσεις που σε HD σήμα θα είναι ενεργοποιημένη η προστασία κατά της αντιγραφής τίθεται θέμα συμβατότητα της οθόνης με το HDCP..

Ναι πραγματι, αυτό το ξέχασα, αλλά αυτό θα εμφανιστει αργότερα σαν πρόβλημα και όχι σε όλα

Παντως η καρτα γραφικων υποστηριζει HDCP.Επισης μια αλλη ερωτηση.Αν συνδεσω τον δεκτη στη 2η dvi,μολις ανοιγω τον δεκτη θα χρειαζεται να κανω κατι για να δω εικονα απο αυτον;

Paidia o dextis uparxei...Exei erthei stin ellada alla einai opoios prolabei...H timi tou einai guro sta 350 euro kai tha ton breite stin andiprosopeia...Opoios thelei perissoteres leptomereies na mou pei

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΕΧΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΤΕ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΕΧΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 360 ευρω ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ.........

Η Λύρα ειναι ο εισαγωγέας, πρεπει να ειχε γραφτει και το τηλέφωνο σε κάποιο ποστ

Απάντηση: Re: Αγορά Kathrein UFS 910...

η βερσιόν 1.04 ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δεν είμαστε λαική αγορά αγαπητέ και δεν χρειάζεται να γράφεις άσκοπα, ούτε με κεφαλαία.
Αυτά που θέλεις να μας μεταφέρεις θα μπορούσαν να είναι το περιεχόμενο ενός μηνύματος και όχι τριών.

Επι της ουσίας.
Αν έχεις σχέση με την αντιπροσωπεία να μας το δηλώσεις, όπως επίσης και την τιμή του. Στο πρώτο ποστ μιλάς για 350 και στο δεύτερο για 360 .
Αν και καλύτερα θα ήταν να μου στέλνατε ένα δελτίο τύπου.

ΦΙΛΕ LEO ΤΟΝ ΔΕΧΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΡΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ VOREIOS.ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ KATHREIN .ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...
Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΕΧΤΗ ΕΙΝΑΙ 380 ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 1 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΚΟΜΑ....H ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΧΤΗ....
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΕΞΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ....ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ -ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ- ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΧΤΟ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROPESAT.

ΦΙΛΕ LEO ΤΟΝ ΔΕΧΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΡΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ VOREIOS.ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ KATHREIN .ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...
Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΕΧΤΗ ΕΙΝΑΙ 380 ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 1 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΚΟΜΑ....H ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΧΤΗ....
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΕΞΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ....ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ -ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ- ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΧΤΟ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROPESAT.
to mono pou tha prostheso ine oti o dektis kathrin stin galiki agora apagoreftike i kikloforiatou ,o logos den tiri tous prodiagrafes tou nomosxediou . afti itane i apantisi tilefonikos apo enan filo pou meni sti galia apo tin eteria pou vrike ton dekti.to idio ixe gini kai me tous dektes relook palia.
eno stin ellada iparxi kai antiprosopos kai diathesimos .

Απάντηση: Re: Αγορά Kathrein UFS 910...

Γύρω στα 350 στο πρώτο σου μήνυμα, περίπου 360 στο δεύτερο, 380 την επόμενη μέρα.
Χωρίς άλλα σχόλια.

Σου ζήτησα να μην γράφεις με κεφαλαία διότι είναι κουραστικά στο διάβασμα και στην γλώσσα του ιντερνετ σημαίνει ότι φωνάζεις.

Τα περί λαικής αναφέρονται στον τρόπο που μπήκες στο Avclub με σκοπό να εξαγγείλεις την διάθεση του δέκτη απο την ελληνική αντιπροσωπεία.
Στο φόρουμ έχει γραφτεί πολλές φορές ότι θα είναι διαθέσιμος απο την ΛΥΡΑ τον Δεκέμβριο.

Κατά τ' άλλα δεν αντιλαμβάνομαι το ύφος σου, ούτε το σκεπτικό σου.

Οσο για την Europesat αν ησουν πιο προσεκτικός θα έβλεπες ότι δεν είμαι εγώ ο συντάκτης της γνωστοποίησης, αλλά και να ήμουν θα ήταν άνευ σημασίας.

Η ελληνική αντιπροσωπεία διάθεσης προιόντων της Kathrein είναι η
Επωνυμία : ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ KATHREIN
Διεύθυνση : ΦΥΛΗΣ 15
Πόλη : ΑΘΗΝΑ
Ταχ. Κώδικας :104 33
Τηλέφωνο : 8231188 -8223375

Σποραδικά μπορείς να τον βρεις σε ελληνικά e-shops και καταστήματα πώλησης δορυφορικών ειδών. (μπορεί να είναι και ανεξάρτητες εισαγωγές)

Μέσω ιντερνετ απο Γερμανία κάνοντας μια αναζήτηση π.χ. εδώ:
KATHREIN
Με πράσινο εμφανίζεται η άμεση διαθεσιμότητα του. Ολα τ' άλλα σημαίνουν απροσδιόριστη αναμονή.

Χμμμμ…. Σαν να χρεώνει κάτι παραπάνω η αντιπροσωπία μου φαίνεται. Κρίμα.... δε μ’ αρέσει όταν με ωθούν να αγοράσω από εξωτερικό!

Μόλις τον παρήγγειλα απο την ελληνική αντιπροσωπεία. Σε 1 ωρίτσα θα τον έχω στο γραφείο μου! ΠΑΡΑΚΑΛΩ όσους φίλους έχουν γνώση για το στήσιμό του, να με ενημερώσουν για αντίστοιχα "εκπαιδευτικού περιεχομένου" sites, μιας και όπως έχω πει σε άλλο thread, μέχρι τώρα ήμουν σε επίπεδα HTPC-skystar2.

Φιλικά
Γιάννης

Καλημέρα μόλις επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία, μου έδωσαν τιμή 380 ευρώ μετρητά. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να πουλαέι τον δέκτη, ώστε να μπορώ να τον πάρω με κάρτα?

Ευχαριστώ

Νικόλας