Αγορά κλιματιστικού

Αν τα βαλεις στο auto (τα Inventor) ακουγονται λιγο στην αρχη, oταν παρουν μπρος
(γιατι αναγκαζονται να δουλεψουν σε ψηλοτερη σκαλα) αλλα μετα .... κατεβαινουν
μονα τους στην χαμηλη.

Ετσι, για την κουβεντα,
το εξωτερικο τμημα των Inventor ειναι πολυ πιο θορυβωδες απο το εξωτερικο τμημα
των Mitsubishi (που το εσωτερικο τμημα τους ειναι πιο θορυβωδες απο τo αντιστοιχο
των Inventor).

:laugh:

Να σας βάλω έναν ακόμα προβληματισμό.. Δεν αρκεί ένα κλιματιστικό να βγάζει τον ελάχιστο δυνατό θόρυβο (μιλάω για την εσωτερική μονάδα). Πρέπει και να "κουνάει" επαρκή ποσότητα αέρα κάνοντας τον ελάχιστο δυνατό θόρυβο.

Γιατί είναι εύκολο να φτιάξεις ένα αθόρυβο κλιματιστικό. Απλά βάζεις τα fans να δουλεύουν στο ελάχιστο.

Το δύσκολο είναι να φτιάξεις αθόρυβο κλιματιστικό που παράλληλα να "κουνάει" πολύ αέρα.

Έψαχνε ο κουμπάρος μου πριν καμια 45αριά ημέρες για φθηνό κλιματιστικό για το σαλόνι του και έκανα την μ@@@κία να ανακατευθώ,προτείνοντάς του μέσω skroutz την αγορά ενός
DAEWOO DSB-F1834ELH-V.
Το συγκεκριμένο,υποτίθεται ότι είναι inverter με 18.000 btu ψυξη/θέρμανση.
Να μην πλατιάζω,το τηλεχειριστήριό του δεν έχει ένδειξη θέρμανσης.
Απευθύνθηκε στο κατάστημα που το αγόρασε (http://www.iking.gr/ecs/gr/products/DAEWOO-DS-F1834ELH-V-Inverter-18000-Btu-.aspx) και του ζήτησαν να πάει εκεί το τηλεκοντρόλ.
Τους το πάει ο ταλαίπωρος,του λένε ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο και θα τον καλέσουν.
Εκείνος έκτοτε δεν τους ξαναενόχλησε και χθες μίλησα εγώ μαζί τους.Περίμενα όλη μερα να με καλέσουν,αλλά τίποτα.
Νέα επικοινωνία μου σήμερα όπου με ενημέρωσαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο-λέει- δεν έχει ένδειξη ζεστού-τον γνωστό ήλιο- γιατί ρυθμίζει αυτόματα την θερμοκρασία.
Αφού τα άκουσαν για τα καλά,μου είπαν ότι θα με καλέσει ο "υπεύθυνος" να με ενημερώσει.
Τι κάνουμε;

Έψαχνε ο κουμπάρος μου πριν καμια 45αριά ημέρες για φθηνό κλιματιστικό για το σαλόνι του και έκανα την μ@@@κία να ανακατευθώ,προτείνοντάς του μέσω skroutz την αγορά ενός
DAEWOO DSB-F1834ELH-V.
Το συγκεκριμένο,υποτίθεται ότι είναι inverter με 18.000 btu ψυξη/θέρμανση.
Να μην πλατιάζω,το τηλεχειριστήριό του δεν έχει ένδειξη θέρμανσης.
Απευθύνθηκε στο κατάστημα που το αγόρασε (http://www.iking.gr/ecs/gr/products/DAEWOO-DS-F1834ELH-V-Inverter-18000-Btu-.aspx) και του ζήτησαν να πάει εκεί το τηλεκοντρόλ.
Τους το πάει ο ταλαίπωρος,του λένε ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο και θα τον καλέσουν.
Εκείνος έκτοτε δεν τους ξαναενόχλησε και χθες μίλησα εγώ μαζί τους.Περίμενα όλη μερα να με καλέσουν,αλλά τίποτα.
Νέα επικοινωνία μου σήμερα όπου με ενημέρωσαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο-λέει- δεν έχει ένδειξη ζεστού-τον γνωστό ήλιο- γιατί ρυθμίζει αυτόματα την θερμοκρασία.
Αφού τα άκουσαν για τα καλά,μου είπαν ότι θα με καλέσει ο "υπεύθυνος" να με ενημερώσει.
Τι κάνουμε;

Υπομονη και μαθαινουμε απο τα λαθη μας...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχει δοκιμασει καμεις αυτομτο wifi κολπο με τα κλιματιτστικα της inventor?

Αυτό με το αυτοματο μπορεί να συμβαίνει.
Εννοώ να μην έχει manual