Αγορά LCD 32"-Γνώμες για συγκεκριμένα μοντέλα

μιλάω για τα πιο ακριβά μοντέλα της sony με motionflow γιατί την W4500 δεν την έχω βρει πουθενά διαθέσιμη

Μετά από πάρα πολύ ψάξιμο είμαι κάτοχος (και πανευτυχής) της SONY 40W4500:award:
Τελευταίο κομμάτι που βρήκα μετά από σαφάρι στα καταστήματα
Δυστυχώς διαθέτει μαζί με όλα τα καλά της και το γνωστό clouding το οποίο δεν διακρίνεις καθόλου στην εικόνα παρά μόνο σε μαύρη οθόνη και είναι κάτι που δεν με ενοχλεί καθόλου:music-smiley-004:
Χίλια ευχαριστώ σε όλο το φόρουμ για τη βοήθεια γιατί χωρίς το εκτενές διάβασμα σε όλα τα νήματα δεν θα κατέληγα ποτέ στην ιδανική επιλογή για τις απαιτήσεις μου:five:

Καλορίζικη Flyer5! Σε τι τιμή τη βρήκες, γιατί παρά την εξαφάνισή της και τις περιπτώσεις clouding, εξακολουθώ να την έχω υποψήφια προς αγορά (αν τη βρω) μαζί με τη SAMSUNG LE40 A756.

ήταν το demo κομμάτι στο ράφι και την πήρα σε χαμηλότερη τιμή που ίσως δεν θα βρείς σε tv του κουτιού (να είναι καλά ο υπεύθυνος του καταστήματος που του έβγαλα την παναγία να μου τη δώσει).Γενικά παίζει γύρω στα 1199 ευρώ αλλά κατόπιν παραγγελίας αν και όταν έρθει (μακάρι να εφοδιάσει η sony τα καταστήματα)
στο θέμα του clouding: υπάρχει στις δυο επάνω γωνίες αλλά ήταν το backlight στο 8 και το έβαλα στο 5 όποτε και βελτιώθηκε σε σημείο που δεν φαίνεται καθόλου.Γενικά και με υψηλό backlight κατά τη διάρκει της θέασης δεν γίνεται αντιληπτό και δεν ενοχλεί (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια)

Last edited:
ετσι κι αλλιως το Backlight 8 ειναι πολυ ψηλη τιμη,δεν πρεπει να μενει ετσι.και παλι το 5 λιγο ψηλο δεν το χεις?

Γιατί όχι την Sony 40L4000 40'' που είναι φθηνότερη?
Τι διαφορά έχει απο την Sony 40W4000 ή απο την Samsung LE40A656 ????