Αγορα LCD 37"

Παντως επειδη ειμαι καλο παιδι δεν σκοπευω να ανοιξω νεο θεμα "αγορα lcd 40" . Τρομαζω στη σκεψη του τι μπορει να γινει εκει που ανεβαινουν και τα ποσα...

Ποια αναστάτωση, προθερμανση κανουμε για το μποτιλαιρισμα που θα συναντησουμε φευγοντας διακοπες :flipout: :flipout: :flipout:
όλο κια καποιον θα βρισουμε

Σοβαρά τωρα και εγω για το σπιτι εχω καταληξει σε 37" και ψαχνω και ψαχνω και ψαχνω, λες να παθω τα ιδια με εσενα φιλε gkazantzis, να καταλαβω οτι θελω 40" και να παει τζαμπα τοσο ψαξιμο??? :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Αγορα LCD 37"

gkazantzis said:
Εγω που ημουν αυτος που ανοιξε το θεμα ''αγορα lcd 37" ζητω συγνωμη για την αναστατωση που αθελα μου προκαλεσα. Και ποια ειναι η ειρωνια... τελικα καταλαβα πως θελω 40"

Tσαμπα τα αιματα βρε φιλαρακι:flipout: :flipout: παμε οποτε απο την αρχη.Samsung 40R71 2100€,Panasonic 42PV60 2160€,JVC 40S70 2000€.

θα καθομαι γυρω στα 4 μετρα αν και το σαλονι ειναι 5.5 μ
Ασε φιλε πανο εχω προβλημα με τη γυναικα δεν θελει μεγαλη τηλ. γιατι "πιανει πολυ χωρο" οπως λεει

Δεν ξερω πως να της αλλαξω γνωμη

ChristosD said:
θα καθομαι γυρω στα 4 μετρα αν και το σαλονι ειναι 5.5 μ
Ασε φιλε πανο εχω προβλημα με τη γυναικα δεν θελει μεγαλη τηλ. γιατι "πιανει πολυ χωρο" οπως λεει

Δεν ξερω πως να της αλλαξω γνωμη

Πάτα λίγο πόδι τώρα, γιατί μετά...:violent-smiley-008: Ασε δηλαδή που αυτό δεν το γλιτώνεις έτσι κι αλλιώς! :flipout: :flipout: :flipout:
Πάντως από τα 4μ όπως λες, ναι μεν θα βλέπεις, αλλά σαν μια κανονική, γιατί είσαι λίγο μακριά. Θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς και να δεις και λίγο παραπάνω.
Οσο για τη γυναίκα, ασε την να φωνάζει. Μια ευχαρίστηση έχουμε κι εμείς, να μας την χαλάσουν κι αυτή? Η αυτή δεν θα βλέπει τον Παπακαλιάτη κι όλες αυτές τις σειρές!!! :grinning-smiley-043

Αν τα παρω στο κρανίο να δεις τι θα γινει.:violent-smiley-030: :twoguns: :violent-smiley-030: :twoguns: Βασικα θα παω να παρω μια μονος μου θα την παω σπιτι και μετα δεν μπορει να κανει τιποτα, θα παραμιλαει για λιγη ωρα, οπως όλες, αλλα μετα όλα καλά.

Ελπιζω να μην διαβαζει...:slapface:

Φίλε gkazantzis αφού έφτασες στις 40" γιατί δεν πας στις 42" για να δεις και κανενα μοντελο πλάσμα. Εχουν βγει πολύ ωραία κομμάτια και πιστευω οτι έρχονται ακομα καλυτερα...

2" τι είναι, τίποτα, τι λες????:ernaehrung004:

-bye- -bye-

Βασικα εγω αυτη την στιγμη την 32" που εχω την βλεπω απο αποσταση... 2.5 μετρων. Απλα οποια και αν παρω σκεφτομαι πως ισως θα πρεπει να αλλαξω διαρυθμιση στο δωματιο αν δω τελικα πως με ζαλιζει. Για 42" παντως με τιποτα, οπως και να τα στησω δεν βγαινει!!!

stavros kamoulakos said:
Και επι της ουσιας τωρα για να τελειωνουμε γιατι

1. δεν εχω σκοπο να δινω εξετασεις στο καθε παιδι εδω μεσα
Τελος παντων φιλε δεν εχω καμια διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον

2. ο οποιος ερχετε σε ενα φορουμ προχτες και κανει απευθειας συστασεις σε 100 ατομα που ειναι εδω μεσα να προσεχουν τι γραφουν.Εκτος και αν εχεις

3. προυπερεσια στο μαγαζι του ξαδερφου σου,αληθεια πιο ειναι; γιατι το δικο μου φενετε στην υπογραφη μου;

Φιλε μου καλε ειπα οτι δεν θα μιλησω ξανα ουτε θα απαντησω και επρεπε να το σεβαστεις. Η αποφαση μου ηταν αυτη γιατι σεβομαι τους διαχειριστες τοσα χρονια .Απο την στιγμη που δεν το σεβαστηκες και μου ξαναπετας το γαντι παρε τις απαντησεις σου

1. Ουτε κανα παιδακι ειμαι (εφοσον σου ριχνω και πολλα χρονια) ουτε σου χω δωσει κανα τετοιο δικαιωμα
2. Προχθες μαλλον εσυ ηρθες. Εδω ειμαι απο το 2002 μαλλον εσυ ηρθες μετα. Αλλα το υφακι αυτο το εχεις και σε αλλα φορουμ οπως ισομνια κλπ.. Αν το ηξερα νωριτερα ουτε θα ασχολιομουν μαζι σου.
3. Επειδη δεν ξερεις με τι να πιαστεις ολο με παπαρ**ς ασχολεισε. Για λογους διαφημησης σεβαστηκα το φορουμ και δεν το γραφω για να μην θεωρηθει διαφημηση και ουτε προκειτε να γραψω ποτε γιαυτο. Αν θελω την διαφημηση την κανω οπως εσυ στο εικονιδιο σου. Εγω βλεπεις ειμαι χομπιστας δεν εχω μαγαζι να τρωω απο τις πωλησεις που θα κανει οποια γνωστη μαρκα.

Και επιτελους καποιος ας του το κλεισει το στομα.....

Παιδιά, έλεος πια!!!
Και στην τελική ότι θέλετε να πείτε υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα. Εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε?
Ημαρτον!!!!!! (που λέει κι ο Γεωργίου)

Αυτό το φρούτο με την παλαιότητα στα Forum .....

Ούτε στο στρατό :violent-smiley-030: :violent-smiley-011: :violent-smiley-011: να είμασταν ....

Re: Απάντηση: Αγορα LCD 37"

ChristosD said:
Αν τα παρω στο κρανίο να δεις τι θα γινει.:violent-smiley-030: :twoguns: :violent-smiley-030: :twoguns: Βασικα θα παω να παρω μια μονος μου θα την παω σπιτι και μετα δεν μπορει να κανει τιποτα, θα παραμιλαει για λιγη ωρα, οπως όλες, αλλα μετα όλα καλά.

Ελπιζω να μην διαβαζει...:slapface:

Εγώ εχω το ανάποδο πρόβλημα... Λέω να πάρω το πολύ 37" (η αποσταση θεασης ειναι 3,5 μέτρα) και η γυναικα θέλει 42" :violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα LCD 37"

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Εγώ εχω το ανάποδο πρόβλημα... Λέω να πάρω το πολύ 37" (η αποσταση θεασης ειναι 3,5 μέτρα) και η γυναικα θέλει 42" :violent-smiley-030:

Στείλε τη δικια σου να σου στείλω εγω τη δικια μου. -bye- -bye-
Επιστροφες δεν γινονται δεκτες... :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Καλημέρα σε όλους!!!
Θα παρακαλούσαμε οι Διαχειριστές της Κατηγορίας-για άλλη μια φορά-τον Κο John Karis και τον Κο Σταύρο Καμουλάκο(η παράκλισή μας απευθύνεται και στους άλλους φίλους) να σταματήσουν τις προσωπικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις...
Σε περίπτωση που δεν γίνει σεβαστή η παράκλισή μας,θα αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το θέμα!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα LCD 37"

Γιώργος Χατζηδάκης said:

Φίλε Γιώργο,

Κι εγώ το ίδιο - απίστευτο - πρόβλημα έχω!!!
Η μέγιστη απόσταση θα είναι 3 με 3,5 μέτρα ... (το σπίτι είναι υπο κατασκευή)

Φοβάμαι ότι αν πάω σε πολύ μεγάλη TV θα μας βγούν τα μάτια :eek:

Παρεπιπτόντως πήγα χθες στο MEGA Κωτσόβολο στο "The Mall" και δεν είχαν την SONY 40V2000. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να τη δω live???

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
Καλημέρα σε όλους!!!
Θα παρακαλούσαμε οι Διαχειριστές της Κατηγορίας-για άλλη μια φορά-τον Κο John Karis και τον Κο Σταύρο Καμουλάκο(η παράκλισή μας απευθύνεται και στους άλλους φίλους) να σταματήσουν τις προσωπικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις...
Earth is calling AVForum, ...earth is calling AVForum!

Για όνομα!!!:grandpa:

Με τη σειρά μου θα ήθελα κι εγώ να παρακαλέσω για ηρεμία και σύνεση όλους εμάς που γράφουμε σε αυτό το forum! Οι γνώσεις που μπορεί κάποιος να αποκομίσει συμμετέχοντας στο forum, διαμορφώνονται και από ανθρώπους με πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά και από ανθρώπους με λίγη αλλά ικανή εμπειρία.

Όντας άνθρωπος με μικρή αλλά ικανή - θέλω να πιστεύω - εμπειρία δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν αποκλειστικότητες στην εκφορά απόψεων όταν η συμμετοχή είναι ελεύθερη! Αλλιώς θα χρειαζόταν κάποιου είδους CV ώστε να συμμετάσχει κάποιος!

Οπότε... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ..σε όλους μας!:damnyou:

Άντε,... κι έπιασαν πάλι οι ζέστες!:Banane0:

Να ξαναγυρισω λιγο στο θεμα των ΑΜΟΙ (ελπιζω να μην γινει χαμος παλι). Τελικα οι τηλεορασεις που υπαρχουν στην Ελλαδα εχουν πιστοποιηθει απο την ΕΕ. Νομιζω οτι πρεπει να εχουν πανω ενα σηματακι ce. Μπορουν να μας πουν οσοι τις εχουν αγορασει. Ευχαριστω.

varis said:
Να ξαναγυρισω λιγο στο θεμα των ΑΜΟΙ (ελπιζω να μην γινει χαμος παλι). Τελικα οι τηλεορασεις που υπαρχουν στην Ελλαδα εχουν πιστοποιηθει απο την ΕΕ. Νομιζω οτι πρεπει να εχουν πανω ενα σηματακι ce. Μπορουν να μας πουν οσοι τις εχουν αγορασει. Ευχαριστω.
Γεια σου φίλε μου. Επειδή έχω την ΑΜΟΙ αλλά δεν ξέρω τι εννοείς με την πιστοποίηση, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λίγο ? Τι ακριβώς είναι αυτή η πιστοποίηση ?