Αγορά LCD 40''. Ποια όμως, ποια?

Πιστεύω ότι τα 2 μοντέλα που θα πρέπει να σε απασχολήσουν είναι Samsung LE40F86 και Sony 40W3000. Έγω προσωπικά είμαι fan της Samsung αλλά με έχει προβληματίσει το γεγονός ότι έχει παρουσιάσει πρόβλημα στα 100Hz. Από την άλλη όμως έχει την καλύτερη απόδοση στο μαύρο από όλες τις LCD που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή και η τιμή της είναι χαμηλή γύρω στα 1800Ευρό.
Για την Sony δεν έχω διαβάσει κάποιο review. Αν ξέρει κάποιος κανα link ας μας το πεί. Για philips πιστεύω ότι υστερούνε κατά πόλυ σε design σε σχέση με την samsung και την sony είναι σαφώς πιο ακριβές και έχουν και προβλήματα.

Νομίζω πως 1800 έχει η LE40Μ86. Η LE40F86 έχει 2100+

Αναφέρω τιμή από site του εξωτερικού, με παράδωση, που έχει αναφερθεί στο topic για την Samsung.

Και για να λέμε την αλήθεια το καλύτερο value for money αυτη την στιγμή το έχει η 40D3000, έχει την μισή τιμή απο την 40X3000 και αν τις βάλεις να παίξουν δίπλα-δίπλα παίζει και να μην μπορείς να δείς διαφορά.
+1000!

Re: Απάντηση: Re: Αγορά LCD 40''. Ποια όμως, ποια?

Δεν εχει παρουσιαστει σε ολες. Προς το παρον αναφερθηκαν καποια περιστατικα για την F86.

Και είναι κάτι που μπορεί να φτιαχτεί με firmware upgrade ή καθαρά θέμα chip?

Είδα από κοντά τη Samsung LE40F86 και μπορώ να σας ότι με εντυπωσίασε, αν και επαίζε HD υλικό. Τώρα για την Sony, αναμένω όπως και πολύ άλλοι να την δω από κοντά. Σήμερα που έχω χρόνο θα ξαναπάω να δω τη Samsung και θα ζητήσω να δω με τα επίγεια κανάλια πως είναι και σχηματίσω άποψη για την εν λόγω τηλεόραση. Το μόνο αρνητικό, για μενα, είναι ότι έχει μεγάλο μήκος για 40'', αφού έχουν προσθέσει δεξιά και αριστερά κάτι διαφανές πλαστικά (design το λένε οι ειδικοί).

Σε γενικές γραμμές η αγορά στις 40-42'' LCD θα παίζει στις παρακάτω τιμές όσον αφορά τις Samsung, Philips, Sony ενώ αναμένονται και μοντέλα των Toshiba και Sharp:

Sam M86 --- 1700
Sony V3000 --- 1900
Phil 9632 --- 2100
Sam F86 --- 2100
Sony W3000 --- 2300
Phil 9732 --- 2500
Sony X3000/3500 --- 2700 +

Για όλα τα πορτοφόλια έχει ο μπαχτσές -bye-