ΑΓΟΡΑ LCD ME 500 - 700 ΕΥΡΩ

NikolasFE

New member
13 November 2007
17
Καλημερα!
Σαν νεο μελος θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια του φορουμ!
Εχω μια Groundig 25'' πρεπει να ειναι 90 η 91 μοντελο, εχω συνδεσει εκει το ΧΒΟΧ 360. η Αποσταση που καθομαι στο ΧΒΟΧ 360 ειναι στα 2,5 μετρα. Εχω την εντυπωση οτι κουραζοντε τα ματια μου και σε καποιες περιπτωσεις εχω ξηροφθαλμια εντονη.
Τι θα μου προτινατε για την συγκεκριμενη αποσταση σε LCD απο 500 εως βαρια 700 ευρω σε 32 ιντζες, για παραπανω ιντζες φανταζομε δεν ειναι επαρκες τα χρηματικο ποσο που διαθετω.
Η χρηση της θα ειναι για ταινιες και για ΧΒΟΧ 360.
Θα δω διαφορα στα γραφηκα του ΧΒΟΧ 360;

Ευαχαριστω!

Καλή σου μέρα και καλώς ήλθες στη μεγάλη και ωραία παρέα μας!

Γι' αυτό που θες, δες εδώ: http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=6935

Στα μαγαζιά τη συγκεκριμένη TV θα τη βρείς 800-840 ευρώ.

Πραγματι η προσφορα ειναι πολυ καλη αν ημουν Αθηνα θα την επερνα τωρα, αλλα ειμαι απο Γιαννενα και τηλεφωνικος που επικοινωνησα μου ειπαν με μεταφορικη.

Πραγματι η προσφορα ειναι πολυ καλη αν ημουν Αθηνα θα την επερνα τωρα, αλλα ειμαι απο Γιαννενα και τηλεφωνικος που επικοινωνησα μου ειπαν με μεταφορικη.

Σου είπαν τιμή για τα μεταφορικά; Νομίζω πως και με την τιμή αυτή μέσα είσαι στα όρια που καθόρισες.

Μου ειπαν οτι θα πληρωσω καπου στα 40 ευρω επιπλεον για μεταφορικα.

Οπότε καλά είσαι, Νικόλα! (Σε ονομάζω σωστά;). Με 640 ξεμπερδεύεις (αν σ' ενδιαφέρει, βέβαια, το συγκεκριμένο μοντέλο). Σε άλλα καταστήματα (ιντερνετικά και μη), όπως σου είπα, έχει από 800 έως 840 (όσο μπορώ να ξέρω απ' όσο έχω ψάξει). Για τον ... Κλεφτόβολο, δεν ξέρω.
Την έχω δει να παίζει και είναι ένα αρκετά τίμιο μηχάνημα, ακόμη και σε τηλεοπτικό σήμα. Έχω διαβάσει σε review ότι έχει κάτι ψιλοπροβλήματα στην κίνηση, αλλά στη χαμηλή κατηγορία τιμής μην περιμένεις και θαύματα!

η 32R86 είναι ακριβότερη οπότε από Samsung μένει η S86.Αλλά θα συμφωνήσω πως δεν μπορείς να βρεις τίποτα καλύτερο από την philips

Ευχαριστω για το ενδιφερον σας! :aktion033:

Έχω διαβάσει σε review ότι έχει κάτι ψιλοπροβλήματα στην κίνηση, αλλά στη χαμηλή κατηγορία τιμής μην περιμένεις και θαύματα!

Εχει 8 ms χρόνος απόκρισης η philips και οι δυο SAMSUNG LE32R86B κ LE32S86β 8 ms εχουν και αυτες. Εκτος αν δεν ειναι ο πραγματικος χρονος αποκρισης της philips.
Παντος για philips με βλεπω. Πιστευω οτι θα δω σημαντικη διαφορα απο αυτη που εχω! :smile:

Ευχαριστω για το ενδιφερον σας! :aktion033:

Εχει 8 ms χρόνος απόκρισης η philips και οι δυο SAMSUNG LE32R86B κ LE32S86β 8 ms εχουν και αυτες. Εκτος αν δεν ειναι ο πραγματικος χρονος αποκρισης της philips.
Παντος για philips με βλεπω. Πιστευω οτι θα δω σημαντικη διαφορα απο αυτη που εχω! :smile:

Νικόλα, χθες το βράδυ είδα τη Philips να παίζει σε κατάστημα γνωστής "αλυσίδας". Έδειχνε MEGA και "μου 'πεσε το σαγόνι". Άψογη!! Αν εκεί που μένεις έχεις καλό σήμα και διαθέτεις τον κατάλληλο εξοπλισμό (ξέρεις - καλή κεραία, καλό καλώδιο), κάτι μου λέει ότι θα ενθουσιαστείς.
Γιατί όμως δεν βγαίνεις μια βόλτα στα μαγαζιά, μήπως και την πετύχεις να παίζει;

Νικόλα, χθες το βράδυ είδα τη Philips να παίζει σε κατάστημα γνωστής "αλυσίδας". Έδειχνε MEGA και "μου 'πεσε το σαγόνι". Άψογη!! Αν εκεί που μένεις έχεις καλό σήμα και διαθέτεις τον κατάλληλο εξοπλισμό (ξέρεις - καλή κεραία, καλό καλώδιο), κάτι μου λέει ότι θα ενθουσιαστείς.
Γιατί όμως δεν βγαίνεις μια βόλτα στα μαγαζιά, μήπως και την πετύχεις να παίζει;
Μανωλη (Μανωλας απο το Μανωλη βγενει; ) θα παω να δω, αν βρω κατι εδω στα Γιαννενα.

Μανωλη (Μανωλας απο το Μανωλη βγενει; ) θα παω να δω, αν βρω κατι εδω στα Γιαννενα.

Sorry που άργησα να απαντήσω, αλλά είχα ανειλημμένες υποχρεώσεις. Λοιπόν, έχω την εντύπωση ότι κάπου θα την πετύχεις, γιατί είναι γνωστό και διαδεδομένο μοντέλο. Αν τη βρεις, ζήτησε από τον υπάλληλο να βάλει τηλεοπτικό σταθμό (όχι τα γνωστά demo βιντεάκια). Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να έχει καλό σήμα, γιατί αν δεν έχει καλό σήμα ή μοιράζει το ίδιο σήμα σε πολλές τηλεοράσεις, η ποιότητα της εικόνας θα είναι μάλλον μέτρια.

Υ.Γ.: Το μικρό μου όνομα είναι Βλάσης. Το Μανωλάς είναι επώνυμο.

Υ.Γ.: Το μικρό μου όνομα είναι Βλάσης. Το Μανωλάς είναι επώνυμο.

Ok Βλαση, εχεις και ωραιο ονομα, sory που δεν το ειχα προσεξει. Βλεπεις εχω μπερδευτει με την επιλογη της τηλεορασης.
Παμε στο θεμα μας. Μου εχουν πει καλητερα να δωσεις τα λεφτα για μεγαλυτερη τηλεοραση παρα για ποιοτητα, ε πηγα και εγω να δω απο κοντα μια 32 και μια 40 κ 42 εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν ειδα σε 42 :blink: ηταν μια φιλιπς 42PFL456L κ μια 42PFL3512 και επαιζαν τους 300 η τιμη ηταν στα 1300 και στις δυο. Υπηρχαν και 32 που ηταν σε αυτη την τιμη και ειχαν καλητερης ποιοτητας εικονας, αλλα δεν το συζητω σε αυτα τα λεφτα προτιμω διασταση και οχι ποιοτητα.
Βλαση τι θα προτεινες σε 40 42, με βαση οτι δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα αλλα η διασταση και η χαμιλη τιμη;

Αν και δεν βλεπω να ανεβενω σε τοσες ιντζες τωρα, αργοτερα ισως.

Last edited:
Παιδια για αυτη http://www.experthellas.gr/product_detail.jsp?prdId=LG32LC51&extLang= ποια ειναι η γνωμη σας;

e070.gif
kαλυτερα να καθυστερησεις ολη την αγορα για αργοτερα και να παρεις κατι σε ποιο μεγεθος και ποιοτητα παρα να ψαχνεις στις φακες των διαφορων καταστηματων .

αυτη η φιλιπς που εχει σε προσφορα ο λιμναιος ειναι καλη???την ειδα που την ποσταρετε σε αυτο το νημα και την λιγουρευτηκα μιας και ηθελα μια 32αρα για το δωματιο μου.τι λετε ειναι καλη επιλογη η υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα(δεν μπορω να δωσω παραπανω)???μονο για τηλεοπτικο σημα την θελω αντε βαρια βαρια και κανα παιχνιδακι...
Υ.Γ με ενδιαφερει να εχει οπωσδηποτε και ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη:grandpa: