Αγορα lg 55uf8507

Παρελαβα σημερα την 49uf851v και δυστυχως στο trumotion εχει μονο το de-judder οποτε ειναι 50hz

Παρελαβα σημερα την 49uf851v και δυστυχως στο trumotion εχει μονο το de-judder οποτε ειναι 50hz

Πας επιλογές εικόνας, Trumotion,χρήστης και δεν έχει και de-blur εκτός από de-judder ;

Από πίσω το ταμπελακι γράφει 49uf851v;

Σε 60-65uf850v που έχω δει έχουν και τα δύο ρυθμιστικα.

Πας επιλογές εικόνας, Trumotion,χρήστης και δεν έχει και de-blur εκτός από de-judder ;

Από πίσω το ταμπελακι γράφει 49uf851v;

Σε 60-65uf850v που έχω δει έχουν και τα δύο ρυθμιστικα.

Ναι το ταμπελακι γραφει 49UF851V κι απο κατω γραφει 49UF851V-ZC.BEEYLJG. Αρα ειναι 50hz ή παιζει κατι αλλο? πως αλλιως μπορω να καταλαβω τι panel φοραω?

Καλησπέρα στην παρέα.. επειδή είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της εν λόγω τηλ. μπορείτε να μου πείτε αν τελικά αξίζει η αγορά της. μιλάω για την LG 55UF8507
Είμαι ανάμεσα σε LG 55UF8507 & Samsung UE55JU6800 ποια από τις δυο προτείνετε? ευχαριστώ.

Κανένας? δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά. έβαλα και την UE55JU7000 στο μάτι.
μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με τα hz?
Η χρήση θα είναι λίγο από όλα, σύνδεση με pc, ταινίες FullHD, παιχνίδια, nova, κτλ. η απόσταση είναι στα 2+ μέτρα.

Θα κοιτάξω και την panasonic από κοντά.
ευχαριστώ για την απάντηση.:ernaehrung004:

Παιδια καλησπερα, εχουμε σαν δευτερη τηλεοραση την LG 55UF8507 σε γενικες γραμμες μετρια οσον αφορα την ποιοτητα εικονας κ.τ.λ.

Η τηλεοραση τον τελευταιο μηνα ετσι στα καλα καθουμενα οπως λειτουργει ξαφνικα και αναιτια η εικονα της γινετε οπως βλεπετε παρακατω, μας το εχει κανει 3 φορες μεσα σε 30 μερες.
Καμια ιδεα κανεις στο τι συμβαινει ? Ο μονος τροπος για να επανελθει η φυσιολογικη εικονα ειναι να την βγαλεις απο την μπριζα και να την ξαναβαλεις.

vo5t6q.jpg

zpkxh.jpg

1zw1cae.jpg

Παιδια καλησπερα, εχουμε σαν δευτερη τηλεοραση την LG 55UF8507 σε γενικες γραμμες μετρια οσον αφορα την ποιοτητα εικονας κ.τ.λ.

Η τηλεοραση τον τελευταιο μηνα ετσι στα καλα καθουμενα οπως λειτουργει ξαφνικα και αναιτια η εικονα της γινετε οπως βλεπετε παρακατω, μας το εχει κανει 3 φορες μεσα σε 30 μερες.
Καμια ιδεα κανεις στο τι συμβαινει ? Ο μονος τροπος για να επανελθει η φυσιολογικη εικονα ειναι να την βγαλεις απο την μπριζα και να την ξαναβαλεις.

vo5t6q.jpg

zpkxh.jpg

1zw1cae.jpg
Φίλε εγώ έχω την 55UF8407 4 μήνες.Το ίδιο μου έχει κάνει και σε μένα 4 φορές. Τι συμβαίνει.?

Λοιπον η LG μου εστειλε πισω την τηλεοραση με ενα χαρτι το οποιο ελεγε οτι δεν βρεθηκε καμια βλαβη στην συσκευη. Μετα απο κανα 20λεπτο ομιλιας μαζι τους καταληξαμε οτι την επομενη φορα που θα εμφανισει το προβλημα, θα κρατησω την τηλεοραση αναμενη και θα τους παρω τηλεφωνο να ερθουν στο σπιτι να την τσεκαρουν επιτοπου με ενα μηχανημα καταγραφης βλαβων.

Οποτε απλα αναμενω να εμφανισει το προβλημα για να τους τηλεφωνησω να ερθουν.

Δεν τους εδειξες τις φωτογραφιες, που εχεις ανεβασει στο forum;

Λοιπον η LG μου εστειλε πισω την τηλεοραση με ενα χαρτι το οποιο ελεγε οτι δεν βρεθηκε καμια βλαβη στην συσκευη. Μετα απο κανα 20λεπτο ομιλιας μαζι τους καταληξαμε οτι την επομενη φορα που θα εμφανισει το προβλημα, θα κρατησω την τηλεοραση αναμενη και θα τους παρω τηλεφωνο να ερθουν στο σπιτι να την τσεκαρουν επιτοπου με ενα μηχανημα καταγραφης βλαβων.

Οποτε απλα αναμενω να εμφανισει το προβλημα για να τους τηλεφωνησω να ερθουν.

Δουλεύουν και βράδυ??
Τράβα και κανένα video γιατί δεν ξέρεις πότε θα το παρουσιάσει και τι συννενόηση θα κάνεις... Αυτοί δεν βιάζονται

Τις εστειλα κανονικοτατα τις φωτογραφιες και η απαντηση ηταν οτι το προβλημα πρεπει να εμφανιστει παρουσια τεχνικου της εταιριας και οχι να διαπιστωθει μεσα απο φωτογραφιες.
Οι φωτογραφιες μου ειπαν οτι μπορει να ειναι απο οπου νανε η απο αλλη TV κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Τελος παντων ακρη δεν εβγαζα, ελεγαν τα δικα τους. Για την ωρα αναμενω να εμφανισει παλι την βλαβη να ρθουν σπιτι να δουμε τι θα γινει.

Τι δικαιολογιες ειναι αυτες, ειναι δυνατον να εστειλες οτι να ναι; πως βγαλανε αυτο το συμπερασμα;

Την άλλη φορά βγάλε μια με την φάτσα σου να τους μουτζώνει και μια εφημερίδα για την ημερομηνία.

Οι αντιπροσωπείες έχουν γίνει για το ανάθεμα με την κρίση και δεν αλλάζουν συσκευές παρά μόνο αν σου βγει η πίστη.