Αγορά MacBook Pro

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Είμαι με το ένα χέρι πάνω σε ένα macbook pro αλλά θέλω την βοήθειά σας σε μια πολύ σημαντική ερώτηση...
Το "μικρό" pro είναι στα 2.2ghz core 2 duo με 2gb μνήμη κ κάρτα γραφικών nvidia 8600m gt 128mb μνήμη ,ενώ το μεσαίο μοντέλο είναι στα 2.4, με ίδια μνήμη κ ίδια κάρτα γραφικών αλλά με 256mb μνήμη πάνω της.
Ερώτηση :

Αν πάρω το 'μικρό' μοντέλο, τα αρχεία hd που έχω από διάφορα μέρη, hdbits κτλ, ανάλυσης 1080p με υψηλό bitrate πως θα παίζουν ????

Last edited:
Πρώτο ρόλο Μιχαλιό στην αναπαραγωγή των HD φορμά παίζει ο επεξεργαστής. Αρα όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, θα είσαι σούπερ!

Εγώ έχω το macbook pro με core duo στα 2.16 με κάρτα γραφικών ati Χ1600. Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με hd video που έχω κατεβάσει από τα ίδια γνωστά μέρη

Μιχάλη πήρες τηλέφωνο στην Μultirama και δεν έχουν; στον Πειραιά είχαν την Τετάρτη σίγουρα 15¨δεν ξέρω ποιό αλλά πάρε τηλέφωνο στο 800.....και ρώτα με τον κωδικό που έχουν διότι βλέπουν μέσα από το σύστημα :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Αγορά MacBook Pro

Systemgraph.gr kai document.gr ειδες ?
Το πρόβλημα είναι ότι θέλω δόσεις κ η systemgraph κάνει 6-8 που δεν με καλύπτει...θα ξαναπάρω να ρωτήσω β'εβαια. Έτσι είχα πάρει από εκεί το mini μου. Document δεν έχω πάρει...

Μιχάλη πήρες τηλέφωνο στην Μultirama και δεν έχουν; στον Πειραιά είχαν την Τετάρτη σίγουρα 15¨δεν ξέρω ποιό αλλά πάρε τηλέφωνο στο 800.....και ρώτα με τον κωδικό που έχουν διότι βλέπουν μέσα από το σύστημα :grinning-smiley-043
Πήρα τηλ στα multirama πειραιά & the mall αλλά δεν έχουν, μόνο 17" που είναι πολύ ακριβό για εμένα. Έχουν παραγγείλει κ περιμένουν από rainbow...

Γειά σας, ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω ένα Macbook Pro (15" 2.4), ξέρετε περίπου πόσο καιρό θα χρειαστεί να περιμένω ώστε να το πάρω με το Leopard αντί του Tiger; Από κάποια (συγκεκριμένη) ημερομηνία και μετά θα διατίθενται με Leopard ή έχει να κάνει με το stock του κάθε μεταπωλητή; Εiμαι έτοιμος να μεταβώ από Windows σε κάτι καλύτερο :chinscratch: και βιάζομαι.

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Απ´ότι βλέπω τα περισσότερα μαγαζιά δεν έχουν διαθεσιμότητα και περιμένουν κομμάτια από Rainbow, η οποία περιμένει να κάνει εισαγωγή σύντομα. Αυτά θα έχουν το 10.5 πάνω, τι γίνεται όμως με άλλα μαγαζιά τα οποία έχουν δια8έσιμα κομμάτια και τα είχαν πριν κυκλοφορήσει το 10.5; Συγκεκριμένα βλέπω άμεση διαθεσιμότητα στο BestDeals.gr (καμία όμως αναφορά στο Leopard) το οποίο αν δεν κάνω λάθος κάνει το ίδιο εισαγωγή, σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται;

Τελικά, η αγορά το φορητού θα πρέπει να περιμένει γιατί διάβασα το παρακάτω άρθρο, που λέει σύντομα ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να αναβαθμιστούν...
Αν γίνει, θα γίνει μέσα στον Νοέμβρη, οπότε ας περιμένω λίγο να δούμε αν ισχύει...

Πηγή : http://switchtoamac.com/site/macbook-macbook-pro-updates-soon-release-dates-analyzed.html

τα macbook παντως ειδη αναβαθμιστηκαν μεχρι 4 gb ram kai intel x3100

δειτε infos στο www.apple.com

:BDGBGDB55:

Πράγματι !!!
Σειρά έχουν τα macbook pro. Μπράβο βρε Δαμιανέ κ Χρόνια Πολλά για σήμερα. -bye-

Τα macbook λοιπόν έχουν,
* κάρτα γραφικών intel x3100 με 144mb μνήμη μοιραζόμενη όμως με την κύρια μνήμη,
* οι επεξεργαστές είναι δύο στα 2.0 ή 2.2ghz,
* και η μνήμη μπορεί να φτάσει τα 4gb.