Αγορά MacBook Pro

Τελικά αλλαγή υπάρχει κ στα macbook pro, μικρή όμως...
Είναι διαθέσιμος κ ο επεξεργαστής 2,6ghz κ στις δύο εκδόσεις 15" & 17".

Εφόσον στα macbook pro δεν θα υπάρξει άλλη αλλαγή σύντομα...πάω να πάρω ένα pro 2.4ghz κ έρχομαι...:BDGBGDB55:

Μίλησα με fnac & multirama, καθώς κ με systemgraph, document, best κ άτοκες μόνο οι δύο πρώτοι κάνουν. Κ οι δύο κάνουν 12 άτοκες με πιστωτική. Κάνουν κ περισσότερες μάλιστα, αλλά έντοκες. Οι υπόλοιποι κάνουν δόσεις αλλά έντοκες όλες, μάλιστα κάποιοι μόνο 6 δόσεις το μέγιστο (document) ενώ οι άλλοι φτάνουν τις 24 έντοκες δόσεις.

Πάω το βράδυ fnac λοιπόν... :grinning-smiley-043 multirama δεν έχει κομμάτια...

Ρώτησα επίσης για το τι λειτουργικό θα έχουν κ τι iLife κ φυσικά...tiger & ilife 06... στην ερώτηση πότε με leopard & ilife08 μου απάντησαν...θα αργήσουν πολύ...:rifle:

Ένα MacBook Pro @ 2.4ghz είναι στα χέρια μου !!! :grinning-smiley-043
Πανέμορφο κομμάτι, κόσμημα πραγματικά κ φυσικά πολύ δυνατό...
2.4ghz cord 2 duo, 2gb ram, nvida 8600m 256ram ddr3, 160gb hdd κτλ κτλ κτλ...

Λίγες φωτογραφίες για αρχή κ ενδιάμεσα σχολιασμός :

Το κουτί πάρα πολύ προσεγμένο, τα αξεσουάρ σφραγισμένα σε νάυλον (χειριστήριο & προσαρμογέας dvi to vga), μικρός φορτιστής με δύο διαφορετικά καλώδια, νορμάλ κ σούκο κ ένα μικρό κουτάκι με λίγες οδηγίες για αρχή, συν τα cd του tiger.

Attachments

• 1box.jpg
    1box.jpg
    40.1 KB · Views: 24
  • 2box.jpg
    2box.jpg
    32.4 KB · Views: 31
  • 3box.jpg
    3box.jpg
    36.7 KB · Views: 38
  • 4box.jpg
    4box.jpg
    41.5 KB · Views: 29
  • 5box.jpg
    5box.jpg
    43.6 KB · Views: 33
Ο υπολογιστής κλειστός είναι κάπου στα 2 εκατοστά ύψος, ίσως κ λιγότερο, πραγματικά μικρός. Όλες οι θύρες του είναι στα πλάγια κ όχι πίσω. Το cd/dvd είναι στην πρόσοψη χωρίς Tray, είναι slot-in. Ανοίγοντας τον, βλέπεις ότι τα πλήκτρα έχουν μια κλίση για τα δάχτυλα, πρώτη φορά το είδα αυτό σε πληκτρολόγιο. Επίσης, στο αριστερό πλάι που συνδέεται το βύσμα για το ρεύμα, πρώτη φορά είδα εγώ να κουμπώνει με την βοήθεια μαγνήτη ! Το βύσμα δλδ δεν κουμπώνει με τον κλασσικό τρόπο αλλά με μαγνήτη !!! Στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται η μπαταρία του πάνω στο πόδι μου. Την έβγαλα γιατί η κύρια χρήση του θα είναι εντός σπιτιού, μην φορτίζει συνέχεια χωρίς να χρησιμοποιείται.

Attachments

• 10battery.jpg
    10battery.jpg
    48.8 KB · Views: 32
  • 9open.jpg
    9open.jpg
    46 KB · Views: 34
  • 8open.jpg
    8open.jpg
    59.6 KB · Views: 28
  • 7side.jpg
    7side.jpg
    58.4 KB · Views: 28
  • 6just_opened.jpg
    6just_opened.jpg
    53.7 KB · Views: 29
Επίσης, στο αριστερό πλάι που συνδέεται το βύσμα για το ρεύμα, πρώτη φορά είδα εγώ να κουμπώνει με την βοήθεια μαγνήτη ! Το βύσμα δλδ δεν κουμπώνει με τον κλασσικό τρόπο αλλά με μαγνήτη !!! Στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται η μπαταρία του πάνω στο πόδι μου. Την έβγαλα γιατί η κύρια χρήση του θα είναι εντός σπιτιού, μην φορτίζει συνέχεια χωρίς να χρησιμοποιείται.

Αυτή η πατέντα (Magsafe) υπάρχει για να μην σκοντάψει κάποιος στο καλώδιο όταν φορτίζει και βρεθεί το macbook κάτω.

Την μπαταρία δεν χρειάζεται να την βγάζεις..

Τελευταία φωτογραφία με το λειτουργικό να είναι σε πλήρη λειτουργία κ με όλες τις αναβαθμίσεις της Apple εγκατεστημένες. :ernaehrung004:

Είναι φοβερής κατασκευής, με πολύ καλό σχεδιασμό, ποιοτικά πλαστικά, τα ηχεία είναι πάρα πολύ δυνατά για φορητό κ καθαρά, είναι αθόρυβο κ δεν ζεσταίνεται.

Φοβερό είναι επίσης που έχει οπίσθιο φωτισμό στο πληκτρολόγιο, με αισθητήρα φωτός κ ανάλογα ανάβει, όπως επίσης ρυθμίζεται κ η φωτεινότητα της οθόνης...!

:BDGBGDB55:

Attachments

• 11running.jpg
    11running.jpg
    60.6 KB · Views: 43
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Μιχάλη :ernaehrung004:
όσο για το leopard για ρίξε μια ματιά στην rainbow να δείς πότε θα το παραλάβουμε!!

πολύ σκοτεινό το βλέπω το δωμάτιο :silly: που ξεμοντάρεται στην δουλειά :D

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Μιχάλη :ernaehrung004:
όσο για το leopard για ρίξε μια ματιά στην rainbow να δείς πότε θα το παραλάβουμε!!

πολύ σκοτεινό το βλέπω το δωμάτιο :silly: που ξεμοντάρεται στην δουλειά :D
Το leopard μου είπαν από fnac ότι θα έρθει σε 2-3 εβδομάδες....χαχαχα

Το δωμάτιο είναι σκοτεινό γιατί ήταν αργά...σπίτι όμως είμαι όχι στην δουλειά. Τι εννοείς ?

Αν μου φέρουν το MacBook Pro από την Αμερική θα έχω πρόβλημα με το ρεύμα ή με έναν απλό αντάπτορα θα κάνω την δουλειά μου?
Ευχαριστώ.