Αγορά MacBook Pro

Απάντηση: Re: Αγορά MacBook Pro

δηλ. μπορεις να το ακουμπησεις σε γυμνο δερμα..
Εννοείς ας πούμε στα πόδια σου ; Μπορείς, αν αντέχεις την ζέστη...ζεσταίνεται αρκετά όταν το χρησιμοποιείς για πάνω από 1 ώρα κ παίζει συνέχεια ας πούμε ο δίσκος του.

Παντως τον macbook που εχω εγω, ουτε κατα διανοια δεν μπορεις να τον εχεις στα ποδια σου... για πολλους λογους !!! -bye-

Ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες και γι αυτο πηρα και βαση για φορητο.

σήμερα πέρασα από το public για να πα´ρω κάποιο δώρο για τον πιτσιρικά... και είπα να ρίξξω μια ματιά...

μου φάνηκε ότι η οθόνη δεν είναι τόσο φωτεινή και τα χρώματα τόσο ζωντανά όσο θα περίμενε κανείς. οι οθόνες ήταν οι απλές και όχι κάποια glossy, αλλά και το air μοντέλο που είχαν και είχε glossy οθόνη, πάλι σε σύγκριση με κάποια sony μου φάνηκε κάπως μουντή αν όχι σκοτεινή...

ωχ, ναι καλα που το ειπες πως θα ξερω αν ειναι glossy η οχι;;
προσωπικα δεν μου αρεσουν.. προτιμω τις ματ..

Το Air έχει μουντή και σκοτεινή οθόνη??
Μήπως κάνεις κάποιο λάθος?

τσούκου! αυτό είδα... και μάλιστα φούλαρα τη φωτεινότητα. υποθέτω το κάνουν για λόγους οικονομίας στη μπαταρία... αλλά και πάλι...

ωχ, ναι καλα που το ειπες πως θα ξερω αν ειναι glossy η οχι;;
προσωπικα δεν μου αρεσουν.. προτιμω τις ματ..

πρώτα απ'όλα φαίνεται...

και αν σου είναι δύσκολο να τις ξεχωρίσεις (το θεωρώ απίθανο) τότε το γράφει στα specs. όταν παραγγείλεις το mac πες εγώ δεν θέλω glossy οθόνη... :grandpa:

τσούκου! αυτό είδα... και μάλιστα φούλαρα τη φωτεινότητα. υποθέτω το κάνουν για λόγους οικονομίας στη μπαταρία... αλλά και πάλι...

Φούλαρες την φωτεινότητα στο Air και πάλι ήταν σκοτεινό? :hmmmm2:
Δύσκολο να το πιστέψω..Κατι δεν παει καλά...

Φούλαρες την φωτεινότητα στο Air και πάλι ήταν σκοτεινό? :hmmmm2:
Δύσκολο να το πιστέψω..Κατι δεν παει καλά...

για να είμαι πιο ακριβής: σε σύγκριση με κάποια άλλα (κάποια sony) δεν ήταν τόσο έντονα τα χρώματα και ο φωτισμός... ούτε βέβαια θα το χαρακτήριζα κακό το αποτέλεσμα οπτικά.

νομίζω όμως ήρθε η ώρα να περάσει και η apple σε OLED οθόνες :music-smiley-005:

έχουμε κανένα νέο σχετικά με καινούργια macbook pro? Άιντε μπας και βγάλουν πάλι το 12άρι!! βαρέθηκα να κουβαλώ το powerbook...

ακριβώς, ομοιοπαθής..
να βγει το 12αρι..
αν και το pb 12 κάνει ικανοποιητικά την δουλειά του..