Αγορά media player

AcRyan PlayON! HD-mini. Ειδικά άμα περιμένεις και λίγες μερούλες θα κυκλοφορήσει η ανανεωμένη έκδοση (mini 2) στην τιμή των 109Ε (απότι λένε).
Περιμένω πως και πως να βγει!

Δεν βιάζομαι, έχω το e great m31b και το wd tv hd gen1 και λέω να αλλάξω το δεύτερο, το βαρέθηκα :) Απλά έχω χάσει επαφή με το ποιο chipaki είναι καλύτερο...realtek, sigma.. Προσανατολιζόμουν στο wd live tv. Για το elements, δεν άκουσα καλά λόγια όσο για το live, οπότε κάθε πρόταση δεκτή.

To Live καλό είναι αλλά αν θέλεις να πάρεις σήμερα player θα σου πρότεινα οπωσδήποτε Sigma 8642 για να δείς πραγματική διαφορά σε σχέση με αυτά που έχεις
Πρίν λίγο καιρό έπρεπε να δώσεις πάνω από 200 για να αποκτήσεις κάποιο μοντέλο που να το διαθέτει
Τώρα μπορείς να πάρεις το Netgear 550 με 160 ευρώ και θα σε καλύψει για αρκετό καιρό

Υ.Γ Μακρυά από το Elements

το netgear δεν το είχα δώσει καθόλου σημασία μέχρι σήμερα! λέω να το πάρω!

Re: Απάντηση: Αγορά media player

το netgear δεν το είχα δώσει καθόλου σημασία μέχρι σήμερα! λέω να το πάρω!

Καλή επιλογή . Εάν έχεις και καλό set up να το ταιριάξεις θα αποβεί πολύ καλή αγορά για τα λεφτά της

To Live καλό είναι αλλά αν θέλεις να πάρεις σήμερα player θα σου πρότεινα οπωσδήποτε Sigma 8642 για να δείς πραγματική διαφορά σε σχέση με αυτά που έχεις
Πρίν λίγο καιρό έπρεπε να δώσεις πάνω από 200 για να αποκτήσεις κάποιο μοντέλο που να το διαθέτει
Τώρα μπορείς να πάρεις το Netgear 550 με 160 ευρώ και θα σε καλύψει για αρκετό καιρό

Υ.Γ Μακρυά από το Elements

Γιατί απαραίτητα sigma; Τα realtek δεν είναι οκ;

Γιατί απαραίτητα sigma; Τα realtek δεν είναι οκ;

Μια χαρά είναι απλά έχουν ενα θεματάκι με την κίνηση (24p) που εμένα προσωπικά μου χαλάει την κινηματογραφική αίσθηση
Επίσης το 8642 είναι το πιο γρήγορο τσιπάκι έχει απροβλημάτιστη αναπαραγωγή + HD audio ακόμα και από δίκτυο και άλλα πολλά

Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου
Αν συνδέεις το player πχ κατευθείαν στην TV και βλέπεις mkv σε καλύπτει το 99% των προιόντων

Φυσικά μπορείς να περιμένεις και τις νέες σειρές Sigma + Realtek αλλά θα περιμένεις πολύ

Καλησπέρα φίλε μου.
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα πραγματικά καλό Media Player τότε σου προτείνω να πάρεις με κλειστά μάτια τον WD TV Live και η τιμή του δεν ξεπερνά τα 100-110ευρω ! ! !

Μια χαρά είναι απλά έχουν ενα θεματάκι με την κίνηση (24p) που εμένα προσωπικά μου χαλάει την κινηματογραφική αίσθηση
Επίσης το 8642 είναι το πιο γρήγορο τσιπάκι έχει απροβλημάτιστη αναπαραγωγή + HD audio ακόμα και από δίκτυο και άλλα πολλά

Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου
Αν συνδέεις το player πχ κατευθείαν στην TV και βλέπεις mkv σε καλύπτει το 99% των προιόντων

Φυσικά μπορείς να περιμένεις και τις νέες σειρές Sigma + Realtek αλλά θα περιμένεις πολύ
Ενδιαφέρομαι για streming μέσω δικτύου με HD-audio κα από όσο ξέρω τα περισσότερα είναι 24p. Τι εννοείς θεματάκι; Σπασίματα στην κίνηση (panning;)

Απάντηση: Re: Αγορά media player

Καλησπέρα φίλε μου.
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα πραγματικά καλό Media Player τότε σου προτείνω να πάρεις με κλειστά μάτια τον WD TV Live και η τιμή του δεν ξεπερνά τα 100-110ευρω ! ! !
έχω την εντύπωση ότι το netgear έχει πιο δυνατό chipaki, βέβαια δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στη διαφορά της τιμής.

H αποψη μου ειναι οτι το netgear ειναι καλυτερο και η διαφορα στην τιμη δικαιολογειται.
Απο την αλλη για οποιον θελει τα βασικα, το live ειναι μια χαρα επιλογη.

Καλησπέρα φίλε μου.

+1

Στα 100 Ευρώ δεν νομιζω οτι εχει αντιπαλο. Αν παμε παραπάνω , το Netgear ειναι μια αριστη επιλογή (πιθανοτατα η καλύτερη αγορά στα χρήματα αυτά σήμερα...)

Προβλημα με streaming 1080p (24p) δεν νομιζω οτι θα εχεις με ενσυρματο δικτυο. Εγώ χρησιμοποιώ το EtrayZ που σερβιρει υλικο στο WD Live χωρις κανενα πρόβλημα

Netgeat 550 που??
το έχω βρει στο pixmania με εκπτωτικό κουπόνι 5% αυτή τη στιγμή επί της αναγραφόμενης τιμής και στο open247. Στο specialprice ήταν ελάχιστα πιο ακριβό.

H αποψη μου ειναι οτι το netgear ειναι καλυτερο και η διαφορα στην τιμη δικαιολογειται.
Απο την αλλη για οποιον θελει τα βασικα, το live ειναι μια χαρα επιλογη.
τι παραπάνω κάνει το netgear σε σχέση με το live, εκτός από τo chip εννοώ.

Η αυλαία έπεσε! αλλαγή του wd hd tv με το netgear 550 στα πλαίσια του καταναλωτισμού και της ανανέωσης. To wd βγήκε λίρα εκατό, ειδικά με ανεπίσημο firmware μόνο μια ταινία δεν μου έχει παίξει σε 1080P/dts. Επόμενη αγορά, αλλαγή του e-great EG-M31B.