- 19 September 2009
- 1,619
το netgear δεν το είχα δώσει καθόλου σημασία μέχρι σήμερα! λέω να το πάρω!
To Live καλό είναι αλλά αν θέλεις να πάρεις σήμερα player θα σου πρότεινα οπωσδήποτε Sigma 8642 για να δείς πραγματική διαφορά σε σχέση με αυτά που έχεις
Πρίν λίγο καιρό έπρεπε να δώσεις πάνω από 200 για να αποκτήσεις κάποιο μοντέλο που να το διαθέτει
Τώρα μπορείς να πάρεις το Netgear 550 με 160 ευρώ και θα σε καλύψει για αρκετό καιρό
Υ.Γ Μακρυά από το Elements
Γιατί απαραίτητα sigma; Τα realtek δεν είναι οκ;
Ενδιαφέρομαι για streming μέσω δικτύου με HD-audio κα από όσο ξέρω τα περισσότερα είναι 24p. Τι εννοείς θεματάκι; Σπασίματα στην κίνηση (panningΜια χαρά είναι απλά έχουν ενα θεματάκι με την κίνηση (24p) που εμένα προσωπικά μου χαλάει την κινηματογραφική αίσθηση
Επίσης το 8642 είναι το πιο γρήγορο τσιπάκι έχει απροβλημάτιστη αναπαραγωγή + HD audio ακόμα και από δίκτυο και άλλα πολλά
Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου
Αν συνδέεις το player πχ κατευθείαν στην TV και βλέπεις mkv σε καλύπτει το 99% των προιόντων
Φυσικά μπορείς να περιμένεις και τις νέες σειρές Sigma + Realtek αλλά θα περιμένεις πολύ
έχω την εντύπωση ότι το netgear έχει πιο δυνατό chipaki, βέβαια δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στη διαφορά της τιμής.Καλησπέρα φίλε μου.
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα πραγματικά καλό Media Player τότε σου προτείνω να πάρεις με κλειστά μάτια τον WD TV Live και η τιμή του δεν ξεπερνά τα 100-110ευρω ! ! !
Καλησπέρα φίλε μου.
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα πραγματικά καλό Media Player τότε σου προτείνω να πάρεις με κλειστά μάτια τον WD TV Live και η τιμή του δεν ξεπερνά τα 100-110ευρω ! ! !
το έχω βρει στο pixmania με εκπτωτικό κουπόνι 5% αυτή τη στιγμή επί της αναγραφόμενης τιμής και στο open247. Στο specialprice ήταν ελάχιστα πιο ακριβό.Netgeat 550 που??
τι παραπάνω κάνει το netgear σε σχέση με το live, εκτός από τo chip εννοώ.H αποψη μου ειναι οτι το netgear ειναι καλυτερο και η διαφορα στην τιμη δικαιολογειται.
Απο την αλλη για οποιον θελει τα βασικα, το live ειναι μια χαρα επιλογη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.