Ναι μωρέ έχω καταλάβει τι είναι το δύσκολο απλές σκέψεις κάνω. Σε w140 θα πάω αλλά είναι πολύ πιθανό να πάρω μετά από λίγο και το netgear.Σου ξαναλέω οτι το θεμα δεν ειναι το ρουτερ σου , αλλα η συμβατότητα του wifi stick με το dune.Εδω και εγω εφαγα καιρο μεχρι να βρω το dlink.Παλια τα dune ηταν συμβατα μονο με το revA του w140.Μετα απο αναβαθμιση του fw επαιζαν και τα revB.
Πιστευω πραγματικα οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχεις προβλημα αν παρεις στικακι το οποιο να μην εχεις διαβασει καπου οτι ειναι δοκιμασμενο με το dune.
Τα 720p εκεί γύρω από dvd είναι σε ποιότητα. Πάντως ομολογώ πως είναι μεγάλη ευκολία και μου έχει αλλάξει ήδη συνήθειες στο σπίτι. Αυτά που διαβάζω για yadis και dune prime φαντάζομαι ισχύουν και στο D1. Θέλω να αρχίσω να το οργανώνω λίγο.Σωστα, αυτες που ειναι 35+ gb ειναι συνηθως full blu ray.
Εγω το αφηνω στο 8bit.Αν σου παιζει καλα ομως στα 10 και στα 12 αστο ως εχει.
Στις ματρόσκες παιζουν πολλά ρολο.Συνηθως δεν καταλαβαινεις ευκολα διαφορα στην τηλεοραση μεταξυ μια καλης ματροσκας 16gb και ενος full blu ray.
Στα 720p η ελλειψη της παραπανω λεπτομερειας ειναι εμφανης.Παραμενει ομως παλι καλυτερη απο ενα dvd.
Μέχρι στιγμής έχω παίξει μία ταινία σε 720p (4gigs κοντά) και άλλη μία 1080p (12.5 gigs). Η εικόνα είναι στα 720p δε μου λέει τίποτα. Στα 1080p καθαρίζει πολύ και είναι αξιοπρεπής όμως blue ray δεν είναι. Προσπαθεί αλλά δεν είναι. Σκέφτομαι μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι που έχω ξεχάσει. Η ρυθμίσεις της τηλεόρασης μου είναι ακριβώς αυτές που έχω και στο blue ray player.
Υπάρχει κάτι καλύτερο σε ποιότητα από τα 12.5 gigs? Βλέπω κάτι ταινίες στα 50 gigs και φαντάζομαι πως αυτές είναι full blue ray, σωστά?
Τα 720p εκεί γύρω από dvd είναι σε ποιότητα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.