Αγορά media player

Nαι.Εχε ενα στικακι αδειο σε μια θυρα, και ξαναπερασε το fw.Θα σου διαμορφωσει το στικακι σε system storage.Μετα ξαναδοκιμασε το wifi.
 
Το στικάκι ενώ το βλέπει δε μου το διαμορφώνει ως system storage. To βάζω να κάνει system storage ξανά και ξανά και μου λέει No suitable system storage found. Το έβαλα και στα 3 usb και παντού το ίδιο. Επίσης όταν πάω να κάνω firmware upgrade μου λέει πως No system storage detected and some functions will not work ενώ έχω το stick επάνω και το σκληρό δίσκο μέσα. wtf?
 
Last edited:
Οκ έφτιαξα system storage. Τώρα παλεύω να δει το dlink. Δεν αντιδρά καθόλου όταν το βάζω, ούτε το λαμπακι του ανάβει, ούτε στο dune μου βγάζει κάτι.
 
Ναι ακριβώς. Δοκιμάζω την επιλογή να βρει τα ασύρματα δίκτυα και δε βρίσκει τίποτα, μετά βάζω manually το SSid και το password αλλά τζίφος. Έκανα και ένα post στα forums του dune και περιμένω.

Βασικά το συγκεκριμένο stick μόλις το βάζω στο pc ανάβει λαμπακι μετά απο 2-3 sec. Στο dune καμία αντίδραση.
 
Αυτό μου απάντησε ένας τύπος στο mpcclub.com. Μπορώ να κάνω κάτι? Έβαλα το -140 σήμερα και πετάει. Μου τα παίζει όλα. Μου παίζει stream αρχεία των 25 και 50 gigs. Έπρεπε από τη αρχή να σε είχα ακούσει γιατί τα 50 του -160 τα κλαίω ήδη. Τέσπα

Φανταστική αγορά κατά τα άλλα. Έχω λιώσει.
 
cover! Ενώ ήμουν σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω το WDLive hub διαβάζοντας τα δικά σου τρελάθηκα πάλι! Για εμένα η βασική λειτουργεία που θέλω είναι να στριμάρω από το πισι (με 1000αρι cat6), δεν με νοιαζουν εσωτερικοί σκληροί και τέτοια. Για εξω έχω! Οπότε τι κάνω???!! Από την άλλη ψιλοκοιτάω και τον popC200 αν και ακριβούτσικος. Δώσε κανα λινκ από που παρήγγειλες το dune και πόσο σε παρακαλώ. -bye-
 
50αρια αποκλειεται να σου παιζει.
25 πολυ οριακα, πιστευω παλι οχι , σιγουρα θα σου κολλησει καποια στιγμη.
Ματροσκες ομως μεχρι 16gb τις παιζει νερακι!
Εννοειται οτι αυτα μονο με ρουτερ που υποστηριζει draft n.
 
Σε πληροφορώ παίζει πολύ περισσότερα από ότι περίμενα. Τα BD25 παίζουν με ευκολία. Τα BD50 ζορίζονται πολύ οπότε τα κατεβάζω στον εσωτερικό σκληρό και μετά τα παίζω. Για σειρές 720p, 1080i και τέτοια δε το συζητάω. Γενικά μέχρι 20-25 gigs αρχεία γίνεται stream μια χαρά. Αυτά όλα ασύρματα με το stick της d-link (n protocol) το απλό. Mε 4 τοίχους και 7-8 μέτρα απόσταση και το stick κρυμένο πίσω από τη panasonic του σαλονιού (είναι και χοντράδι).

Αν υποστηρίξουν το dual band stick (υποστηρίζουν τη μία από τις 3 εκδόσεις που υπάρχουν, εγώ ατύχως αγόρασα τη τρίτη) δεν υπάρχει περίπτωση να μη παίξει BD50. Ήδη οι ταχύτητες που παίρνω αρχεία από το pc είναι 8-9mb/sec (όσο σχεδόν το lan).

Γενικότερα δεν έχω άλλες εμπειρίες με media players όμως δεν έχω κανένα παράπονο από το συγκεκριμένο. Κάθε άλο, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Προφανώς δεν μου έχει κάτσει κανένα format εικόνας/ήχου που να μην έχει παίξει και η εικόνα που δίνει είναι καλύτερη του sky uk. Έκοψα και το movie pack του sky πρόσφατα.

Απόλαυση επίσης είναι τα full blue rays. Δε καταλαβαίνεις πως είναι media player.

Οσοι ήρθαν σπίτι μου το αγόρασαν ή θα το αγοράσουν σύντομα.

Αν εσύ ρίξεις gigabit lan θα σου φύγει το κεφάλι. Δε το έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής αλλά ακούγεται πολύ καλό. Σπουδαίες ταχύτητες διαμεταγωγής, άκρως απαραίτητες για HD υλικό.

Και το dune είναι ακριβό. Είναι από τα ακριβά media players. Εγώ το παρείγγειλα από amazon.de. Δε γνωρίζω καλά γερμανικά (πολύ basics) αλλά λόγω του ότι το account είναι το ίδιο με το Αγγλικό ρύθμισα τα πάντα (διευθύνσεις και τέτοια) εκεί και μετά απλά μπήκα στο Γερμανικό για να διαλέξω το προιόν και να πληρώσω. Σε 5 μέρες το είχα σπίτι.

http://www.amazon.de/HDI-Dune-HD-Sm...4A3O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1300780187&sr=8-1

Υπολόγισε κανά δεκάρικο για μεταφορικά.

Το μόνο "κακό" στην ιστορία αυτή είναι πως πλέον δε κατεβάζω τίποτα λιγότερο των 20 gigs και έχω διαλύσει ό,τι ratio είχα οπότε πληρώνω εδώ και ένα μήνα seedbox για να κρατηθώ ζωντανός στους trackers μου.


ps. Έχω ανοίξει και topic αλλα δε ξέρει κανείς. Υπάρχει τρόπος να βάλω άλο torrent client από αυτό που έχει στο dune?
 
Last edited: