Σε πληροφορώ παίζει πολύ περισσότερα από ότι περίμενα. Τα BD25 παίζουν με ευκολία. Τα BD50 ζορίζονται πολύ οπότε τα κατεβάζω στον εσωτερικό σκληρό και μετά τα παίζω. Για σειρές 720p, 1080i και τέτοια δε το συζητάω. Γενικά μέχρι 20-25 gigs αρχεία γίνεται stream μια χαρά. Αυτά όλα ασύρματα με το stick της d-link (n protocol) το απλό. Mε 4 τοίχους και 7-8 μέτρα απόσταση και το stick κρυμένο πίσω από τη panasonic του σαλονιού (είναι και χοντράδι).
Αν υποστηρίξουν το dual band stick (υποστηρίζουν τη μία από τις 3 εκδόσεις που υπάρχουν, εγώ ατύχως αγόρασα τη τρίτη) δεν υπάρχει περίπτωση να μη παίξει BD50. Ήδη οι ταχύτητες που παίρνω αρχεία από το pc είναι 8-9mb/sec (όσο σχεδόν το lan).
Γενικότερα δεν έχω άλλες εμπειρίες με media players όμως δεν έχω κανένα παράπονο από το συγκεκριμένο. Κάθε άλο, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Προφανώς δεν μου έχει κάτσει κανένα format εικόνας/ήχου που να μην έχει παίξει και η εικόνα που δίνει είναι καλύτερη του sky uk. Έκοψα και το movie pack του sky πρόσφατα.
Απόλαυση επίσης είναι τα full blue rays. Δε καταλαβαίνεις πως είναι media player.
Οσοι ήρθαν σπίτι μου το αγόρασαν ή θα το αγοράσουν σύντομα.
Αν εσύ ρίξεις gigabit lan θα σου φύγει το κεφάλι. Δε το έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής αλλά ακούγεται πολύ καλό. Σπουδαίες ταχύτητες διαμεταγωγής, άκρως απαραίτητες για HD υλικό.
Και το dune είναι ακριβό. Είναι από τα ακριβά media players. Εγώ το παρείγγειλα από amazon.de. Δε γνωρίζω καλά γερμανικά (πολύ basics) αλλά λόγω του ότι το account είναι το ίδιο με το Αγγλικό ρύθμισα τα πάντα (διευθύνσεις και τέτοια) εκεί και μετά απλά μπήκα στο Γερμανικό για να διαλέξω το προιόν και να πληρώσω. Σε 5 μέρες το είχα σπίτι.
http://www.amazon.de/HDI-Dune-HD-Sm...4A3O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1300780187&sr=8-1
Υπολόγισε κανά δεκάρικο για μεταφορικά.
Το μόνο "κακό" στην ιστορία αυτή είναι πως πλέον δε κατεβάζω τίποτα λιγότερο των 20 gigs και έχω διαλύσει ό,τι ratio είχα οπότε πληρώνω εδώ και ένα μήνα seedbox για να κρατηθώ ζωντανός στους trackers μου.
ps. Έχω ανοίξει και topic αλλα δε ξέρει κανείς. Υπάρχει τρόπος να βάλω άλο torrent client από αυτό που έχει στο dune?