Αγορά media player

suffering

New member
20 March 2011
6
Καλημέρα σε όλους.

Νέο μέλος στο forum -bye-

Η ερώτηση μου είναι η εξής. Θέλω να πάρω ένα mp και να έχω περασμένο σε αυτό ταινίες και μουσική, τις οποίες να μπορώ να τις δω μέσω ethernet από άλλες tv που έχω σε άλλο δωμάτιο. Δηλαδή ο mp στο σαλόνι, συνδεδεμένος μέσω ethernet στο δίκτυο. άλλη tv στο δωμάτιο με ethernet, να μπαίνω στον Mp και να βλέπω μέσω δικτύου ότι έχει ο mp.

Γίνεται αυτό?
Τί θα νου προτείνατε?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Γεια σου φίλε suffering και καλώς ήλθες στο φορουμ .
Κατ'αρχάς να ελέγξεις εάν η απομακρυσμένη TV είναι DLNA certified.
Εάν ναι τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι έναν player που έχει την επιλογή να μην κλείνει τελειώς αλλά να μπορεί να λειτουργεί σαν NAS.
π.χ. ( Xtreamer Pro )

suffering τι τηλεοραση εχεις? υπαρχουν περιορισμοι το ξερεις? Παραδειγμα : αν η τηλεοραση σου ειναι samsung μπορει να βλεπεις μεσω δικτυου το mp σου , αλλα οταν πατας Play , ο media player της τηλεορασης θα παιζει.Θα εχεις Mkv?avi? blu ray ?.Ειναι καποιες τηλεορασεις που δεν αναγνωριζουν ξεχωριστους υποτιτλους.Εσενα το κανει?Εχεις δικο σου δισκο?εξωτερικο , εσωτερικο?
Δες τα ολα αυτα και υπαρχουν πολλα players

suffering τι τηλεοραση εχεις? υπαρχουν περιορισμοι το ξερεις? Παραδειγμα : αν η τηλεοραση σου ειναι samsung μπορει να βλεπεις μεσω δικτυου το mp σου , αλλα οταν πατας Play , ο media player της τηλεορασης θα παιζει.Θα εχεις Mkv?avi? blu ray ?.Ειναι καποιες τηλεορασεις που δεν αναγνωριζουν ξεχωριστους υποτιτλους.Εσενα το κανει?Εχεις δικο σου δισκο?εξωτερικο , εσωτερικο?
Δες τα ολα αυτα και υπαρχουν πολλα players

Ολα σωστά. Η καλύτερη λύση θα ήταν ένα NAS όπου θα μπορούσαν να εγκατασταθούν external applications π.χ. TVMobili που υποστηρίζουν μέσω DLNA υποτίτλους.....

Καλησπέρα και ευχαριστώ. Η tv μου έχει dlna και είναι της Samsung. Αναγνωρίζει εξωτερικούς υπότιτλους και θα παίζω avi και mkv. Έχω και εξωτερικό σκληρό. Τώρα την έχω συνδέσει στο δίκτυο και βλέπω ταινίες μέσω pc με το Samsung pc share manager. Το avatar πχ σε full blue ray(35gb είναι η ταινία) το παίζει χωρίς να κολάει.

Η samsung παιζει full BR ? σιγουρα? γιατι και εγω τετοια εχω και σχετικα κανουργια και δεν...τεσπα , πηγαινε εκει που σου ειπε ο onlineN

Πήρα την ue32c6700 και παίζει κανονικά full blue ray.

τωρα με μπριζωνεις..παω να το δοκιμασω-εμενα ειναι η 7000 αλλα απο οτι θυμαμαι ουτε καν επαιρνε χαμπαρι στα αρχεια m2ts.Τεσπα , ισως κανω λαθος

Τώρα που το σκέφτομαι......ρίξε και μια ματιά στο Xtreamer Ultra.

Y.Γ. Μόλις προλαβαίνεις και το Power buy......:D

Α ναι-δικτυακα κανεις οτι θες γιατι το XBMC ,θεωρω (γνωμη μου) οτι ειναι πιο ευελικτο και γρηγορο

Και το Popcorn Hour C-200 φαίνεται πολύ καλό (δεν ξέρω από "ελληνικές" τιμές πως πάει)!

βαλε κατι παραπανω και πας για med400 (130 νομιζω).
Επιτρεπεται να πω κατι ομως? παιδια τι φτηνο ειναι και ακριβο , αλλα σιγουρα το ακριβο δεν ειναι και το καλυτερο !Τι να το κανεις ενα πλαυερ αν σου σπαει τα νευρα και τα κανει θαλασσα αλλα να ειναι φτηνο..να περιμενεις κρεμασμενος στο pc σου να βγαλει firmware για να διορθωσει τα απειρα λαθη του?
Για τον φιλο που ρωτησε αν το popcorn c-200 αν ειναι καλο , ναι ειναι.Αλλα στα λεφτα του θα κοιτουσα σοβαρα και το Dune.
Το Α-210 (οχι επειδη το εχω εγω, προς θεου) σε θεματα αναπαραγωγης οποιουδηποτε αρχειου βιντεο ειναι κορυφη (ξαναλεω παλι προσωπικα μιλαω).Απο εκει περα ζυγιζουμε τι θελουμε.Αλλος θελει pvr-αλλος να εχει καλη αποδοση στην μουσικη και παει λεγοντας.
@greekgreek ειχα το med400 περιπου καμμια εβδομαδα και το πουλησα γιατι τοτε δεν ειχα ενισχυτη , και απο την τηλεοραση που το συνδεα δεν ειχε σωστο συγχρονισμο ηχου και εικονας.Απο ενισχυτη (που το πηγα στον ευγενεστατο αντιπροσωπο) δεν ειχε κανενα προβλημα.Ειναι παρα πολυ καλο , με πολλη καλη εικονα και παιζει και HD ηχο (αν σε ενδιαφερει φυσικα)

Απάντηση: Re: Αγορά media player

βαλε κατι παραπανω και πας για med400 (130 νομιζω).
Επιτρεπεται να πω κατι ομως? παιδια τι φτηνο ειναι και ακριβο , αλλα σιγουρα το ακριβο δεν ειναι και το καλυτερο !Τι να το κανεις ενα πλαυερ αν σου σπαει τα νευρα και τα κανει θαλασσα αλλα να ειναι φτηνο..να περιμενεις κρεμασμενος στο pc σου να βγαλει firmware για να διορθωσει τα απειρα λαθη του?
Για τον φιλο που ρωτησε αν το popcorn c-200 αν ειναι καλο , ναι ειναι.Αλλα στα λεφτα του θα κοιτουσα σοβαρα και το Dune.
Το Α-210 (οχι επειδη το εχω εγω, προς θεου) σε θεματα αναπαραγωγης οποιουδηποτε αρχειου βιντεο ειναι κορυφη (ξαναλεω παλι προσωπικα μιλαω).Απο εκει περα ζυγιζουμε τι θελουμε.Αλλος θελει pvr-αλλος να εχει καλη αποδοση στην μουσικη και παει λεγοντας.
@greekgreek ειχα το med400 περιπου καμμια εβδομαδα και το πουλησα γιατι τοτε δεν ειχα ενισχυτη , και απο την τηλεοραση που το συνδεα δεν ειχε σωστο συγχρονισμο ηχου και εικονας.Απο ενισχυτη (που το πηγα στον ευγενεστατο αντιπροσωπο) δεν ειχε κανενα προβλημα.Ειναι παρα πολυ καλο , με πολλη καλη εικονα και παιζει και HD ηχο (αν σε ενδιαφερει φυσικα)
Δεν το ήξερα το player.
Από εικόνα είναι καλύτερο από το Live;

Εγώ πάντως επειδή, αυτές τις μέρες έχω ψιλο-θολώσει με τις επιλογές, έχω καταλήξει στο popcorn A210 απο Αμερική στα 170 Ευρώ με τα μεταφορικά
ή στo med500 απο την εδώ αντιπροσωπεία στην ίδια τιμή περίπου.

Ουσιαστικά διαλέγεις το "ρίσκο" της αγοράς από εξωτερικό (Α210) και μίας παλιάς , αλλά δοκιμασμένης και τίμιας συσκευής (med500).

Βέβαια μπορείς να περιμένεις γιατί αυτό το μήνα καταφθάνουν αρκετά νέα μοντελάκια με το νέο realtek.