Αγορά NAS και στήσιμο δικτύου από την αρχή...

Για πες ποιο μοντελο αγόρασες και τι Transfer Rate εχεις, για να μιλαμε και σε νουμερα.

Ναι σε τριφασικο και μαλιστα παλια καλωφιωση
Το σπιτι ειναι του '80

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χθες για λιγο βεβαια επεσε στα 240 mbit/sec

Στην πράξη ναι δοκιμασα 2-3 ταινίες 1080p 10-15gb χωρις κανένα προβλημα απολύτως.
Τωρα οσοβ αφορα εαν ειναι σε διαφορετική φαση ναι 99% ειναι σε διαφορετικη φαση εαν θελεις ομως μπορω να το τσεκαρω παλι

Κανενα προβλημα φιλε μου αλλα επειδή ειμαι εξω μαλλον το βραδυ θα μπορεσω να το δω Παντως σου λεω εκ των προτερων επειδή ειναι απο εκει που εβγαλα θερμοσυσωρευτη και εφτιαξα μπριζες ειναι σιγουρα αλλη ασφαλεια αλλη φαση απο την αλλη που ηταν μπριζα εξ αρχης. Anyway το βραδυ ια ξερω σιγουρα

Μπαινω σε σκεψεις να τα αγορασω για να αναβαθμισω τα 500αρια μου. Φοβαμαι μονο μην την ξαναπατησω. Ειχα αγορασει μεταχειρισμενα απο αμαζον και το ενα ηταν ελαττωματικο. Τα εστειλα πισω. Ελπιζω αν παρω την αποφαση να μην πεσω παλι σε τζουφια

Παιδια, όλα είναι σχετικα με τα Powerlines.
Προσφατα φιλος πηρε τα 1200ac http://www.e-shop.gr/devolo-dlan-12...-i7L_8-a9vToDln2OVS_qt63ZRiFzMXzRqRoCg_Pw_wcB
Το Transfer rate ηταν στα 40Mbit !!!!
Απογοητευση εντελως.
Στα 1080p κολλουσε.
Φωναξε μαλιστα και ηλεκτρολογο και περασε στην ιδια φαση τις πριζες που εβαλε τα devolo
Το αποτέλεσμα παρεμεινε το ιδιο

Δοκιμασε μετα κατι πιο φθηνα της tplink και το transfer επεσε ελαφρως στα 30 με 35Mbit

Τελικα περασε καλωδιο

Γιατί να τα αλλαξεις τα 500αρια τι ταχυτητες πιανει? Αν και βασικά τωρα που το ξανασκέφτομαι ο λογος που επελεξα τα 650 και οχι τα 500αρια ειναι η gigabit ethernet....

Γιατί να τα αλλαξεις τα 500αρια τι ταχυτητες πιανει? Αν και βασικά τωρα που το ξανασκέφτομαι ο λογος που επελεξα τα 650 και οχι τα 500αρια ειναι η gigabit ethernet....

24mbit (3MB/sec) σε τριφασικο και διαφορετικους πινακες. Αυτη ειναι πραγματικη τιμη οπως φαινεται απο copy&paste. Το software λεει 50-70, αλλα αυτο μετραει την αμφιδρομη ταχυτητα. Γενικα αυτη η ταχυτητα με καλυπτει οριακη μιας και κατα βασει βλεπω 720p/dts. Ψηνομαι να δοκιμασω τα 650αρια γιατι λενε οτι σε αυτα (και στα 1200αρια) χρησιμοποιουν και το ουδετερο για να πετυχουν μεγαλυτερη ταχυτητα. Ισως να ειναι τελειως μαρκετινιστικο, δεν ξερω. Το gigabit μου ειναι τελειως αδιαφορο μιας και δεν εχω ελπιδες για μονοδρομη ταχυτητα >100. Με ενα 50αρι θα ημουν απολυτα ευχαριστημενος μιας και 1080p/DTS-HD MA δεν χτυπαει παρα πανω απο τοσο.

Re: Απάντηση: Αγορά NAS και στήσιμο δικτύου από την αρχή...

Παιδια, όλα είναι σχετικα με τα Powerlines.
Προσφατα φιλος πηρε τα 1200ac http://www.e-shop.gr/devolo-dlan-12...-i7L_8-a9vToDln2OVS_qt63ZRiFzMXzRqRoCg_Pw_wcB
Το Transfer rate ηταν στα 40Mbit !!!!
Απογοητευση εντελως.
Στα 1080p κολλουσε.
Φωναξε μαλιστα και ηλεκτρολογο και περασε στην ιδια φαση τις πριζες που εβαλε τα devolo
Το αποτέλεσμα παρεμεινε το ιδιο

Δοκιμασε μετα κατι πιο φθηνα της tplink και το transfer επεσε ελαφρως στα 30 με 35Mbit

Τελικα περασε καλωδιο
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω για ποιο λόγο να εχει τοσο μικρη ταχύτητα απο την άποψη ότι οι δικές μου οι καλωδιωσεις σου ειπα ειναι 35 ετών αρκετα ταλαιπωριμενες λογω θερμοσυσσωρευτων

Τα δικά μου TP-Link (500άρια) δινουν 337Mbps σε (σχετικά καινούργια) τριφασική εγκατάσταση. Πολύ καλή τιμή δεδομένου οτι τα είχα πάρει σε πολύ καλή τιμή (αν θυμαμαι καλά περιπου 30-33 Ευρώ το ζευγάρι)

Τα δικά μου TP-Link (500άρια) δινουν 337Mbps σε (σχετικά καινούργια) τριφασική εγκατάσταση. Πολύ καλή τιμή δεδομένου οτι τα είχα πάρει σε πολύ καλή τιμή (αν θυμαμαι καλά περιπου 30-33 Ευρώ το ζευγάρι)

ποια tp-link εχεις? εγω τωρα τελειωνω το σπιτι δηλαδη ηλεκτρικο ρευμα και μπηκα και εχω καποια devolo 500 νομιζω ειναι και θα τα δοκιμασω.. ελπιζω να μην εχω θεμα αλλιως να δοκιμασω και αυτα που πηρες..

μαλκια γιατι πριν 2-3 χρονια που εκανα την εγκατασταση δεν εβγαλα καλωδιο για ethernet.. τωρα δυσκολο να κανω μερεμετια..