Αγορά NAS και στήσιμο δικτύου από την αρχή...

Λοιπόν ένα μικρό update μπήκε και το synology DS215J έγινε και η εγκατάσταση του PLEX MEDIA SERVER και σε συνδυασμό με τα devolo εχω να σας πω οτι δεν κωλωσε πουθενά ότι και να του έριξα από αρχεία. Δοκίμασα από sd επεισόδιο, 720p , 1080p μέχρι και το Lord Of the Rings 1080p extended 17-18 GB. Νεράκι η αναπαραγωγή σε όλα !
Ίσως εαν θέλω να είμαι πολύ αυστηρός θα μπορούσα να πω ότι σε σχέση με το pc είναι ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου ίσως 1 sec ποιο αργή η περιήγηση στο menu του plex φόρτωση εξωφυλλων κτλ .

Συμπερασματικά έχω να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τις επιλογές μου και όλα μαζί σαν πακέτο (switch, devolo powerlines, synology nas) επικοινωνούν - συνεργάζονται υποδειγματικά και κάνουν ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνουν. Ικανοποιημένος 100% .
Θα ήθελα να σας ευχαριστησω για την πολύτιμη βοήθεια σας σε όλες τις απορίες μου.

ποια tp-link εχεις? εγω τωρα τελειωνω το σπιτι δηλαδη ηλεκτρικο ρευμα και μπηκα και εχω καποια devolo 500 νομιζω ειναι και θα τα δοκιμασω.. ελπιζω να μην εχω θεμα αλλιως να δοκιμασω και αυτα που πηρες..

μαλκια γιατι πριν 2-3 χρονια που εκανα την εγκατασταση δεν εβγαλα καλωδιο για ethernet.. τωρα δυσκολο να κανω μερεμετια..

Eχω πάρει αυτα

http://www.skroutz.gr/s/3157330/TP-LINK-TL-PA4010P-Kit.html?keyphrase=tplink+4010p