Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
80w με τίποτα, εκτός αν βάλεις κάνα core2duo που σου ξέμεινε.Σε pc υπολογιζεις όμως και τα 80Watt τουλάχιστον κατανάλωση ρεύματος.
Καμία σχέση με τα 14Watt όπου φτάνει τα 3Watt αν δεν το χρησιμοποιείς.
Επειδή εγώ το έχω και στο γραφείο, παίζει ρόλο και η εμφάνιση καθώς και το μέγεθος.
Δεν έχει σχέση το unraid και το truenas με το Synology. Είναι σαν να λες πάρε ένα Linux με command line μόνο, αντί για ένα έτοιμο point and click gui. Ναι, είναι πολύ πιο δυνατά στο τι θα μπορούσε να κάνει μαζί τους και δωρεάν, αλλά θέλουν και αρκετές γνώσεις και χρόνο για να τα στήσεις. Ο φίλος ψάχνει έτοιμη λύση για "χαζούς" που λέμε. Πιο εύκολο θα ήταν να φτιάξει ένα Xpenology παρά unraid.H καλύτερη λύση (και πολύ πιο οικονομική) είναι στο ποστ 15.
Βρες ένα παλιό πισι, βάλτου unraid ή truenas (καλύτερα το πρώτο) και ξεμπέρδεψες.
Συγνώμη, δεν μπορεί ο φίλος να κάνει ένα στικάκι bootable, να βάλει unraid και να μπουτάρει;;Δεν έχει σχέση το unraid και το truenas με το Synology. Είναι σαν να λες πάρε ένα Linux με command line μόνο, αντί για ένα έτοιμο point and click gui. Ναι, είναι πολύ πιο δυνατά στο τι θα μπορούσε να κάνει μαζί τους και δωρεάν, αλλά θέλουν και αρκετές γνώσεις και χρόνο για να τα στήσεις. Ο φίλος ψάχνει έτοιμη λύση για "χαζούς" που λέμε. Πιο εύκολο θα ήταν να φτιάξει ένα Xpenology παρά unraid.
Μιλάς για το paid version πια. Οκ, εγώ είχα μείνει στο Free. Το ίδιο είναι όμως. Με το κόστος στα 249 για να έχει Updates, γιατί να μην πάρει το Synology που έρχεται έτοιμο και με updates. Όταν ήταν free το unraid, το καταλαβαίνω. Τώρα πια είναι η λογική? Απλά για να βάλει ότι hardware θέλει?Συγνώμη, δεν μπορεί ο φίλος να κάνει ένα στικάκι bootable, να βάλει unraid και να μπουτάρει;;
Μετά πάει tower.local και κάνει assign τους δίσκους του. Όλα στο WebUI.
Τρία βήματα όλα κι όλα, για πιο χαζούς δεν γίνεται!
249 είναι για unlimited devices. Για μέχρι 6 σκληρούς είναι 49.Μιλάς για το paid version πια. Οκ, εγώ είχα μείνει στο Free. Το ίδιο είναι όμως. Με το κόστος στα 249 για να έχει Updates, γιατί να μην πάρει το Synology που έρχεται έτοιμο και με updates. Όταν ήταν free το unraid, το καταλαβαίνω. Τώρα πια είναι η λογική? Απλά για να βάλει ότι hardware θέλει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.