Μια χαρά είσαι τότε,το πιθανότερο να μην έχεις κανένα πρόβλημα.
Για ντακ γιατί ρωτάς αφού ήδη έχεις το Fiio;
Επειδή στο post του ο Sonus Naturalis ανέφερε για κατάλληλο DAC οπότε υπέθεσα πως ίσως το Fiio δεν είναι καθως θεωρείται DAC ακουστικών
Έχει όμως και line έξοδο η οποία θα είναι fixed υποθέτω.
Δεν βλέπω να έχεις θέμα εκτός πια και πας για κάτι που να παίζει πολύ υψηλές αναλύσεις (μέχρι 24/96 πάει το Fiio),DSD χωρίς μετατροπή,κλπ.
Αν μέχρι τώρα έπαιζες τις μουσικές σου χωρίς πρόβλημα,το ίδιο θα είναι και μετά.
Εφ' όσον υπάρχει ήδη το Fiio E10 (δικό μου το λάθος, δεν το αντιλήφθηκα), τότε μπορείς να πας σε monitor.
Με τους εξής περιορισμούς:
-Να έχουν τα ηχεία είσοδο Unbalanced (RCA ή Jack). Δεν είναι πρόβλημα, κατά κανόνα σ' αυτή την κατηγορία έχουν, απλά το αναφέρω για ενημέρωση.
-Καλώδια για να συνδέσεις τα ηχεία μάλλον θα πρέπει να φτιάξεις. Η έξοδος του Fiio E10 είναι Mini Jack Stereo. Συνεπώς θα χρειαστείς καλώδιο από Mini Jack Stereo -> 2 X RCA (να καταλήγουν). Επειδή όμως η απόσταση ανάμεσα στα ηχεία θα είναι υποχρεωτικά 1,5-2 μ. μεταξύ τους περίπου, μάλλον θα είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις adaptor (Mini Jack Stereo male -> 2 X RCA female).
Όσο για τα Fostex 0.4 που έχουν προταθεί, τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!![]()
Αν εννοείς ενα φσσσσ και στα δικά μου focal αlpha 50 συμβαίνει αλλά όπως είπες πρέπει να κολλήσεις το αυτί πάνω οπότε δεν είναι θέμα
Φρόντισε να εξασφαλίσεις εκ των προτέρων τη δυνατότητα επιστροφής, αν γίνεται.Καθώς δεν είναι διαθέσιμα για δοκιμή τα Presonus Eris Ε4.5 (μόνο τα E5) ούτε τα Fostex 0.3d σκέφτομαι να πάω στα τυφλά για Fostex με ελπίδα να μπορώ να τα επιστρέψω αν δεν μου κάνουν.
Φρόντισε να εξασφαλίσεις εκ των προτέρων τη δυνατότητα επιστροφής, αν γίνεται.
Έχει ιδιοτροπίες αυτή η αγορά των Studio Monitors, καθώς απευθύνεται στην αγορά επαγγελματικού ήχου και όχι στη Hi-Fi.
Πάντως αν βρίσκεσαι ή βρεθείς στην Αθήνα θα μπορέσεις να ακούσεις.
Presonus και Fostex έχουν και αρκετοί φίλοι από εδώ μέσα, με τους οποίους μπορείς να έλθεις σε προσωπική επαφή. Είμαι σίγουρος ότι θα χαρούν να βοηθήσουν...
Καλοάκουστα !
Αν μπορείς βάλε από κάτω φύλλο φελλού ... έχει στα σούπερ μάρκετ για σουβέρ, όπως και στο ΙΚΕΑ ... κόστος κανα δυό ευρώ ...
Δεν φταίνε τα flac. Κανε μονος σου ποδαράκια ή βάσεις στη λογική σάντουιτς με τουλάχιστον 2 διαφορετικα μεσα απόσβεσης
Απο που είσαι αν επιτρέπεται;
Σε ευχαριστώ! Θα έρθουν και οι φώτο αφού βρω την σωστή τοποθέτηση πρώτα! :idea:Καλοάκουστα,εννοείται θέλουμε και φώτο με την τοποθέτηση και με όλα.
Καλές μουσικές!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.