- 5 May 2014
- 75
Kαλησπέρα σε όλους σας!!
Διάβασα αρκετά όσα μπορούσα περι της αγοράς new tv.
Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστώ τη βοήθεια σας!!
Λοιπόν, ξεκιναμε με το μέγεθος..
Η μέγιστη απόσταση στο σαλόνι μου(καναπέδες) είναι 2.70 μέτρα.
Τα τελευταία χρόνια έχω μία 32" και χαζοβλέπουμε μια χαρά, έως τώρα που μου έκατσε όπως λέει και η δικιά μου να πάρω το τέρας
και για την παλιά μου λέω τα χειρότερα(ξαφνικά μετα απο 8 χρόνια!
1. Θεωρείτε λοιπόν πως με μία 46-48 θα είμαι οκ ή είναι καλύτερα να πάω μονομιας σε 55"?
2. Έβλεπα μέχρι προχθές την f6500 μέχρι και την 8000. Σήμερα είδα και την lg 47la660s η οποία έχει αρκετά καλά στοιχεία τα οποία θα με ενδιέφεραν... αλλα και καλή τιμή
α.3d
b.Screen Mirroring
c. 2nd TV --->tablet or smartphone
d.Smart Share Plus
e.Wi - di by intel
f. Διπλο παιχνίδι (ο καθενας να βλεπει ολοκληρη την οθονη)
Για να κλεισω το 2, ρωταω ποια απο τις παραπανω θεωρείτε καλύτερη επιλογή(ή και κάποια άλλη που εγω δεν αναφέρω)
3. Τι είναι τα clouding και bleeding ?
Να σας αναφέρω πως κατα 70% θα παίζει απο καλωδιακή(μιας και Κοζάνη ακόμη δεν έχουμε "ψηφιακό" και κατα 30% ταινίες το βραδάκι απο usb ή pc με hdmi κτλ.
Επίσης πάνω έχει συνδεδεμένο και το ps3 και hol tv αλλα που χρονος για τα τελευταία.
Ζητώ συγγνώμη που ρωτάω τα ίδια και τα ίδια για τους γνώστες και ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
Διάβασα αρκετά όσα μπορούσα περι της αγοράς new tv.
Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστώ τη βοήθεια σας!!
Λοιπόν, ξεκιναμε με το μέγεθος..
Η μέγιστη απόσταση στο σαλόνι μου(καναπέδες) είναι 2.70 μέτρα.
Τα τελευταία χρόνια έχω μία 32" και χαζοβλέπουμε μια χαρά, έως τώρα που μου έκατσε όπως λέει και η δικιά μου να πάρω το τέρας
και για την παλιά μου λέω τα χειρότερα(ξαφνικά μετα απο 8 χρόνια!
1. Θεωρείτε λοιπόν πως με μία 46-48 θα είμαι οκ ή είναι καλύτερα να πάω μονομιας σε 55"?
2. Έβλεπα μέχρι προχθές την f6500 μέχρι και την 8000. Σήμερα είδα και την lg 47la660s η οποία έχει αρκετά καλά στοιχεία τα οποία θα με ενδιέφεραν... αλλα και καλή τιμή
α.3d
b.Screen Mirroring
c. 2nd TV --->tablet or smartphone
d.Smart Share Plus
e.Wi - di by intel
f. Διπλο παιχνίδι (ο καθενας να βλεπει ολοκληρη την οθονη)
Για να κλεισω το 2, ρωταω ποια απο τις παραπανω θεωρείτε καλύτερη επιλογή(ή και κάποια άλλη που εγω δεν αναφέρω)
3. Τι είναι τα clouding και bleeding ?
Να σας αναφέρω πως κατα 70% θα παίζει απο καλωδιακή(μιας και Κοζάνη ακόμη δεν έχουμε "ψηφιακό" και κατα 30% ταινίες το βραδάκι απο usb ή pc με hdmi κτλ.
Επίσης πάνω έχει συνδεδεμένο και το ps3 και hol tv αλλα που χρονος για τα τελευταία.
Ζητώ συγγνώμη που ρωτάω τα ίδια και τα ίδια για τους γνώστες και ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
Last edited: