Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα , παρα πολύ νεος εδω στην παρεα σας. Λοιπόν στο ζουμί τωρα. Δεν γνωρίζω σχετικα τπτ, σε σχαση με αυτα που γνωριζετε εσεις, σχετικα παντα με μηχανηματα, πυκνωτες, λυχνιες...κτλ κτλ. . Αυτο που με νοιαζει εμενα ειναι να ακουω τα cd μου και τα βινυλια μου απροβληματιστα(οσο ειναι εφικτο). Λοιπον αυτη τη στιγμη κατεχω τα εξης:
1) ενισχυτης denon PMA 655 R ....ο οποιος εδω και 2 χρονια κανει τα παλαβα του , και δεν αντεχω αλλο θελω ΑΜΕΣΑ την αλλαγη του
2) cd player: denon DCD-500 AE....αροβληματιστο...αλλά.....
3) πικαπ: denon DP-300F...για τα λεφτα του μια χαρα
4) ηχεια: DALI concept 2
Απο ολα αυτα μαλλον θα κρατησω μονο τα ηχεια και το πικαπ....λεω μάλλον , διοτι αναλογα με το μπατζετ θα δω τι θα κανω. Θέλω λοιπον προτασεις για αγορα ενισχυτη και cd player....ισως και ενος καλυτερου ζευγαρι ηχειων.
Το μπατζετ θα ειναι γυρω στα 1000 ευρω.
Τα σύστημα θα στηθει σε ενα χώρο περλιπου 25-30 τετραγωνικα.
Ευχαριστώ πολυ, περιμενω τια απαντησεις σας....αν θελετε φυσικα.
1) ενισχυτης denon PMA 655 R ....ο οποιος εδω και 2 χρονια κανει τα παλαβα του , και δεν αντεχω αλλο θελω ΑΜΕΣΑ την αλλαγη του
2) cd player: denon DCD-500 AE....αροβληματιστο...αλλά.....
3) πικαπ: denon DP-300F...για τα λεφτα του μια χαρα
4) ηχεια: DALI concept 2
Απο ολα αυτα μαλλον θα κρατησω μονο τα ηχεια και το πικαπ....λεω μάλλον , διοτι αναλογα με το μπατζετ θα δω τι θα κανω. Θέλω λοιπον προτασεις για αγορα ενισχυτη και cd player....ισως και ενος καλυτερου ζευγαρι ηχειων.
Το μπατζετ θα ειναι γυρω στα 1000 ευρω.
Τα σύστημα θα στηθει σε ενα χώρο περλιπου 25-30 τετραγωνικα.
Ευχαριστώ πολυ, περιμενω τια απαντησεις σας....αν θελετε φυσικα.