http://www.maxsat.gr/vu--zero-linux-full-hd-sat-receiver-black_p815.htmlδεν υπαρχει πουθενα ο zero παιδια.τους εχω παρει ολους τηλεφωνο.
απο 15 του επομενου μηνα περιμενουν ολοι παραλαβη.
εξαρτατε τι θες να κανεις.να σε ρωτησω κατι ?? το spiderbox 9000hd ειναι συμβατο με IPTV??Έχω εδώ και κάποια χρόνια τον Spiderbox 9000HD. Αξίζει να πάω τώρα σε αλλαγή δέκτη και σε ποιόν ?
Καλημέρα φιλε. Ειναι δύσκολος ο συνδιασμος που θέλεις. Με component θα βρεθει καποιος, αλλα να εχει και images που να περιεχουν οδηγους για mobile usb dongles μαλλον δυσκολο. Θεωρώ καλύτερο να παρεις οποιονδηποτε δεκτη σου ικανοποιει τις αναγκες σου και απλα να παρεις εναν adapter hdmi to component για την εικόνα και ενα router 3g/4g για τη συνδεσιμότητα.
οποιονδηποτε δεκτη με θύρα usb (ασυρματο wifi usb) του κανει δουλεια.σιγα το δυσκολο συνδυασμο.
Προφανως δεν διαβαζεις προσεκτικα.
Τι νέο έχει το gstreamer 1.5.x σε σχέση με την παλιά έκδοση; Πάντως (δεν ξέρω αν έχει σχέση) όταν βλέπω μια ταινία με το EMC (σε ATV 5.1 os) η αναπαραγωγή σταματάει 10" πριν το τέλος του βίντεο και αυτό είναι λίαν ενοχλητικό.μάλιστα το OpenATV 5.1 έχει ήδη ενσωματώσει στα daily images το gstreamer 1.5.x ενώ το OpenPLi ακόμα το σκέφτεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.