cmoustakas
Supreme Member
Linux και πάλι Linux. Πετάς ένα αρχείο μια φορά στο τόσο και καλύπτεις όλα τα BISS του τόξου ολοκλήρου.
Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω οικονομικό δορυφορικό HD δέκτη που να παίρνει εύκολα γρήγορα και απλά softcam για να βλέπω τα feeds (BISS) .
Ακούω προτάσεις ... :ears:
Vu zero. Και απο εκεί που θα τον αγοράσεις πες να σου κάνουν και μια επίδειξη πως τα περνάνε και απο τα βρίσκουν.Ευχαριστώ. Τι παίζει σε φθηνό Linux?
Δεν μπορώ (για την ακρίβεια δεν έχω χρονο) να ψάχνομαι για να περάσω το αρχείο. Γρήγορα και εύκολα.!!
Καλώστονα. :smile:
Vu zero. Και απο εκεί που θα τον αγοράσεις πες να σου κάνουν και μια επίδειξη πως τα περνάνε και απο τα βρίσκουν.
δεν έχει αλλά αν χρειαστείς βάζεις ενα USB stick
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
εχει wifi ενσωματωμένο ή πολλά ζητάω ;
Τη λύση του χάρη εφαρμόζω και εγώ. Απλά και σταθερά. Αν δεν εχει wifi ο Linux δέκτης, πρέπει να περνάς και τους ανάλογους drivers σε κάθε αλλαγή image.
Ποιά ειναι η λύση του χάρη στην οποία αναφέρεσαι ;;;;;
Μήπως θα ήταν δυνατόν κάποιος να μας εξηγήσει αυτή τη μέθοδο(σε χρήση ειδικά με τον VU+ Zero) σε μερικά απλά και κατανοητά βήματα ;;;;;
Οποιοδήποτε μοντέλο access point και να αγοράσεις, το set up του θα το κάνεις συνδέοντάς το στον υπολογιστή. Συνδέεσαι στο web interface της συσκευής και από εκεί το ρυθμίζεις ώστε να είναι συνδεδεμένο στο wi-fi του σπιτιού σου. Όταν έχεις τελειώσει με την ρύθμισή του, μπορείς να το συνδέσεις σε οποιαδήποτε συσκευή με θύρα ethernet και να δώσεις internet. Έχει πολλά mode λειτουργίας κάθε τέτοια συσκευή, ανάλογα με το μοντέλο. Σε άλλο μοντέλο η λειτουργία που χρειάζεσαι για τον σκοπό που συζητάμε, μπορεί να αναφέρεται σαν client. Σε άλλο να αναφέρεται απλά σαν access point. Την λειτουργία Bridge, εγώ προσωπικά την αποφεύγω.
Ευχαριστώ για την αριστη ενημέρωση. Αν όμως ήθελα να κάνω την σύνδεση με wi-fi τότε θα χρειαζόμουνα και ένα USB WiFi Stick που θα το συνδέσω στον δορυφορικό δέκτη (εγώ έχω τον VU+ Zero) και να δουλέψει το USB WiFi Stick που συνέδεσα στον δέκτη, και μετά να συνδεθώ στο ασύρματο δίκτυο που δημιουργήθηκε όπως εσύ αναφέρεις με την χρήση access point. Πως όμως κάποιοςειναι σίγουρος ότι το USB WiFi Stick θα λειτουργήσει σωστά με τον δικό του συγκεκριμένο δέκτη (για να μην πετάξει τα χρήματα που έδωσε για την αγορά του USB WiFi Stick) ;;;;
με την μέθοδο του Χάρη δεν χρειάζεται USB stick,θα συνδέσεις με καλώδιο το δέκτη στο ΑΡ και το ΑΡ ασύρματα με το ρουτερ
Και το usb stick και το access point, συνδέονται ασύρματα με το modem-router του σπιτιού σου. Δεν υπάρχει καμία διαφορά σε αυτό. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση, δεν χρειάζεται να περάσεις καλώδιο από το δωμάτιο μέχρι το χώρο που βρίσκεται το modem. Το μεγάλο πλεονέκτημα του access point όμως, είναι ότι δεν χρειάζεσαι κανένα driver, δεν σε ενδιαφέρει κανένα image και η ότι η ρύθμιση του γίνεται από τον υπολογιστή σου. Δεν υπάρχει συσκευή που θα το συνδέσεις και να μην δουλέψει. Εκτός αυτού, έχει και μεγαλύτερη εμβέλεια. Μπορείς να επιλέξεις μάλιστα κάποιο, του οποίου το μέγεθος είναι μικρότερο από ένα πακέτο τσιγάρα.Ευχαριστώ "leo06".
Eάν όμως εγώ θέλω να το συνδέσω ασύρματα (γιατί ειναι σε κρεβατοκάμαρα στην οποία δεν μπορώ και δεν θέλω να βάλω το access point) τότε πρέπει να ειμαι απόλυτα σίγουρος ότι το USB WiFI Stick που θα αγοράσω να ειναι σίγουρα συμβατό με τον συγκεκριμένο δέκτη που χρησιμοποιώ, γιαυτό ρώτησα εάν κανένας το έχει κάνει γαι να μου πει πια μάρκα και μοντέλο εχει αγοράσει και απο ποιο μαγαζί και σε τι τιμή το πήρε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.