Αγορά νέου HD δορυφορικού δέκτη

Δεν θα δεις αυτό στην αγορά αλλά βλέπεις αντίστοιχα με αυτό λίγο πιο πάνω σε τιμή... μόνο το κουτί αλλάζει και λίγο το μενού... Ψάξε λίγο σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά..

Edit. Mε μια ματια στο ebay, είδα ότι υπάρχει το μεγαλύτερο καινούριο μοντέλο που διαθέτει και card reader στην τιμή των 65 δολαρίων, που έχει μαζί και wifi dongle, με δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα..

O edision μου αρεσει με μια πρωτη ματια.θα μπορω να φορτωνω κλειδια σε αυτον?

Επεξεργασία:
Τι γνώμη έχετε για τον Skybox F5 ?

Last edited by a moderator:
Καλησπερα ποιος δορυφορικός αποκωδικοποιητής υποστηρίζει το νέο πρωτόκολλο DVB-S2 και να έχει ενσωματωμένο RF Modulator, και να μενει στο καναλι που ηταν οταν κοπει το ρευμα? και να εχουν χαμηλο θορυβο. μπορειτε να μου πειτε μερικα μοντελα

Ενσωματωμένο rf modulator έχει ο edision miniplus highspeed 2 in 1, o edision argus vip3 magicvision, ο technomate 5402 και ο sab ultimate hd super plus. Ίσως ξεχνάω κάποιον, ας συμπληρώσει όποιος φίλος έχει γνώση και άλλων.

Εχουν και τα αλλα χαρακτιριστικα

Επεξεργασία:
υπαρχουν Link με ελληνικα μαγαζια

Re: Απάντηση: Αγορά νέου HD δορυφορικού δέκτη

Γεια χαρα απο μενα,πρωτο μου post μια ερωτηση.
Ποια ειναι η αποψη των πιο εμπειρων για το ποιο chip εχει την καλυτερη εικονα σε SD και HD ?

Επανέρχομαι με ακόμα μια ερώτηση μιας και εξακολουθώ να ψάχνω για έναν HD receiver που να καλύπτει τις ανάγκες μου (βλέπε σχετικό ποστ παλιότερα).

Πέρα από τους δέκτες που αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου, είπα να ανεβάσω λίγο το budget στα 100 ευρώ παρά κάτι και να στραφώ προς κάτι τέτοιο:
http://www.ebw.gr/el/product/14261/...iko-SHD-8240-CI-CX-E-(Full-HD-1080p)-DVB-S-DV

Έχει κανείς εμπειρία με αυτόν τον Amiko; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;
Ευχαριστώ για κάθε υπόδειξη.

καλησπερα. Πηρα τελικα τον edision argus αλλα δεν βγαζει εξοδο rf. Απο το σκαρτ πιανω κανονικα οταν συνεω την τηλεοραση με την εξοδο rf δεν πιανω τιποτα

Ρύθμισες από το μενού τη συχνότητα "rf out"; Γράψε και ποιον ακριβώς δέκτη πήρες για να μεταφέρω τα μηνύματα στο θέμα του.

Last edited:
τον edision argus mini 2 in 1 ip

απο που ρυθμιζετε η εξοδος rf το εψαξα και εγω αλλα και ο τεχνικος δεν βρηκαμε ακρη

Ο mini 2 in 1 ip δεν έχει rf modulator. Στο μήνυμα σου είχα γράψει τους δύο edision που διαθέτουν rf modulator.
Ενσωματωμένο rf modulator έχει ο edision miniplus highspeed 2 in 1, o edision argus vip3 magicvision, ο technomate 5402 και ο sab ultimate hd super plus. Ίσως ξεχνάω κάποιον, ας συμπληρώσει όποιος φίλος έχει γνώση και άλλων.