Απο όσα εχω διαβάσει η αγορα κλώνου είναι μονόδρομος. Κάθε πρόταση και συμβουλή δεκτή.
@sat75: Δεν κατάλαβα το πρώτο σου μήνυμα. Είχες συνδρομή Nova με Pace; Και αν την έκοψες, τώρα τι θέλεις να βλέπεις; Τα ελεύθερα από Astra/Hotbird; Ή θα πάρεις συνδρομή σε κάποιο ξένο πακέτο - και αν ναι σε ποιο;
Και εγώ τα έχω μπλέξει στο κεφάλι μου. Εγκαταλείπω την nova και λέω να μετακινηθώ στο al jazeera sports για τα ποδόσφαιρα. Αποφάσισα να αγοράσω linux δέκτη και μου γυάλισε ο vu+ solo2 thx vaflas αν και η τιμή του είναι πολύ μακρυά απο τα χρήματα που ήθελα να ξοδέψω (περίπου 200 ευρώ κι εγώ). Δεν αγοράζω συχνά εξοπλισμό μπορώ να περιμένω και λίγο οπότε μια υπέρβαση στο οικονομικό είναι επιτρεπτή. Που μπλέκω;
Βρίσκω σε προσφορά τον vu+ duo στα 240 ευρώ αυθεντικό. Μπορεί κάποιος που δεν κάνει κοκοκο ή ξέρει να αγοράσει το ίδιο μοντέλο απο κίνες με ακόμη λιγότερα. Είμαι εντελώς άσχετος με το άθλημα και η απορία μου είναι τι λόγους έχω να ξοδέψω 100+ ευρώ παραπάνω; Η αγορά ενός παλιού μοντέλου μήπως είναι κακή ιδέα με την έννοια του ξεπεράσματος του απ´τις εξελίξεις ή ανάποδα η αγορά ενός νέου μοντέλου προσφέρει πραγματικά κάτι παραπάνω στον αρχάριο; Μήπως θα ήταν καλύτερα (ή απαραίτητο al jazeera λέμε lol) τα χρήματα της διαφοράς να πάνε σε πιάτα κλπ;
Ακριβως όπως τα λες... Σκέφτομαι για Αλ Τζαζίρα
...εσείς τι λέτε?.Μήπως αξίζει να περιμένω τον DUO2
Ο DUO2 σε σχέση με τον ταπεινό SOLO2 έχει:
1. διπλάσια μνήμη ram (2gb)
2. δεκαπλάσια μνήμη flash (1gb)
3. εσωτερικό δίσκο 3,5"
4. led οθόνη
5. καλύτερο επεξεργαστή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.