Thx vaflas. Με βάζεις σε πειρασμόΦίλε Thomasbh εγώ έχω γράψει ένα αναλυτικό how to use για τον VU+ solo2, τον κορυφαίο ίσως linux δέκτη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. (βλέπε την υπογραφή μου)
Σχεδόν βήμα βήμα πώς να τον ρυθμίσει κάποιος που δεν έχει ιδέα απο linux.
Tα ίδια ισχύουν και για τα παλιότερα και φθηνότερα μοντέλα της VU+ αν δε θέλεις να δώσεις τόσα χρήματα.
Πολλοί ίσως φοβούνται τη λέξη linux ίσως απ' τα PCs αλλα τα πράγματα είναι πολύ απλά στους δέκτες.
Τί μπορεί να προσφέρει ένα linux δέκτης? Τρομερές δυνατότητες και παραμετροποίηση. Απ' το να ενσωματώνει ελληνικούς υπότιτλους σε ταινίες, να κάνει streaming του σήματος σε PCs του τοπικού δίκτύου, μέχρι και να στέλνει το κανάλι στο κινητό ή tablet ή ακόμα και μέσω adsl σε σπίτι που δεν έχει καν πιάτο! (φαντάσου να πας δηλαδή διακοπές ή σε κάποιο σπίτι γείτονα ή συγγενή και να μπαίνεις στον δέκτη σου απο μακριά, ακόμα και απ' την καφετέρια ) Η δυνατότητα λέγεται transcoding και είναι ένα απ' τα φοβερα χαρακτηριστικά του VU solo2 πέρα απ' τα υπόλοιπα καλούδια.
Ο,τι χρειαστείς ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε.
Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι αξιόπιστο με παρόμοια χαρακτηριστικά;
Μέχρι να ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σαιζόν δηλ μέχρι Αύγουστο- Σεπτέμβριο μπορώ να περιμένω. Στην αναμονή έχει νόημα καλύτερες τιμές ή πχ νέα μηχανήματα στα όρια των χρημάτων που διαθέτω;