AFam
AVClub Fanatic
- 11 September 2006
- 26,961
γιατί όχι τον σολο2?
διαθέσιμα μόνο τα 5χχ
από που κατάλαβες ότι μειώνω το solo2?το ότι η vu λέει οτι έχει 1 γιγα αλλά από αυτά διαθέσιμα μόνο τα 5χχ ενώ τα υπόλοιπα είναι δεσμευμένα απο το σύστημα δεν σε πειράζει (βέβαια ο solo2 δεν έχει πρόβλημα με κωλύματα ή οτιδήποτε)?όσο για το pc αν το λειτουργικό είναι 64bit θα ήταν διαθέσιμα και 4 γιγα αν είναι 32bit και 16 γιγα να του βάλεις αυτό μόνο 3 γιγα θα βλέπει άρα τα υπόλοιπα είτε υπάρχουν είτε οχι το ίδιο είναιΤί σημασία πόση διαθέσιμη ram έχει? Ki εμένα ο υπολογιστής τώρα έχει διαθέσιμα τα 3 απ' τα 4GB. Αρα η μνήμη του ειναι 3GB, σωστά?
Δηλαδή συγκρίνουμε τον ένα με τα διαθέσιμα και τον άλλο με τα υποθετικά συνολικά.
Γιατί προσπαθείτε να μειώσετε τον solo2 δε μπορώ να το καταλάβω.
Οποιος έχει τα 600euro για δέκτη ας περιμένει τον duo2 οποτε βγει.
Εγώ τέτοια παλαβά λεφτά για δέκτη δε θα τα έδινα πάντως όταν δεν έχει και τίποτα ουσιαστικό παραπάνω να μου προσφέρει σε σχέση με τον solo2.
Τί σημασία πόση διαθέσιμη ram έχει? Ki εμένα ο υπολογιστής τώρα έχει διαθέσιμα τα 3 απ' τα 4GB. Αρα η μνήμη του ειναι 3GB, σωστά?
Δηλαδή συγκρίνουμε τον ένα με τα διαθέσιμα και τον άλλο με τα υποθετικά συνολικά.
Γιατί προσπαθείτε να μειώσετε τον solo2 δε μπορώ να το καταλάβω.
Οποιος έχει τα 600euro για δέκτη ας περιμένει τον duo2 οποτε βγει.
Εγώ τέτοια παλαβά λεφτά για δέκτη δε θα τα έδινα πάντως όταν δεν έχει και τίποτα ουσιαστικό παραπάνω να μου προσφέρει σε σχέση με τον solo2.
Βάση προδιαγραφών και μόνο , επειδή κι εγώ βρίσκομαι στην αναζήτηση θα προτιμούσα σε σχέση με αυτούς τους 2 τον xtrend 4000 και περιμένω περισσότερες λεπτομέρειες για τον prismcube που από ότι φαίνεται θα είναι ότι καλύτερο σε συνδυασμό receiver και media player.
Στα 200-220 δεν είναι μια καλή λύση και ο VENTON HD1? Τουλάχιστον στα χαρτιά είναι δυνατός.
κι ο duo2 μπορεί απ' τα 2 να έχει ελεύθερο το 1GB. Δε μπορεί να συγκρίνουμε τα ελεύθερα του ενός με τα συνολικά του άλλου. Αυτό ειπα.
Ο άλλος πήγε κι εβγαλε τον solo2 να έχει το 1/10 flash του επερχόμενου duo2 !
O solo2 έχει επαρκέστατη flash και αν καποιος χρειαστεί παραπάνω επεκτείνεται πανεύκολα με ένα στικάκι.
Για μένα ο duo2 έχει νόημα μόνο αν ένας θέλει να βλέπει 4 κανάλια ταυτόχρονα με τον 4πλό του δέκτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.