Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μια επίσης καλή αγορά είναι το Crystal Audio Appstreamer.
Kai ta 2 συμπεριφέρονται καλά στην αναπαραγωγή ταινιών 2D και 3D (SBS , O/U ). Εχουν δοκιμαστεί , ξέρουμε την καταλληλότητά τους και έχουν υποστήριξη.

Το appstreamer συγκεκριμένα δεν έχει λάβει ούτε ένα φιρμ... ~8 μήνες μετά. Βεβαια σε περίπτωση προβλήματος κλπ, καθαρίζει η crystal audio...

edit: ταυτόχρονα με τον papdoux γράφαμε, και μάλιστα το ίδιο πράγμα.... -bye-

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

η crystal audio μετά από πολύ καιρό έβγαλε ένα firm update για αυτό με το TV. Για το άλλο ακόμα τίποτα.
Δε θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο σε υποστήριξη αυτό.

Η υποστήριξη συμβαίνει όπου είναι αναγκαία.Δεν περιορίζεται μόνο στην έκδοση firmware. :D
Για τις δυνατότητες του chipset του Appstreamer δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλές διορθώσεις. Σαφώς το WD είναι πιο ισχυρό.....

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

εντάξει υποστήριξη σε hardware failure μπορεί να είναι καλή αλλά υποστήριξη σε software χάλια

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το appstreamer συγκεκριμένα δεν έχει λάβει ούτε ένα φιρμ... ~8 μήνες μετά. Βεβαια σε περίπτωση προβλήματος κλπ, καθαρίζει η crystal audio...

edit: ταυτόχρονα με τον papdoux γράφαμε, και μάλιστα το ίδιο πράγμα.... -bye-

-bye- :)

επίσης είναι το ζήτημα τι θεωρεί software problem η CA

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχω αναφερθεί (και είναι και δική μου επιθυμία ) παλιότερα στον ιδανικό player .
εκτός του γεγονότος ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες (λόγω set up ) όλοι αναλωνόμαστε σε αδυναμίες των players που ίσως δεν θα αντιμετωπίσουμε ποτέ.
Αυτόματα αυτό καθιστά κάποιους players ιδανικούς για μερικούς χρήστες.
π.χ. Δεν μπορείς να συμπεριλάβεις την αδυναμία ενός player να παίζει καλά από δίκτυο και να γίνει αυτό κριτήριο αγοράς σου ......όταν δεν έχεις δίκτυο , δεν πρόκειτα να βάλεις και παίζεις από εξωτερικό USB. Είναι μαζοχισμός.

Ορισμένα players για ορισμένη κατηγορία χρηστών είναι ιδανικά , εκεί που τα ίδια για άλλη κατηγορία είναι απλά ακατάλληλα.

Για μένα λοιπόν ο ιδανικός player πρέπει να έχει gigabit κάρτα , κι όχι παραμετροποιήσιμο μέσω firmware controller. Να βλέπω μεταφορά δεδομένων 30mb/s. Να έχει κίνηση βούτυρο, να υποστηρίζει ήχο - εικόνα "τα πάντα - όλα " , να έχει DAC Wolfson , coaxial , αναλογικές 7.1 , NFS auto,4x USB 3 μόνο, δυνατότητα να παίζει bluray disks από εξωτερικό player (ntv550), πλήρη υποστήριξη browsing και GUI XBMC .

O,τι παρακάτω το θεωρώ μειονέκτημα. Ομως ΔΕΝ είμαστε εμείς που θέλουμε τα παραπάνω regular users.
Oι regular users είναι αλλιώς. Ανοίγω κουμπί , βλέπω εξώφυλλο ταινίας (επιθυμητό) πατάω κουμπί , παίζει και βλέπει και τους υπότιτλούς μου. 3D ή 2D .

Τι έχω καταφέρει? Ενα XT Prodigy για 3D. Ενα NTV550 για απολαυστική εικόνα και αναπαραγωγή bluray menus + disks , ένα Xtreamer Ultra 2 (το οποίο μετά την Frodo έχει καταλήξει να κερδίζει ώρες καθημερινά) για το Xmbc, το browsing και το δίκτυο.

Oι φίλοι που ζητάνε την βοήθειά μας σ'αυτό το νήμα θέλουν πιο απλά πράγματα.....:D

Last edited:
Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδια ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Τώρα αν είχατε να διαλέξετε μεταξύ C.A. και WD, ποιον θα διαλέγατε;

Το XBMC δεν συγκρίνεται σαν GUI με ΚΑΝΕΝΑ...
αλλά δυστυχώς όταν παίζει σε PC δεν παίζει καλό 24p... το οποίο φυσικά είναι καθαρά θέμα ευαισθησίας του χρήστη σε αυτό..

Για μένα πολλούς πόντους αρχίζει να παίρνει το Pivos XIOS DS Play m3 (όχι με Android - αλλά με την καθαρή έκδοση linux - XBMC Frodo 12)...

Βγαίνει στα 130 περίπου.. (εκτός αν το πάρεις από Αμερική οπότε βγαίνει λιγότερα)
(δεν υποστηρίζει προς το παρόν 24p και HD bitstreaming - αλλά είπαν ότι είναι θέμα software και όχι θέμα hardware)

Είναι το player με την μία από τις καλύτερες υποστηρίξεις που έχω δει..
Πολύ δυνατό forum... και άμεση απάντηση από τους developers...

Αυτό που δε μου αρέσει στο Pivos είναι το λευκό πράσινο χρώμα του... μα ΤΕΛΕΙΩΣ Μ@Λ@ΚΙΑ...

Last edited:

WD λόγω chipset, εικόνας, κίνησης και ότι η WD έχει βγάλει πολλά firm updates.

εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ωραίο έχει το XBMC gui.
To έβαλα στο PC και μετά έψαχνα να βρω που είναι κριμένη η κάθε επιλογή, πως να φτιάξω τις βιβλιοθήκες, πως να γίνονται update όταν σβήνω αρχεία, πως να το παραμετροποιήσω γενικότερα.
Μου έτρωγε ώρα και δε μου άρεσε καθόλου.
Δε το βρήκα λειτουργικό.

Το XBMC δεν συγκρίνεται σαν GUI με ΚΑΝΕΝΑ...
αλλά δυστυχώς όταν παίζει σε PC δεν παίζει καλό 24p... το οποίο φυσικά είναι καθαρά θέμα ευαισθησίας του χρήστη σε αυτό..

Για μένα πολλούς πόντους αρχίζει να παίρνει το Pivos m3 (όχι με Android - αλλά με την καθαρή έκδοση linux - XBMC Frodo 12)...

Βγαίνει στα 130 περίπου.. (εκτός αν το πάρεις από Αμερική οπότε βγαίνει λιγότερα)
(δεν υποστηρίζει προς το παρόν 24p και HD bitstreaming - αλλά είπαν ότι είναι θέμα software και όχι θέμα hardware)

Είναι το player με την μία από τις καλύτερες υποστηρίξεις που έχω δει..
Πολύ δυνατό forum... και άμεση απάντηση από τους developers...

Αυτό που δε μου αρέσει στο Pivos είναι το λευκό πράσινο χρώμα του... μα ΤΕΛΕΙΩΣ Μ@Λ@ΚΙΑ...

Ωραίο GUI έχει .....αλλά με τον 1185 πόσα να κάνεις με τα νέα δεδομένα?

To έβαλα στο PC και μετά έψαχνα να βρω που είναι κριμένη η κάθε επιλογή, πως να φτιάξω τις βιβλιοθήκες, πως να γίνονται update όταν σβήνω αρχεία, πως να το παραμετροποιήσω γενικότερα.
Δε το βρήκα λειτουργικό.

Είσαι ο μόνος που τα λέει αυτά πάντως......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ωραίο GUI έχει .....αλλά με τον 1185 πόσα να κάνεις με τα νέα δεδομένα?

Όχι το Pivos έχει αυτόν: (όχι τον 1185)
8726-M3
CPU: Cortex A9 1Ghz.
GPU: Mali 400 MP1 (1 core) 250Mhz.
RAM: 1GB.
Audio: MP3, DTS, AC3, WMA, WAV, FLAC, AAC, PCM, OGG, RM.
Video: MJPEG, Real-video, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, VC-1, H.264, H.264 MVC.
Outputs: HDMI 1.4 1080p, component, composite, VGA, optical
Storage: USB2, SDcard, SATA.

Δε το βρήκα λειτουργικό.

Με σκότωσες :)...

Είναι αλήθεια ότι θέλει ώρα στο σετάρισμα...
Αλλά αν το φτιάξεις μία φορά... μετά τέλος...

Με σκότωσες :)...

Είναι αλήθεια ότι θέλει ώρα στο σετάρισμα...
Αλλά αν το φτιάξεις μία φορά... μετά τέλος...

:)

αυτό το θέλει ώρα στο σετάρισμα εμένα με χαλάει

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Όχι το Pivos έχει αυτόν: (όχι τον 1185)
8726-M3
CPU: Cortex A9 1Ghz.
GPU: Mali 400 MP1 (1 core) 250Mhz.
RAM: 1GB.
Audio: MP3, DTS, AC3, WMA, WAV, FLAC, AAC, PCM, OGG, RM.
Video: MJPEG, Real-video, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, VC-1, H.264, H.264 MVC.
Outputs: HDMI 1.4 1080p, component, composite, VGA, optical
Storage: USB2, SDcard, SATA.

Είσαι σίγουρος για το 1.4 ?

:)

αυτό το θέλει ώρα στο σετάρισμα εμένα με χαλάει

Εγώ στο σετάρω σε 10 λεπτά. Μάλιστα με δικές σου επιλογές φωτό στο GUI.....:D

WD λόγω chipset, εικόνας, κίνησης και ότι η WD έχει βγάλει πολλά firm updates.

Ok άρα προς WD μεριά με βλέπω! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δε το βρήκα λειτουργικό.

Θα συμφωνήσω. Ειδικά η έκδοση 12 είναι καταστροφή. Ο ορισμός του χαοτικού GUI, και των δεκάδων πατημάτων να κάνεις τα πιο απλά.

Kαλησπέρα μπέικα και εγώ στην φάση να αγοράσω έναν media Player
Μια που ο αποκοδεικοπειτης που έχω MPEG4 δεν κάνει πλέον δουλειά
Επειδή ψάχνω και έχω χαθεί θα χρειαστώ την βοήθεια σας
Κατεβάζω ταινίες από το δυαδικτιο και τελευταία mkv 720 &1080
H264 & *264 το πρόβλημα μου είναι ότι έχω θέμα με τους υπότιτλους
Δεν τους εμφανίζει καν ενώ σε μερικά τους βγάζει κινεζικά
Χρειάζομαι κάποιον που να μπορεί να παίξει όσο τον δυνατό περισσότερους τύπους υποτίτλων και Αναπαραγωγή Αρχείων Βίντεο όπως καινά δίνει καλό ήχο καλό θα είναι να παίζει και 3D τώρα δεν γνωρίζω αν όλοι μπορούν μέσω USB θύρας να βάλεις της ταινίες σε εξ σκληρό και να της παίζει από εκεί
Είδα τελευταία τον TV LIVE HUB 1TB και τον HiMedia HD900B