Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)
Οχι σε σύγκριση με το WD
Δλδ δεν αξηζουν καποιο απο αυτα ..... ?
Οχι σε σύγκριση με το WD
Δλδ δεν αξηζουν καποιο απο αυτα ..... ?
Καλημέρα,
Θα χρειαστώ την βοήθειά σας στην επιλογή ενός media player.
Το player θα παίζει από ένα NAS μέσω ethernet 1000.
Σκέφτομαι την αγορά του Pivos ULTRA SLIM XIOS DS HD , καθώς με εντυπωσίασε η δυνατότητά του να τρέχει XBMC πολύ καλά.
Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω αποκλειστικά ως XBMC player , δηλ, να κανει boot απευθείας στο XBMC μέσω LInux.
Οι απαιτήσεις που έχω είναι να παίζει απροβλημάτιστα αναπαραγωγή αρχείων HD (1080p-720p), καθώς και αρχεία 3D SBS με σωστή προβολή υπότιτλων.
To xbmc μπορεί να παίξει αρχεία SBS και να προβάλει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους; (έστω και 2d).
Πιστέυτε ότι είναι καλή αγορά , καθώς για να βρω κάτι ανάλογο , πρέπει να στραφώ σε HTPC ή στο ανώτερο μοντέλο της Dune (το οποίo φημολογείται ότι θα τρέχει XBMC ) , λύσεις όμως με πολαπλάσιο κόστος...
Ευχαριστώ.
Προς το παρόν το pivos δεν κάνει bitstreaming hd audio ούτε υποστηρίζει 24p ...
Ξέχασα να αναφέρω ότι ο ήχος δεν με απασχολεί καθόλου , καθώς θα πάιζει μόνο στεροφωνικά , οπότε το μόνο θέμα από ότι κατάλαβα που θα έχω είναι το 24p.
Όταν λες ότι δεν υποστηρίζει 24p , δηλ. δεν παίζει καθόλου ταινίες με 24p ή απλά δεν κλειδώνει σε 23,976;
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις σας.perator:
Καλησπερα στην παρεα. Αν θελετε το Western Digital TV Live Wireless ειπαρχει σε αυτο τι site και σε καλη τιμη ειναι gen3 επιβεβαιωμενο παραλαβη και απο το καταστημα στην θεσσαλονικη.
Ελπιζω να βοηθησα.
http://www.visionstudio.gr/prodinfo....step=undefined
Το Dune 303D είναι πρόσφατο μοντέλο,3D διαβάζει,υποστήριξη απο την εταιρία έχει και τέλος εκτός απο αυτο κάποιο άλλο για να μπορέσω να κάνω κάποιος σύγκριση.Νομίζω ότι πρέπει να βαδίσεις σταθερά προς το Dune 303D.
Καλημέρα οντιοβιντεόφιλοι! Είναι το πρώτο μου ποστ στο σάιτ. Γράφτηκα αναζητώντας βοήθεια για την αγορά νέου media player. Παραθέτω πάραυτα τα δεδομένα της εξίσωσης κι όποιος μπορεί να τη λύσε, κρδίζει την αμέριστη εκτίμησή μου.
Έχω ήδη εδώ και 3 χρόνια ένα Xtreamer τον προπάππου του sidewinder και ήρθε η ώρα να το αλλάξω. Τον mp (θα) τον χρησιμοποιώ για να βλέπω 1080p 2d & 3d matroska από εξωτερικό σκληρό δίσκο (δε με ενδιαφέρει να βλέπω από το κομπιούτερ μέσω του mp).full bluray rips δε μπορούσα να δω μέχρι τώρα αλλά θα ήθελα να υπάρχει σαν επιλογή. Έχω μία 3d LG τηλεόραση ενώ η συσκευή θα είναι συνδεδεμένη με έναν εξακάναλο ενισχυτή YAMAHA. Επομένως, με ενδιαφέρει απόλυτα ο media player να έχει πολύ καλή απόδοση εικόνας και (κυρίως) ήχου, καθώς θέλω να ακούω MP3, FLAC κατά το δυνατόν καλύτερα.
Όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες (streaming, youtube και κάποια άλλα που δεν τα πολυκαταλαβαίνω) τις βάζω σε τρίτη (ίσως και τέταρτη μοίρα). Καλό είναι να μπορεί να συνδέεται με το ασύρματο ρούτερ μου αλλά λίγες φορές θα το χρησιμοποιήσω αυτό το χαρακτηριστικό.
Η δυνατότητα σκληρού δε με πολυεπηρεάζει.
Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 200-220 ευρώ.
Έχω δει κοιτάξει στο ίντερνετ μέχρι τώρα για Dune 303D, Popcorn A210, HiMedia 900B, Mede8er 500x2
Ποιος από αυτούς νομίζετε ότι ταιριάζει καλύτερα στις δικές μου απαιτήσεις (video-audio); Ή μήπως κάποιος άλλος;
Συγγνώμη αν σας κούρασα! Προσπάθησα να γίνω όσο πιο κατανοητός γίνεται!
Ευχαριστώ εκ των προτερων όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας αγαπητέ φίλε geoeco.
Μια ερώτηση , πριν από τις προτάσεις μας ....: Ο Yamaha είναι 3d ready ? Ποιο μοντέλο είναι ?
Όχι δεν είναι. Μοντέλο RX-V364
Μέχρι τώρα παίζω τις 3D από τον παλιό XTREAMER και κάνω την μετατροπή της εικόνας από τη σχετική επιλογή της τηλεορασης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.