Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μ'αλλα λόγια : Θα πρέπει να συνδέσεις την TV σου με το High Speed καλώδιο HDMI για να βλέπεις 3D και τον ενισχυτή σου με optical. Αυτό σημαίνει ότι σε ήχο μεχρι DTS θα πάρεις από τις ταινίες, αλλά αυτό απ'ότι κατάλαβα δεν σε ενοχλεί.
Το πρώτο Xtreamer το έχω ακόμα κι εγώ. (ανενεργό βέβαια....)

Εγώ προσωπκά 2 media players (οι οποίοι έχουν λύσει τα βασικά στα firmware) σου προτείνω
Mede8ter600X και Xtreamer Prodigy (silver ή black)
O δεύτερος κατεβάζει πληροφορίες και εξώφυλλα κατευθείαν από το internet που για κάποιους αυτό είναι πολύ βολικό.
Ο Πρώτος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το δεύτερο , έχει κατ'εμέ καλύτερο gui και έχει λύσει το θέμα της κίνησης στα 23.976

Έχω συνδεδεμένο τον mp με HDMI με τον ενισχυτή κι από τον ενισχυτή με HDMI OUT με την τηλεόραση. Τον ήχο όντως με οπτική ίνα στον ενισχυτή. Ναι, το DTS με ενδιαφέρει (αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι ο ενισχυτής μου υποστηρίζει και DTS-MA αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος).
Έλεγα να μη μείνω σε Xtreamer. Ειδικά στην απόδοση του ήχου δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος, κι ακόμα περισσότερα στα μουσικά κομμάτια. Εκτός βέβαια κι αν αυτός που μου προτείνεις έχει να επιδείξει σπουδαία βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.

Έχω συνδεδεμένο τον mp με HDMI με τον ενισχυτή κι από τον ενισχυτή με HDMI OUT με την τηλεόραση. Τον ήχο όντως με οπτική ίνα στον ενισχυτή. Ναι, το DTS με ενδιαφέρει (αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι ο ενισχυτής μου υποστηρίζει και DTS-MA αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος).
Έλεγα να μη μείνω σε Xtreamer. Ειδικά στην απόδοση του ήχου δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος, κι ακόμα περισσότερα στα μουσικά κομμάτια. Εκτός βέβαια κι αν αυτός που μου προτείνεις έχει να επιδείξει σπουδαία βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.

Οχι βελτίωση δεν έχει. Αλλά δεν θέλεις το Media player να επεμβαίνει στον ήχο . Σε ενδιαφέρει να λειτουργεί ως transport να κάνει bitstreaming και από εκεί και πέρα να αναλαμβάνει ο ενισχυτής.
Με τον τρόπο που έχεις συνδέσει τον ενισχυτή, προφανώς δεν μπορείς να δεις 3D παρά μόνο SBS. Full HD3D δεν θα δεις . Για να δεις fullHD3D πρέπει να συνδέσεις τον player με την TV και από τον player optical cable στον ενισχυτή.
Πάρε τον Mede8ter600X για αλλαγή.Αποδεικνύεται εξαιρετική αγορά.

εγώ ευχαριστιέμαι εδώ και 4-5 μήνες το dune 301 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! τότε που έψαχνα τι να αγοράσω ήμουν ανάμεσα σε popcorn και dune..κατέληξα στο dune γιατί από το ψάξιμο σε forums κατάλαβα ότι ήταν πιο σταθερά media players. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με την αναπαραγωγή, ούτε με το δίκτυο (nas). Το μόνο θέμα είναι ότι είμαι χρήστης macintosh και για να φτιάξω λίστα με ταινίες, υπάρχει μόνο ένα πρόγραμμα που δουλεύει σε mac os x και έχει bugs, για windows υπάρχουν 2-3 προγράμματα νομίζω!

Θα σου προτεινω αυτο που λενε και στο zappiti forum.

Bootcamp ή parallel desktop και zappiti για pc :)

Οχι βελτίωση δεν έχει. Αλλά δεν θέλεις το Media player να επεμβαίνει στον ήχο . Σε ενδιαφέρει να λειτουργεί ως transport να κάνει bitstreaming και από εκεί και πέρα να αναλαμβάνει ο ενισχυτής.
Με τον τρόπο που έχεις συνδέσει τον ενισχυτή, προφανώς δεν μπορείς να δεις 3D παρά μόνο SBS. Full HD3D δεν θα δεις . Για να δεις fullHD3D πρέπει να συνδέσεις τον player με την TV και από τον player optical cable στον ενισχυτή.
Πάρε τον Mede8ter600X για αλλαγή.Αποδεικνύεται εξαιρετική αγορά.

Ναι, έχεις δίκιο και στα δύο! Τώρα κατάλαβα, λοιπόν, γιατί δε μπόρεσα να δω σωστά ένα full HD3D μια φορά που το επιχείρησα! Μόνο SBS και OU έχω δει.
Τώρα που γύρισα σπίτι επιβεβαίωσα κι ένα λάθος που έκανα αρχικά, όσον αφορά τον ενισχυτή μου. Είναι ο RX-V365 κι όχι ο 364! Πάντα το μπέρδευα αυτό! Ελπίζω να μην αλλάζει τα δεδομένα...

Αναφορικά με τον Western Digital Live TV πιστεύεις ότι ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάω (τουλάχιστον σε σχέση με τον Mede8ter600x); Βλέπω ότι υπάρχει περίπου στα 90ευρώ, χωρίς σκληρό δίσκο. Κι από ο,τι έχω καταλάβει θεωρείται αρκετά δημοφιλής...

Ναι, έχεις δίκιο και στα δύο! Τώρα κατάλαβα, λοιπόν, γιατί δε μπόρεσα να δω σωστά ένα full HD3D μια φορά που το επιχείρησα! Μόνο SBS και OU έχω δει.
Τώρα που γύρισα σπίτι επιβεβαίωσα κι ένα λάθος που έκανα αρχικά, όσον αφορά τον ενισχυτή μου. Είναι ο RX-V365 κι όχι ο 364! Πάντα το μπέρδευα αυτό! Ελπίζω να μην αλλάζει τα δεδομένα...

Αναφορικά με τον Western Digital Live TV πιστεύεις ότι ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάω (τουλάχιστον σε σχέση με τον Mede8ter600x); Βλέπω ότι υπάρχει περίπου στα 90ευρώ, χωρίς σκληρό δίσκο. Κι από ο,τι έχω καταλάβει θεωρείται αρκετά δημοφιλής...

Εάν θέλεις να έχεις την πιθανότητα να δεις κάποια στιγμή fullHD3D ο WD δεν σου κάνει .
Δώσε κάτι παραπάνω (εάν φυσικά μπορείς ) και πάρε τον MED600X.

Εάν θέλεις να έχεις την πιθανότητα να δεις κάποια στιγμή fullHD3D ο WD δεν σου κάνει .
Δώσε κάτι παραπάνω (εάν φυσικά μπορείς ) και πάρε τον MED600X.

Να πω την αμαρτία μου, σε αυτό το φόρουμ νιώθω λίγο σαν παιδί τεσσάρων χρόνων που μαθαίνει τον κόσμο και νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να ρωτάει τα πάντα κι οι άλλοι την υποχρέωση να του απαντάνε στα πάντα!
Δε θα καταχραστώ περαιτέρω την καλοσύνη σας κι ευελπιστώ να μπορέσω κάποια στιγμή να ανταποδόσω.
onlineN, ήσουν κατατοπιστικότατος και έχω σχεδόν καταλήξει στον mp που μου πρότεινες. Μόνο ένας retailer υπάρχει στην Ελλάδα για mede8er ή κανω λάθος; Το βρήκα, πάντως στο Αμαζον με 165 ευρώ (+μεταφορικά) μαζί με το wifi adapter, οπότε λέω να το πάρω από κει. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα, ας με ενημερώσει μέχρι το βράδυ, αλλιώς ας σωπάσει για πάντα (όσον αφορά το δικό μου θέμα,ε;)!
Μόλις παραλάβω και τεστάρω το μηχάνημα, θα μπω στο αντίστοιχο τόπικ για φρέσκο φίντμπακ!

Να πω την αμαρτία μου, σε αυτό το φόρουμ νιώθω λίγο σαν παιδί τεσσάρων χρόνων που μαθαίνει τον κόσμο και νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να ρωτάει τα πάντα κι οι άλλοι την υποχρέωση να του απαντάνε στα πάντα!
Δε θα καταχραστώ περαιτέρω την καλοσύνη σας κι ευελπιστώ να μπορέσω κάποια στιγμή να ανταποδόσω.
onlineN, ήσουν κατατοπιστικότατος και έχω σχεδόν καταλήξει στον mp που μου πρότεινες. Μόνο ένας retailer υπάρχει στην Ελλάδα για mede8er ή κανω λάθος; Το βρήκα, πάντως στο Αμαζον με 165 ευρώ (+μεταφορικά) μαζί με το wifi adapter, οπότε λέω να το πάρω από κει. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα, ας με ενημερώσει μέχρι το βράδυ, αλλιώς ας σωπάσει για πάντα (όσον αφορά το δικό μου θέμα,ε;)!
Μόλις παραλάβω και τεστάρω το μηχάνημα, θα μπω στο αντίστοιχο τόπικ για φρέσκο φίντμπακ!

Εάν η τιμή που το βρήκες είναι 165 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά OK. Αλλιώς......θα σου έρθει το ίδιο να το πάρεις από εδώ .

Εάν η τιμή που το βρήκες είναι 165 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά OK. Αλλιώς......θα σου έρθει το ίδιο να το πάρεις από εδώ .

Στο Amazon 165+8 ευρώ standard shipping, στο mede8ershop.eu 160+20 (DHL shipping) και στο twindigital 160 αλλά χωρίς τον wifi αντάπτορα και χωρίς να ξέρω περαιτέρω πληροφορίες για κόστος αντάπτορα και μεταφορικά, μιας και το μαγαζί είναι κλειστό (το σάιτ είναι πολύ φτωχό). Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο (μένω Κέρκυρα) και τότε θα αποφασίσω από πού συμφέρει να το πάρω, συνυπολογίζοντας μερικώς και το πόσο καιρό θα κάνει να φτάσει στα χέρια μου σε κάθε περίπτωση...
Ευχαριστώ και πάλι onlineN! Ο ξαδέρφος μου λιγότερο νοιάστηκε να με βοηθήσει! Έχει να φάει ξύλο...

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αν είναι το amazon.de τότε ατύχησες, δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο. Διαβάζω για 2 μήνες. Ένα μαγαζί το δίνει 159 αλλά δε βλέπω να στέλνει Ελλάδα και οι υπόλοιποι πάνε από 182 ευρώ.

Θα σου προτεινω αυτο που λενε και στο zappiti forum.

Bootcamp ή parallel desktop και zappiti για pc :)

Έχω βολευτεί με το DuneX τώρα, έχω κατεβάσει την beta έκδοση που κάνει index, έκανα κάποιες δικές μου αλλαγές στον κώδικα που τα φτιάχνει κ το χω φέρει στα μέτρα μου. Τhanks πάντως!!

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αν είναι το amazon.de τότε ατύχησες, δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο. Διαβάζω για 2 μήνες. Ένα μαγαζί το δίνει 159 αλλά δε βλέπω να στέλνει Ελλάδα και οι υπόλοιποι πάνε από 182 ευρώ.

Όχι, είναι στο amazon.co.uk. Κι από ο,τι ξέρω, στέλνει πλέον ηλεκτρονικές συσκευές στην Ελλάδα. Την αναφέρει τη χώρα στους σχετικούς πίνακες, δηλαδή.

το amazon uk έχει δωρεάν μεταφορικά
αλλά το med600x3d βλέπω ότι έχει 177 ευρώ

Last edited:

το amazon uk έχει δωρεάν μεταφορικά
αλλά το med600x3d βλέπω ότι έχει 177 ευρώ

Είναι σίγουρο για τα δωρεάν μεταφορικά ? ?

ναι, ότι αγοράζεις από το amazon.uk έχει δωρεάν μεταφορικά αν κάνει πάνω από 25 λίρες.
αυτό ισχύει μόνο για το amazon, όχι για τα υπόλοιπα μαγαζιά στο site amazon.uk
για τo med600x3d βλέπω ότι κάνει την αποστολή και νομίζω και εδώ ότι είναι δωρεάν τα μεταφορικά.

ναι, ότι αγοράζεις από το amazon.uk έχει δωρεάν μεταφορικά αν κάνει πάνω από 25 λίρες.
για τo med600x3d βλέπω ότι κάνει την αποστολή και νομίζω και εδώ ότι είναι δωρεάν τα μεταφορικά.

Αρα ..η διαφορά με την τιμή του εδώ αντιπροσώπου είναι 18 ευρώ. Ε κάτι πρέπει να κερδίσει κι αυτός .....:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδια καλησπερα.Επειδη βρισκομαι σε αναζητηση αγορας media player και οπως εχω γραψει και προηγουμενα μεχρι 200 ευρω διαθετω,με ελληνικο μενου player υπαρχει εκτος τις crystal audio και τι προτεινεται το AppStreamer τις crystal λεει που εχει και μενου ελληνικο.Περιμενω τις προτασεις-γνωμες σας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδια καλησπερα.Επειδη βρισκομαι σε αναζητηση αγορας media player και οπως εχω γραψει και προηγουμενα μεχρι 200 ευρω διαθετω,με ελληνικο μενου player υπαρχει εκτος τις crystal audio και τι προτεινεται το AppStreamer τις crystal λεει που εχει και μενου ελληνικο.Περιμενω τις προτασεις-γνωμες σας.

Μενού ελληνικό, μόνο το Prodigy ξέρω. ( μιλάμε για player που να φτουράει και λίγο ε? )
To Dune έχει ελληνικό μενού?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μενού ελληνικό, μόνο το Prodigy ξέρω. ( μιλάμε για player που να φτουράει και λίγο ε? )
To Dune έχει ελληνικό μενού?
Δεν ξέρω για το Dune αν εχει ελληνικο μενου αν ξέρει κάποιος ας μας πει θα με ενδιέφερε και το dune 303D.

Τελικά, το πήρα από το amazon.co.uk. 139,90 λίρες (για να μην υπάρχουν διχογνωμίες με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες) μαζί με wifi. Και...είχε δίκιο ο papdoux, κανένα κόστος μεταφοράς! Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια στην επιλογή! Όταν το παραλάβω και το δοκιμάσω, θα καταθέσω τις εμπειρίες μου!