Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)
Έχω συνδεδεμένο τον mp με HDMI με τον ενισχυτή κι από τον ενισχυτή με HDMI OUT με την τηλεόραση. Τον ήχο όντως με οπτική ίνα στον ενισχυτή. Ναι, το DTS με ενδιαφέρει (αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι ο ενισχυτής μου υποστηρίζει και DTS-MA αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος).
Έλεγα να μη μείνω σε Xtreamer. Ειδικά στην απόδοση του ήχου δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος, κι ακόμα περισσότερα στα μουσικά κομμάτια. Εκτός βέβαια κι αν αυτός που μου προτείνεις έχει να επιδείξει σπουδαία βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.
Μ'αλλα λόγια : Θα πρέπει να συνδέσεις την TV σου με το High Speed καλώδιο HDMI για να βλέπεις 3D και τον ενισχυτή σου με optical. Αυτό σημαίνει ότι σε ήχο μεχρι DTS θα πάρεις από τις ταινίες, αλλά αυτό απ'ότι κατάλαβα δεν σε ενοχλεί.
Το πρώτο Xtreamer το έχω ακόμα κι εγώ. (ανενεργό βέβαια....)
Εγώ προσωπκά 2 media players (οι οποίοι έχουν λύσει τα βασικά στα firmware) σου προτείνω
Mede8ter600X και Xtreamer Prodigy (silver ή black)
O δεύτερος κατεβάζει πληροφορίες και εξώφυλλα κατευθείαν από το internet που για κάποιους αυτό είναι πολύ βολικό.
Ο Πρώτος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το δεύτερο , έχει κατ'εμέ καλύτερο gui και έχει λύσει το θέμα της κίνησης στα 23.976
Έχω συνδεδεμένο τον mp με HDMI με τον ενισχυτή κι από τον ενισχυτή με HDMI OUT με την τηλεόραση. Τον ήχο όντως με οπτική ίνα στον ενισχυτή. Ναι, το DTS με ενδιαφέρει (αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι ο ενισχυτής μου υποστηρίζει και DTS-MA αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος).
Έλεγα να μη μείνω σε Xtreamer. Ειδικά στην απόδοση του ήχου δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος, κι ακόμα περισσότερα στα μουσικά κομμάτια. Εκτός βέβαια κι αν αυτός που μου προτείνεις έχει να επιδείξει σπουδαία βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.