Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

στο σαλόνι έχω NAS και προτιμώ το streaming. Το σερφάρισμα πιο πολύ για την κοπέλα μου αλλά μπορεί να χαζεύω και εγώ λίγο, ή κανα παιχνιδάκι έτσι για πλάκα. Απλά βλέπω ότι τα android είναι φθήνα, δηλαδή με 70ε παίρνεις stickάκι και remote control ενώ αντίστοιχα τα mp ξεκινάνε από 70 τα πιο απλά και είναι κ αμφίβολο αν παίζουν καλά μετα (παράδειγμα το WD LIVE TV βλέπω ότι υπάρχει θέμα με τους υπότιτλους)

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Κοίτα στο νήμα για Android players νομίζω έχει κάποιες προτάσεις εκεί...

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιαιτ να θελει καποιος να αγορασει Μedia Player απο την στιμη που μπορει να stremarει οτι θελει απο το laptop => TV του σαλονιου.

Ουτε Cinavia, ουτε βλακειεις....

Έχεις ένα δίκιο όπως και να το κάνουμε, αλλά παραβλέπεις κάτι βασικότατο, κοιτάς τι κάνουμε εμείς οι τελειωμένοι γκατζετάκηδες, φίλε μου, που γνωρίζουμε πως να χρησιμοποιήσουμε ένα ισχυρό και ακριβό λαπτοπ σαν HTPC...ο περισσότερος κόσμος, η μεγάλη πλειοψηφία, δεν γνωρίζει όμως και ούτε έχει τη διάθεση να μάθει, ούτε και την ενδιαφέρει ή μπορεί να μην έχει τα χρήματα να διαθέσει. Η πλειοψηφία του κόσμου θέλει ευκολία "πάτημα κουμπιού, θέαση ταινίας, κλείσιμο" και όσο το δυνατόν φθηνότερα με την καλύτερη δυνατή εικόνα. Αυτό το κενό το καλύπτουν τα media players. Tα υπόλοιπα τεχνικά είναι για να τα συζητάμε μεταξύ μας και να πληροφορούμαστε, τίποτα περισσότερο.

επειδή μιλάει για DLNΑ όμως ... δεν έχει δίκιο.

Και επίσης διαφωνώ γενικότερα στο θέμα HTPC σαν καλύτερη λύση από mp.

Καλημέρα...

Δεν αναφέρει DLNA στην απορία του...αργότερα σε άλλο post ίσως, σ' αυτό όμως όχι και εκεί ακριβώς του απάντησα! Το αν διαφωνείς ή όχι για τα HTPC δεν με ενδιαφέρει αφού κι εγώ mp's χρησιμοποιώ...

-bye-

το θέμα είναι τα πράγματα να γίνονται όσο πιο απλά γίνεται, με ένα remote control, και 2-3 κουμπιά.. η κοπέλα μου όλο μπερδεύει το remote control του connx με του dune!

Έχεις δώσει σε γυναίκα Harmony Remote...???
(από το οποίο είχα αφήσει μόνο τις βασικές λειτουργίες κάθε συσκευής)...

Κατέληξα να πουλήσω το Harmony γιατί στο τραπέζι του σαλονιού είχα το Harmony μαζί με άλλα χειριστήρια που - θεωρητικά - θα αντικαθιστούσε... :flipout:

Έχεις δώσει σε γυναίκα Harmony Remote...???
(από το οποίο είχα αφήσει μόνο τις βασικές λειτουργίες κάθε συσκευής)...

Κατέληξα να πουλήσω το Harmony γιατί στο τραπέζι του σαλονιού είχα το Harmony μαζί με άλλα χειριστήρια που - θεωρητικά - θα αντικαθιστούσε... :flipout:

Τό χα κι εγω στα υπόψιν αλλα μάλλον θα προσπερασω... Thanks for the tip!

Έχω από το 2009 τον WD TV HD Media Player (gen1) και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση (κυρίως για τις δικτυακές δυνατότητες που δεν έχει)

Η πρώτη σκέψη είναι να πάρω το σημερινό WD LIVE (gen3) αλλά, με το πλήθος των players που υπάρχουν σκέφτομαι και άλλες εναλλακτικές (θέλω να κινηθώ μέχρι περίπου 150)

CRYSTAL AUDIO AppStreamer
WD LIVE GEN3
MED400X2S
Netgear NTV550 (έχει καταργηθεί, δύσκολο να το βρεις, αλλά είναι το μόνο (?) με audio gapless audio playback ;

Δεν με ενδιαφέρει το 3D, με ενδιαφέρει η σταθερότητα, η σωστή λειτουργία του δικτύου, να παίζει όσο περισσότερα formats, να μην έχει θέματα με υπότιτλους

Από το συγκεκριμένο WD TV HD Media Player (gen1) τα παράπονα που έχω είναι κυρίως ο χρόνος απόκρισης του τηλεκοντρόλ, τα σπασίματα-κολλήματα σε ταινίες 1080 (φαντάζομαι αυτό δεν θα είναι πια θέμα), ότι δεν έκανε DTS downstream, κάποια θεματάκια με αναπαραγωγή flac, η καθυστέρηση στο διάβασμα δίσκων (έχω μόνιμα απενεργοποιημένο το media library, χαρακτηριστικό που θα ήθελα να υπάρχει και στο καινούριο, με βολεύει περισσότερο να κάνω browse με βάση φακέλους).

Πιστεύετε ότι έχουν νόημα τα παραπάνω χρήματα για τα MED600X3D ή Dune HD TV-303D αφού δεν με ενδιαφέρει το 3D;
Αν όχι, ποιο προτείνετε από τα προηγούμενα;

Αν δεν ενδιαφέρεσαι για 3D, τότε πάρε 2D.
Nομίζω ότι το wdgen3 έχει πολύ καλό vfm και με το προηγούμενο fw ήταν αρκετά σταθερό/προβλέψιμο και με άριστη εικόνα και κίνηση.
(Μου είπαν όμως ότι με το τελευταίο fw έχει χαλάσει η κίνηση). Δικτυακά επίσης είναι καλό, αλλά τα med και netgear καλύτερα.
Στα αρνητικά τους όμως το πρώτο (400X2) δεν κλειδώνει στα 23,976 (μικρό σπασιματάκι κάθε 43 περίπου sec και το δεύτερο δεν αναγνωρίζει flag στα mkv (οπότε παίζει λάθος χρωματικό πρότυπο, έστω και αν είναι δυσδιάκριτο αυτό απο τους περισσότερους)

Γενικά με τα καλά και τα κακά τους, έχεις επιλέξει σχεδόν ισοδύναμα mps, αναλόγως απαιτήσεων και τιμής.

Καλή επιλογή

Nομίζω ότι το wdgen3 έχει πολύ καλό vfm και με το προηγούμενο fw ήταν αρκετά σταθερό/προβλέψιμο και με άριστη εικόνα και κίνηση.
(Μου είπαν όμως ότι με το τελευταίο fw έχει χαλάσει η κίνηση). Δικτυακά επίσης είναι καλό, αλλά τα med και netgear καλύτερα.
Στα αρνητικά τους όμως το πρώτο (400X2) δεν κλειδώνει στα 23,976 (μικρό σπασιματάκι κάθε 43 περίπου sec και το δεύτερο δεν αναγνωρίζει flag στα mkv (οπότε παίζει λάθος χρωματικό πρότυπο, έστω και αν είναι δυσδιάκριτο αυτό απο τους περισσότερους)

Γενικά με τα καλά και τα κακά τους, έχεις επιλέξει σχεδόν ισοδύναμα mps, αναλόγως απαιτήσεων και τιμής.

Καλή επιλογή

ευχαριστώ

Ζητω την βοήθεια σας
τελευταια φορα που ειχα media player ήταν τον 2007 όταν άρχισαν οι ταινίες 1080p. Εκτοτε τα παράτησα και δεν ειχα καμια επαφή.
Ειμαι στην αναζήτηση ενος media player με τα εξης χαρακτηριστικά (αν υπαρχουν)
Να εχει ασυρματη σύνδεση με το adsl router
Nα εχει browser ωστε να συνδέεται στο bithdtv και να κατεβάζει torrent
Να αναζητα μονο του ελληνικους υπότιτλους.
Υπάρχει τέτοιο μηχάνημα?
Δεν με ενδιαφέρουν ποιοτητες ήχου, αυτο που ζητω είναι αυτοματη και ευκολη λειτουργία

Παιδια καλησπερα.Ο αδερφος μου βρισκεται σε αναζητησει media player και βρισκεται αναμεσα στο Mede8er MED1000X3D και στο POPCORN A400,βασικα τον ενδιαφερει το 3d πιο πολυ.Πιο προτεινεται πιο καλυτερα να αγορασει που να παιζει 3d καλυτερα.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδια καλησπερα.Ο αδερφος μου βρισκεται σε αναζητησει media player και βρισκεται αναμεσα στο Mede8er MED1000X3D και στο POPCORN A400,βασικα τον ενδιαφερει το 3d πιο πολυ.Πιο προτεινεται πιο καλυτερα να αγορασει που να παιζει 3d καλυτερα.

Aν δεν τον πειραζει να παιζει απο usb , να παρει το mede8er.Αν δεν τον ενδιαφερει ο εσωτερικος δισκος, να παρει το med600 το οποιο παιζει ολοιδια και ειναι πολυ φθηνοτερο (ειδικα αν προλαβει το power buy που τρεχει απο το φορουμ μας).
Το Α400 εχει μακράν ανωτερο hardware, αλλα το firmware του ειναι αυτη τη στιγμη σε πολυ μετριο στάδιο.Αργότερα παιζει να ειναι πολυ καλυτερη επιλογη, τωρα οχι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Aν δεν τον πειραζει να παιζει απο usb , να παρει το mede8er.Αν δεν τον ενδιαφερει ο εσωτερικος δισκος, να παρει το med600 το οποιο παιζει ολοιδια και ειναι πολυ φθηνοτερο (ειδικα αν προλαβει το power buy που τρεχει απο το φορουμ μας).
Το Α400 εχει μακράν ανωτερο hardware, αλλα το firmware του ειναι αυτη τη στιγμη σε πολυ μετριο στάδιο.Αργότερα παιζει να ειναι πολυ καλυτερη επιλογη, τωρα οχι.
Κοιτα δεν εχει προβλημα αν παιζει με usb ουτε με εσωτερικο δισκο,το 3d τον νοιαζει πιο πολυ ποιο αξιζει;

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

To med600 θα του κανει οτι χρειαζεται (απλα οχι απο δικτυο)
Να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις το mede8er med1000X3d γιατι σε αυτο κατέληξε τελικά ο brother έχει ελληνικό μενού;

Υπάρχει media player που να παίζει καλά τα live streaming (αναφέρομαι για τις μεταδόσεις του ποδοσφαίρου) ?

Έχω από το 2009 τον WD TV HD Media Player (gen1) και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση (κυρίως για τις δικτυακές δυνατότητες που δεν έχει)

Η πρώτη σκέψη είναι να πάρω το σημερινό WD LIVE (gen3) αλλά, με το πλήθος των players που υπάρχουν σκέφτομαι και άλλες εναλλακτικές (θέλω να κινηθώ μέχρι περίπου 150)

CRYSTAL AUDIO AppStreamer
WD LIVE GEN3
MED400X2S
Netgear NTV550 (έχει καταργηθεί, δύσκολο να το βρεις, αλλά είναι το μόνο (?) με audio gapless audio playback ;

Δεν με ενδιαφέρει το 3D, με ενδιαφέρει η σταθερότητα, η σωστή λειτουργία του δικτύου, να παίζει όσο περισσότερα formats, να μην έχει θέματα με υπότιτλους

Από το συγκεκριμένο WD TV HD Media Player (gen1) τα παράπονα που έχω είναι κυρίως ο χρόνος απόκρισης του τηλεκοντρόλ, τα σπασίματα-κολλήματα σε ταινίες 1080 (φαντάζομαι αυτό δεν θα είναι πια θέμα), ότι δεν έκανε DTS downstream, κάποια θεματάκια με αναπαραγωγή flac, η καθυστέρηση στο διάβασμα δίσκων (έχω μόνιμα απενεργοποιημένο το media library, χαρακτηριστικό που θα ήθελα να υπάρχει και στο καινούριο, με βολεύει περισσότερο να κάνω browse με βάση φακέλους).

Πιστεύετε ότι έχουν νόημα τα παραπάνω χρήματα για τα MED600X3D ή Dune HD TV-303D αφού δεν με ενδιαφέρει το 3D;
Αν όχι, ποιο προτείνετε από τα προηγούμενα;

Καλή επιλογή

Είμαι πια μεταξύ των WD LIVE GEN3 και MED400X2S και μάλλον κλίνω προς το Mede8er.
Επειδή τρέχει και Power buy για το MED600X3D (με τιμή πολύ κοντά στο MED400X2S): Με δεδομένο ότι δεν με ενδιαφέρτει το 3D, μήπως να προτιμήσω το MED600X3D σε σχέση με το MED400X2S λόγω του διαφορετικού και ταχύτερου επεξεργαστή και της μεγαλύτερης μνήμη του; θα μου δώσουν γενικότερα κάτι καλύτερο (εκτός 3D) σε ταχύτητα, ποιότητα αναπαραγωγής κλπ;

Μεταξύ των δύο med θα προτιμούσα το νεότερο περίπου στα ίδια χρήματα πλέον με το power buy. Καλύτερη κίνηση, νεότερο πιο γρήγορο τσιπάκι, ίσως και καλύτερη εικόνα.

Όσον αφορά το wdgen3 πλέον είμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί ανέκυψε πρόβλημα με την κίνηση σε νεότερες ματρόσκες (τουλάχιστον). Δες το αντίστοιχο νήμα.
Θέλει λίγο ψάξιμο, ελπίζω να λυθεί σύντομα το θέμα με κάποιο καινούριο fw.

Καλημερα,

μπορειτε ,παρακαλώ να μου προτείνετε ενα media player χαμηλης κατηγοριας τιμης, αποτελεσματικο στα βασικα ; Ζητω αναπαραγωγη οσο γινεται περισσοτερων video formats (και audio) ,υποστηριξη σε ελληνικους υποτιτλους,να δεχεται usb ,αν γινεται και εξωτερικο σκληρο με συνδεση usb και ευχρηστο μενου.Το χρειαζομαι για χρηση σε τηλεοραση CRT μεσω υποδοχης scart.
Ευχαριστω !