Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν παίζει δισκάκια το netgear απ ότι βλέπω.
Μαλλον θα παω για ξεχωριστα και βλεπουμε. Θενκς!

Δισκάκια παίζει. (Με USB εξωτερικό player)
Full 3D δεν παίζει.

Ουτε το prodigy παιζει δισκακια.
Θα το σκεφτώ για το power buy, αλλά το μόνο που θα κερδίσω σε σχέση με το wd2 μου
θα ειναι τα 3d mkv. sbs παιζει και το wdtv. Δεν ξέρω θα δω.

Ουτε το prodigy παιζει δισκακια.
Θα το σκεφτώ για το power buy, αλλά το μόνο που θα κερδίσω σε σχέση με το wd2 μου
θα ειναι τα 3d mkv. sbs παιζει και το wdtv. Δεν ξέρω θα δω.

??? To MED600X3D παίζει FullHD3D .....Δεν νομίζω να το συγκρίνεις με το WD 2.......

Εχεις απόλυτο δίκιο, αλλά αυτή είναι και η μόνη ουσιαστική διαφορά τελικά.
Και θα πρέπει να πάρω και ξεχωριστό 3d BR, για αυτό έψαχνα μία ενιαία λύση.
Το oppo ήταν ιδανικό αλλά στα 500 όχι στα 700.

Κατι dune Μήπως κάνουν την δουλειά μου;

Εχεις απόλυτο δίκιο, αλλά αυτή είναι και η μόνη ουσιαστική διαφορά τελικά.
Και θα πρέπει να πάρω και ξεχωριστό 3d BR, για αυτό έψαχνα μία ενιαία λύση.
Το oppo ήταν ιδανικό αλλά στα 500 όχι στα 700.

Κατι dune Μήπως κάνουν την δουλειά μου;

Οχι.....(εάν θέλεις fullBR3D )

Y.Γ. Με τα σημερινά δεδομένα τουλάχιστον...

Καλησπερα και απο μενα.Το προβλημα ειναι οτι σε καποιες κατεβασμενες ταινιες ο ηχος κανει διακοπες τουλαχιστον 2 με 3 φορες σε μια 2ωρη ταινια.Χρειαζομαι media player ωστε να μου λυθει αυτο το προβλημα?Εχει τυχει να δω ταινια 4ωρη σε blueray επισης απο τον media player της τηλεορασης και να μη κανει καθολου διακοπες.Για μορφες ηχου klp μη με ρωτησετε δε ξερω "γρι" απλα σας λεω τι κανει.Η tv ειναι η samsung e450 και τα παιζω απο τη θυρα usb της.Προβλημα που ισως θα ειχε η tv δεν νομιζω διοτι σε τηλεοπτικο δεν εχει γινει κατι τετοιο.Ευχαριστω.

Καλησπερα και απο μενα.Το προβλημα ειναι οτι σε καποιες κατεβασμενες ταινιες ο ηχος κανει διακοπες τουλαχιστον 2 με 3 φορες σε μια 2ωρη ταινια.Χρειαζομαι media player ωστε να μου λυθει αυτο το προβλημα?Εχει τυχει να δω ταινια 4ωρη σε blueray επισης απο τον media player της τηλεορασης και να μη κανει καθολου διακοπες.Για μορφες ηχου klp μη με ρωτησετε δε ξερω "γρι" απλα σας λεω τι κανει.Η tv ειναι η samsung e450 και τα παιζω απο τη θυρα usb της.Προβλημα που ισως θα ειχε η tv δεν νομιζω διοτι σε τηλεοπτικο δεν εχει γινει κατι τετοιο.Ευχαριστω.

Δεν θεωρείται "αναφορά" η αναπαραγωγή ταινίας από τον player της TV. Εάν είσαι τυχερός και η εταιρεία τον αναβαθμίζει συνέχεια έχει καλώς. Αλλιώς πάιζεις ότι παίζει.
Media player εάν μπορούσες να πάρεις θα ήταν καλό...

Δεν θεωρείται "αναφορά" η αναπαραγωγή ταινίας από τον player της TV. Εάν είσαι τυχερός και η εταιρεία τον αναβαθμίζει συνέχεια έχει καλώς. Αλλιώς πάιζεις ότι παίζει.
Media player εάν μπορούσες να πάρεις θα ήταν καλό...

Αν παρω θα ειναι πρωτη φορα για μενα και φυσικα θα ηταν καλο για πολλους λογους.Εχεις να μου προτεινεις καποιον σχετικα καλο ωστε να με βολεψει?

Αν παρω θα ειναι πρωτη φορα για μενα και φυσικα θα ηταν καλο για πολλους λογους.Εχεις να μου προτεινεις καποιον σχετικα καλο ωστε να με βολεψει?

Υπάρχουν πολλοί αγαπητέ φίλε. Εξαρτάται από τις ανάγκες σου . 3D TV έχεις ? εάν ναι θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο power buy που κάνουμε.
Αλλιώς , WD live , Crystal Audio Appstreamer , Xtreamer Sidewinder 3 , Himedia 900 . Ριξε μια ματιά στα ανάλογα θέματα και θα βρείς σίγουρα αυτό που σου χρειάζεται.

Υπάρχουν πολλοί αγαπητέ φίλε. Εξαρτάται από τις ανάγκες σου . 3D TV έχεις ? εάν ναι θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο power buy που κάνουμε.
Αλλιώς , WD live , Crystal Audio Appstreamer , Xtreamer Sidewinder 3 , Himedia 900 . Ριξε μια ματιά στα ανάλογα θέματα και θα βρείς σίγουρα αυτό που σου χρειάζεται.

Oxi η ε450 δεν ειναι 3d αλλα θα κοιταξω να βρω κατι απο τις μαρκες που μου ειπες.Παρεπιπτοντως εκανα πριν λιγο αναβαθμιση στο filmware της σαμσουγνκ,ειχα το 1021 και περασα το 1023 που βγηκε πριν 20 μερες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Kαλησπέρα σας. Θα ηθελα βάσει τηv εμπειρίας σας να μου προτείνετε ενα media player το οποίο θα χρησιμοποιώ αποκλειστικά για να στέλνω το σήμα στο dac. Απαραίτητη προυπόθεση να εχει ομοαξονική ψηφιακή εξοδο καί να κλείνουν οι σκληροί με το κλείσιμο του player (διαβαζα το νήμα με κάποιο player της crystal). Δέν με ενδιαφέρει καθόλου η αναπαραγωγή βίντεο. Περιμένω τις προτάσεις σας.

;;

Καλημέρα σε όλους.
Εδώ και κάποια χρόνια έχω ένα αμετάβλητο σύστημα που περιλαμβάνει έναν Epson προβολέα, μόνο ΕΝΑ Fantec Media Player, έναν ενισχυτή Sony 2400ES και ένα 5.1 σύστημα ηχείων της Crystla Audio. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το Media Player που παίζει κυριολεκτικά τα πάντα (αν και θα ήθελα, αφού συνδέω σκληρούς με 300GB μουσικής, να είχε πολύ πιο γρήγορο browsing ανάμεσα στους φακέλους, με λίγα λόγια δεν μπορείς να παίξεις μουσική από εκεί). Χθες είχα κόσμο στο σπίτι για το ματς και είπαμε να το δούμε στον προβολέα, έτσι έφερα ένα παλιό tv tuner και κάναμε διάφορες μόντες με καλώδια που κρέμονταν παντού. Νωρίτερα θέλαμε να δούμε ένα BluRay αλλά δε χρησιμοποιώ τη συσκευή μου γιατί έχω λίγα πλέον και προτιμώ να παίζω μόνο από το Media Player, οπότε είχαμε νέα καλώδια παντού. Το σπίτι είναι καινούριο κι έτσι το διαμόρφωσα βάσει των παραπάνω, που σημαίνει ότι έχω κανάλια από τον προβολέα και το Media Player προς τον ενισχυτή κτλ, έτσι έχω περιορισμένο χώρο εντός των καναλιών, για 1-2 καλώδια. Άρα, αυτό που θέλω να σας ρωτήσω, καθότι άσχετος, είναι αν μπορώ να ησυχάσω με μια ποιοτική λύση, ανεξαρτήτως τιμής προς το παρόν, δηλαδή ένα BluRay player που να έχει ψηφιακό δέκτη και ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ media player. Επαναλαμβάνω ότι κύρια πηγή μου είναι το Media Player, οπότε θέλω να παίζει τα πάντα, όλα τα φορμά ήχου κτλ. Έχω δει διάφορα που παίζουν πολύ καλά πχ την εικόνα και ψάχνεις να βρεις γιατί δεν ακούς ήχο, ακόμα και μετά από το firmware update. Κάθε πρόταση θα εκτιμηθεί πολύ, πραγματικά, αφού θα βάψω εκ νέου σύντομα και θα κάνω όλες τις (τελικές) αλλαγές άμεσα. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Πάνος

Κάνω μια διευκρίνηση σχετικά με το παραπάνω, ότι αν αυτό που ζητάω είναι τελείως άκυρο, τότε (μιας και δισκάκια παίζω ελάχιστα, αλλά θα ήθελα να παίζω μουσικά CD από το ίδιο player :bigcry: ) θα παρακαλούσα να μου προτείνετε τα καλύτερα media player ME ψηφιακό δέκτη.

Ευχαριστώ,
Πάνος

Καλημέρα σε όλους.
Εδώ και κάποια χρόνια έχω ένα αμετάβλητο σύστημα που περιλαμβάνει έναν Epson προβολέα, μόνο ΕΝΑ Fantec Media Player, έναν ενισχυτή Sony 2400ES και ένα 5.1 σύστημα ηχείων της Crystla Audio. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το Media Player που παίζει κυριολεκτικά τα πάντα (αν και θα ήθελα, αφού συνδέω σκληρούς με 300GB μουσικής, να είχε πολύ πιο γρήγορο browsing ανάμεσα στους φακέλους, με λίγα λόγια δεν μπορείς να παίξεις μουσική από εκεί). Χθες είχα κόσμο στο σπίτι για το ματς και είπαμε να το δούμε στον προβολέα, έτσι έφερα ένα παλιό tv tuner και κάναμε διάφορες μόντες με καλώδια που κρέμονταν παντού. Νωρίτερα θέλαμε να δούμε ένα BluRay αλλά δε χρησιμοποιώ τη συσκευή μου γιατί έχω λίγα πλέον και προτιμώ να παίζω μόνο από το Media Player, οπότε είχαμε νέα καλώδια παντού. Το σπίτι είναι καινούριο κι έτσι το διαμόρφωσα βάσει των παραπάνω, που σημαίνει ότι έχω κανάλια από τον προβολέα και το Media Player προς τον ενισχυτή κτλ, έτσι έχω περιορισμένο χώρο εντός των καναλιών, για 1-2 καλώδια. Άρα, αυτό που θέλω να σας ρωτήσω, καθότι άσχετος, είναι αν μπορώ να ησυχάσω με μια ποιοτική λύση, ανεξαρτήτως τιμής προς το παρόν, δηλαδή ένα BluRay player που να έχει ψηφιακό δέκτη και ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ media player. Επαναλαμβάνω ότι κύρια πηγή μου είναι το Media Player, οπότε θέλω να παίζει τα πάντα, όλα τα φορμά ήχου κτλ. Έχω δει διάφορα που παίζουν πολύ καλά πχ την εικόνα και ψάχνεις να βρεις γιατί δεν ακούς ήχο, ακόμα και μετά από το firmware update. Κάθε πρόταση θα εκτιμηθεί πολύ, πραγματικά, αφού θα βάψω εκ νέου σύντομα και θα κάνω όλες τις (τελικές) αλλαγές άμεσα. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Πάνος

Ρίξε μια ματιά σ'αυτό :http://www.xtreamer.net/xtreamer-prodigy-black.aspx

Στα μουσικά CD θα χρησιμοποιήσεις τον Xtreamer ως transport.

Καλησπέρα παιδιά.
Σκέφτομαι να αγοράσω τον WD live αλλά έχω
μία απορία.Τον θέλω για το δωμάτιο όπου έχω
μια lcd 10ετιας αλλά θα τον μετακινώ που και που
στο σαλόνι για να βλέπω σε μια ue46es6100 samsung
καμία ταινία.Η ερώτηση μου είναι η εξής.Θα δω διαφορά
στην ποιότητα εικόνας από τον ενσωματομενο
media player της τηλεόρασης σε σχέση με τον WD?
Έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο στα 100 ευρώ
που τον έχω βρει?Παραπάνω δεν μπορώ να δώσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Last edited by a moderator:

Καλησπέρα παιδιά.
Σκέφτομαι να αγοράσω τον WD live αλλά έχω
μία απορία.Τον θέλω για το δωμάτιο όπου έχω
μια lcd 10ετιας αλλά θα τον μετακινώ που και που
στο σαλόνι για να βλέπω σε μια ue46es6100 samsung
καμία ταινία.Η ερώτηση μου είναι η εξής.Θα δω διαφορά
στην ποιότητα εικόνας από τον ενσωματομενο
media player της τηλεόρασης σε σχέση με τον WD?
Έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο στα 100 ευρώ
που τον έχω βρει?Παραπάνω δεν μπορώ να δώσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πιστεύω ότι θα δεις μεγάλη διαφορά. Μπορείς επίσης να δεις και το Crystal Audio Appstreamer

Πιστεύω ότι θα δεις
μεγάλη διαφορά. Μπορείς επίσης να δεις και το Crystal Audio Appstreamer

Το είδα και αυτό αλλά κάπου διάβασα ότι δεν παίζει 3D η κάνω λάθος?

Το είδα και αυτό αλλά κάπου διάβασα ότι δεν παίζει 3D η κάνω λάθος?

Ωπ. sorry . δεν κατάλαβα ότι θέλεις 3D
SBS 3D όμως παίζει.
Θα δεις fullHD3D ?
Εάν ναι ....προλαβαίνεις το power buy του MED600x3D ( όμως θα χρειαστεί να δώσεις 30 ευρώ επιπλέον)
Ετσι κι αλλιώς media player για αναπαραγωγή fullHD3D δεν θα βρεις με λιγότερα από 100 ευρώ.

Όταν λες sbs3D τι εννοείς?Συγνώμη που ρωτάω πολλά αλλά δεν έχω ιδέα από mp.Επειδή το 3D με κουράζει δεν βλέπω συχνά,οπότε θα βολευτω με το mp της tv.Να πάω καλύτερα στο crystal audio λες καλύτερα?

Όταν λες sbs3D τι εννοείς?Συγνώμη που ρωτάω πολλά αλλά δεν έχω ιδέα από mp.Επειδή το 3D με κουράζει δεν βλέπω συχνά,οπότε θα βολευτω με το mp της tv.Να πάω καλύτερα στο crystal audio λες καλύτερα?

Στην παρούσα φάση και μετά τα προβληματάκια που εμφανίστηκαν στο WD με την κίνηση (σίγουρα θα λυθεί εάν δεήσει να βγάλει fw η WD) πήγαινε σε Crystal Audio.