και με τα προβληματάκια που έχει το WD, αν είναι προβλήματα και δεν είναι ζήτημα των αρχείων, ακόμα και έτσι καλύτερα η WD από τη Crystal Audio που βγάζει fw κάθε Πάσχα και βλέπουμε.
Να σε βάλω στο power buy του MED6003D ...μην ψάχνεις για νέο media player όταν θα αλλάξεις TV ?
media player με sigma chipset όπως το popcorn είναι το wd tv live αλλά θέλει USB για τα κανάλια. Και αυτό το βρίσκεις στα 90 - 100 ευρώ. Το usb είναι έξτρα από την hauppauge
μετά νομίζω ότι πας σε ακριβότερα, πάνω από 150 ευρώ
Καλα τα λες ......αλλα μεσα σε μια εβδομαδα πουλησες δυο sigma,για ενα realtekναι το είχα, σε αυτή τη τιμή με sigma chipset δεν ξέρω.
Εμένα η εικόνα του, όπως όλως των chipset της sigma μου αρέσει πολύ. Τη βρίσκω πολύ καθαρή.
Υπάρχουν δύο ειδών players, αυτά με sigma και αυτά με realtek. Τα sigma έχουν γενικότερα καλύτερη εικόνα και είναι πιο δυνατά.
Καλα τα λες ......αλλα μεσα σε μια εβδομαδα πουλησες δυο sigma,για ενα realtek![]()
![]()
Να ρωτήσω με την σειρά μου... έχω ένα WD TV LIVE προηγούμενης γενιάς... αγορασμένο το 2009.
περιμένω ένα projector benq 1070 και δεν γνωρίζω εάν με καλύπτει για 1080 θέαση χωρίς εμφανή σπασίματα σε 120 οθόνη. προς το παρόν δεν έχω θέμα με μία 50αρα tv.
Αξίζει να κάνω αναβάθμιση σε Α300 POPCORN π.χ. η WD TV LIVE GEN3 ??? ή δεν θα δω κάποια διαφορά??
Καλημέρα, ψάχνω για player που να έχει τις παρακάτο δυνατότητες:
1) torrent client
2) web browser
3) Να μπορεί να κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους
4) Να μπορεί να κατεβάζει αυτόματα εξώφυλλα και πληροφορίες για την ταινία
Υπάρχει κάποιος με αυτές τις δυνατότητες?
Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει 3d και το κόστος να μην ξεπερνάει 200-250Ε
Ευχαριστώ!!
Καλημέρα, ψάχνω για player που να έχει τις παρακάτο δυνατότητες:
1) torrent client
2) web browser
3) Να μπορεί να κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους
4) Να μπορεί να κατεβάζει αυτόματα εξώφυλλα και πληροφορίες για την ταινία
Υπάρχει κάποιος με αυτές τις δυνατότητες?
Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει 3d και το κόστος να μην ξεπερνάει 200-250Ε
Ευχαριστώ!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.