Καλημέρα σε όλους.
Εδώ και κάποια χρόνια έχω ένα αμετάβλητο σύστημα που περιλαμβάνει έναν Epson προβολέα, μόνο ΕΝΑ Fantec Media Player, έναν ενισχυτή Sony 2400ES και ένα 5.1 σύστημα ηχείων της Crystla Audio. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το Media Player που παίζει κυριολεκτικά τα πάντα (αν και θα ήθελα, αφού συνδέω σκληρούς με 300GB μουσικής, να είχε πολύ πιο γρήγορο browsing ανάμεσα στους φακέλους, με λίγα λόγια δεν μπορείς να παίξεις μουσική από εκεί). Χθες είχα κόσμο στο σπίτι για το ματς και είπαμε να το δούμε στον προβολέα, έτσι έφερα ένα παλιό tv tuner και κάναμε διάφορες μόντες με καλώδια που κρέμονταν παντού. Νωρίτερα θέλαμε να δούμε ένα BluRay αλλά δε χρησιμοποιώ τη συσκευή μου γιατί έχω λίγα πλέον και προτιμώ να παίζω μόνο από το Media Player, οπότε είχαμε νέα καλώδια παντού. Το σπίτι είναι καινούριο κι έτσι το διαμόρφωσα βάσει των παραπάνω, που σημαίνει ότι έχω κανάλια από τον προβολέα και το Media Player προς τον ενισχυτή κτλ, έτσι έχω περιορισμένο χώρο εντός των καναλιών, για 1-2 καλώδια. Άρα, αυτό που θέλω να σας ρωτήσω, καθότι άσχετος, είναι αν μπορώ να ησυχάσω με μια ποιοτική λύση, ανεξαρτήτως τιμής προς το παρόν, δηλαδή ένα BluRay player που να έχει ψηφιακό δέκτη και ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ media player. Επαναλαμβάνω ότι κύρια πηγή μου είναι το Media Player, οπότε θέλω να παίζει τα πάντα, όλα τα φορμά ήχου κτλ. Έχω δει διάφορα που παίζουν πολύ καλά πχ την εικόνα και ψάχνεις να βρεις γιατί δεν ακούς ήχο, ακόμα και μετά από το firmware update. Κάθε πρόταση θα εκτιμηθεί πολύ, πραγματικά, αφού θα βάψω εκ νέου σύντομα και θα κάνω όλες τις (τελικές) αλλαγές άμεσα. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Πάνος