Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Έχει δυνατότητες Android, παρόλα αυτά δεν το έχω δουλέψει, κάποιες εφαρμογές που έχει περασμένες πάντως (εκτός του Android) δεν λειτουργούν, youtube κτλ. Πάντως για media player κάνει καλά την δουλειά του. Υπάρχει νομίζω νήμα για το συγκεκριμένο. Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα για να τα τσεκάρω αυτά που λες.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

καλημερα σε ολους...εχω μια και μονο απορια σχετικα με media players...υπαρχει καποιος που να υποστηριζει adobe flash???γιατι θα θελα να αντικαταστησω το λαπτοπ που συνδεω στην tv με εναν τετοιο...με καιει αρκετα γιατι με το λαπτακι πεταω καμια online streaming ταινιουλα και θα με βολευε πολυ...

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδια εχετε να προτεινετε κανενα media player που να ειναι αρκετα φτηνο το πολυ μεχρι 50 ευρω ακομα και μεταχηρισμενο και να παιζει μια χαρα ολα τα μεχρι τωρα mkv αρχειο ειτε αυτα ειναι 3d ειτε, ειτε 1080 ειτε καθαρο rip του bluray disc.

Ειχα υποψιν μου τωρα που επεσαν οι τιμες να παρω το wd tv live gen3 ή το netgear ntv550 αλλα το σκεφτομαι αφου στο ntv550 εχει σταματησει η υποστηριξη ενω στο wd tv live gen3 δεν εχει σταματησει τουλαχιστον οχι ακομα......

Εχετε να προτεινετε κανενα? Αν ναι ποιο?

εχει καποιος το MED800X3D?? γενικα στην κατηγορια του MED600X3D τι υπαρχει για συγκριση? το βλεπω πολυ καλο. μονο σε εσωτερικο δισκο υστερει.

Καλημέρες σε όλους
Πρόσφατα αγόρασε το κουνιαδάκι την Samsung F 6740 (active 3D αν δεν κάνω λάθος)
Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω και ενα media player για να μπορεί να στριμάρει απο τον server που έχουμε.
Απατήσεις
1. μέχρι 100
2. Να παίζει καλα μέσο δικτύου
3. να μπορεί να κάνει convert τους srt subtitles σε 3D
Μέχρι τώρα δεν έχω παίξει καθόλου 3D οπότε δεν γνωρίζω και πολλά για απαιτήσεις.

Μέχρι τώρα το μόνο που έχω δεί είναι το Egreat R6S 3D αλλά αναφέρονται κάποια προβλήματα στην αναπαραγωγη απο δίκτυο (δεν ξέρω αν είναι μόνο σε 3d και σε ποιο βαθμό)
Μια άλλη εναλακτική είναι ενα WD Live που λογικά θα παίζει το 3d (το παλιό αθάνατο egreat m34 το έπαιξε) αλλά θα θέλει να κάνω convert τους υπότιτλους.
Έχετε κάτι άλλιο να προτείνετε?

ευχαριστώ

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

καλησπερα παιδια μια ερωτηση, γνωριζει κανεις κανα καλο media player γυρω στο 50ρικο? με εχει μουρλανει η τηλ που δεν παιζει μερικες ταινιες

Καλημέρα σε όλο το forum !
Είμαι κάτοχος του WD TV Live Gen 3.Έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από το εν λόγω player.Σκέφτομαι να το δωρίσω στους γονείς μου και να αγοράσω ακόμα ένα για μένα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά με το WD το οποίο βρίσκω στα 85 ή αν ανέβω λίγο στα χρήματα μπορώ να βρω κάτι καλύτερο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Ποιο είναι αυτό που μου κάνει?

Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν έχουμε και λέμε.... Χρειάζομαι μια συσκευή όπου θα την συνδέσω στην tv με hdmi φυσικά. Θα την συνδέσω στο internet ώστε να μπορώ να βλέπω video από το youtube σε υψηλή ανάλυση. Θέλω να αποθηκεύω τα video σε σκληρό δίσκο αν είναι δυνατόν εξωτερικό ώστε να μπορώ να τον συνδέσω και στο pc. Επίσης θέλω να έχει ψηφιακή έξοδο ήχου για να συνδεθεί με dac για καλύτερη ποιότητα ή μπορεί να έχει αναλογικές ώστε να πάει κατευθείαν στον προ. Αν είναι δυνατόν να δέχεται ασύρματο πληκτρολόγιο. Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αποθηκεύω από το διαδίκτυο μουσικά video clips και να τα αναπαράγω όποτε θέλω, άρα με ενδιαφέρει η ποιότητα ήχου αφού θα παίζει στο δικάναλο σύστημα.

Re: Ποιο είναι αυτό που μου κάνει?

Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν έχουμε και λέμε.... Χρειάζομαι μια συσκευή όπου θα την συνδέσω στην tv με hdmi φυσικά. Θα την συνδέσω στο internet ώστε να μπορώ να βλέπω video από το youtube σε υψηλή ανάλυση. Θέλω να αποθηκεύω τα video σε σκληρό δίσκο αν είναι δυνατόν εξωτερικό ώστε να μπορώ να τον συνδέσω και στο pc. Επίσης θέλω να έχει ψηφιακή έξοδο ήχου για να συνδεθεί με dac για καλύτερη ποιότητα ή μπορεί να έχει αναλογικές ώστε να πάει κατευθείαν στον προ. Αν είναι δυνατόν να δέχεται ασύρματο πληκτρολόγιο. Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αποθηκεύω από το διαδίκτυο μουσικά video clips και να τα αναπαράγω όποτε θέλω, άρα με ενδιαφέρει η ποιότητα ήχου αφού θα παίζει στο δικάναλο σύστημα.

Aπο κανενα media player δεν θα μπορέσεις να αποθηκεύσεις video απο youtube ...

Re: Ποιο είναι αυτό που μου κάνει?

Aπο κανενα media player δεν θα μπορέσεις να αποθηκεύσεις video απο youtube ...

Αν τα κάνω download στο pc και τα αποθηκεύω ως βίντεο MP4 σε εξωτερικό σκληρό δίσκο και τον συνδέω στο media player, θα παίζουν ?

Aν το container ειναι συμβατό, φυσικά και θα μπορείς.Το πολυ πολύ να κάνεις αλλη μια μετατροπή (που χλωμό το κόβω)...

Συγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα, τι είναι το container ? Δηλαδή αν πάρω το Dune HD base 3d που βλέπω ότι έχει έξοδο αναλογική και ψηφιακή για ήχο, και του συνδέσω έναν εξωτερικό δίσκο Western Digital με αρχεία MP4, θα παίζουν ?

ΜΡ4 απο το YouTube παίζουν ακόμα και οι ψηφιακοί δέκτες των 30. Δε νομίζω το Dune να είναι τόσο "άχρηστο" ώστε να μην τα καταφέρνει.

εχει βγει-ανακοινωθει κανενα player με 2 hdmi εκτος απο oppo και το 910c? ο ενισχυτηες ειναι 1.3 και θελω 3D και hd ηχο

εχει βγει-ανακοινωθει κανενα player με 2 hdmi εκτος απο oppo και το 910c? ο ενισχυτηες ειναι 1.3 και θελω 3D και hd ηχο

με splitter δεν κανεις δουλειά?

Συγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα, τι είναι το container ? Δηλαδή αν πάρω το Dune HD base 3d που βλέπω ότι έχει έξοδο αναλογική και ψηφιακή για ήχο, και του συνδέσω έναν εξωτερικό δίσκο Western Digital με αρχεία MP4, θα παίζουν ?

Παίζει σιγουρα εχω δοκιμασει αρκετα στο base 3 που ειναι παλαιοτερο.

med600x3d

55,00 παραπάνω μου φαίνονται πολλά για αυτά που προσφέρει.
Άσε που αυτά που προσφέρει δεν με πολυενδιαφέρουν(3D κτλ).
Να σε ρωτήσω μιας και είσαι πολύ πιο σχετικός από μένα.
Τα chipset της Sigma(όπως έχει και το WD TV Live) είναι ανώτερα της Realtek ?