Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σε 2d θεωρώ πως ναι , ειδικά στο θέμα της κίνησης.Δεν θα δεις συγκλονιστικές διαφορες ,αν κιολας βλέπεις σε τηλεόραση σχεδόν καμμια.
Τα νεα realtek ομως παιζουν καλύτερα τα 3d (συμβατα με πιο πολλους τιτλους)

Σε 2d θεωρώ πως ναι , ειδικά στο θέμα της κίνησης.Δεν θα δεις συγκλονιστικές διαφορες ,αν κιολας βλέπεις σε τηλεόραση σχεδόν καμμια.
Τα νεα realtek ομως παιζουν καλύτερα τα 3d (συμβατα με πιο πολλους τιτλους)

Στο θέμα της ποιότητας εικόνας ?

με splitter δεν κανεις δουλειά?

θελω το 1 hdmi να πηγαινει ενισχυτη και το αλλο σε 3d projector. Απ οσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοιο splitter

Απλο hdmi splitter απο 1->2 ...

το απλο στελνει και στις 2 εξοδους 3d+hdaudio και ο ενισχυτης δεν το αποκωδικοποιει για να βρει τον ήχο μονο.

το απλο στελνει και στις 2 εξοδους 3d+hdaudio και ο ενισχυτης δεν το αποκωδικοποιει για να βρει τον ήχο μονο.

Δεν τον νοιαζει τον ενισχυτη αν του δινεις και εικονα μαζι.
Απο την στιγμη που δεν παιρνεις της εξοδο εικονας του , δεν σε ενδιαφέρει γιατι τον ηχο θα τον παρει σωστά και η εικονα θα πάει μονο στον προβολεα.
Το δοκίμασες και δεν σου επαιξε?

Δεν τον νοιαζει τον ενισχυτη αν του δινεις και εικονα μαζι.
Απο την στιγμη που δεν παιρνεις της εξοδο εικονας του , δεν σε ενδιαφέρει γιατι τον ηχο θα τον παρει σωστά και η εικονα θα πάει μονο στον προβολεα.
Το δοκίμασες και δεν σου επαιξε?
ναι το ειχα δοκιμασει και δεν επαιρνε τον ηχο. και δεν το πολυπροσπαθησα γιατι οπου και να το εψαξα στο ιντερνετ ελεγαν οτι δεν γινεται

Δεν μου ερχονται στο μυαλό αλλα με 2 hdmi out , και το oppo δεν θα το χαρακτηριζα ακριβως media player για την δουλεια που το θελεις...
Αν δεν εχεις πχ ηχεια που νασ κανουν την διαφορά , θα θυσίαζα το hd audio...
Απο την αλλη, απο το να αγοραζες ενα player με 2 hdmi out το οποιο θα κοστιζε καποια σημαντικά χρήματα, δες μηπως σε συμφέρει πιο πολύ να αλλάξεις τον ενισχυτη σου.

edit:Μια χαρα ειναι τα ηχεια σου και παραπανω :p Παρολα αυτα δεν θα αγοραζα μεσοβεζικο media player για αυτη και μονο τη δουλειά...

Δεν μου ερχονται στο μυαλό αλλα με 2 hdmi out , και το oppo δεν θα το χαρακτηριζα ακριβως media player για την δουλεια που το θελεις...
Αν δεν εχεις πχ ηχεια που νασ κανουν την διαφορά , θα θυσίαζα το hd audio...
Απο την αλλη, απο το να αγοραζες ενα player με 2 hdmi out το οποιο θα κοστιζε καποια σημαντικά χρήματα, δες μηπως σε συμφέρει πιο πολύ να αλλάξεις τον ενισχυτη σου.

edit:Μια χαρα ειναι τα ηχεια σου και παραπανω :p Παρολα αυτα δεν θα αγοραζα μεσοβεζικο media player για αυτη και μονο τη δουλειά...

το κοστος αλλαγης ενισχυτη με καποιον αντιστοιχου επιπεδου θα παει γυρω στα 1200 πλην οσα πουλησω αυτον (που πανω απο 400 δεν νομιζω να φευγει).
το oppo βλεπω παει 700-800.

δεν ξερω το σκεφτομαι. δεν ξερω πόσο χειρότερη εικόνα να έχω με το mede8er600 σε 120" σε σχέση με την εικόνα που παίρνω τωρα απο bluray στο ps3.

τι εννοεις? δεν το θελω το med μονο για 3d με hd ηχο. Συλλογή με ταινίες θέλω να φτιάξω και αμα μπορουσα να συνδυαζα καπως το 3D+HDAUDIO

τι εννοεις? δεν το θελω το med μονο για 3d με hd ηχο. Συλλογή με ταινίες θέλω να φτιάξω και αμα μπορουσα να συνδυαζα καπως το 3D+HDAUDIO

Ok , δεν κατάλαβα για ποιον λογο το ανέφερες.
Είναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

η δευτερη επιλογη ποια ειναι? dune? αυτο βλεπω παει στα 280. τι παραπανω προσφερει?

Το dune 303D ειναι στα 199ε νομίζω.
Θα το προτιμουσα για θέαση 2D.
Σε οτι εχει να κάνει με καταλογους ταινιών κτλ , παιζει 3rd party απο τον υπολογιστή σου , οπότε εχεις το πλεονέκτημα της ταχύτητας και της χειροκινητης διορθωσης με μεγαλύτερη άνεση.
Υπάρχει και ενα καταπληκτικό νήμα σχετικά με το yadis http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/78042-Οδηγος-yaDIS-V2-xx

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το med συνεργάζεται και με το yadis αλλά με το νέο firmware θα έχει ενσωματωμένο scrapper

Καλημέρες σε όλους
Πρόσφατα αγόρασε το κουνιαδάκι την Samsung F 6740 (active 3D αν δεν κάνω λάθος)
Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω και ενα media player για να μπορεί να στριμάρει απο τον server που έχουμε.
Απατήσεις
1. μέχρι 100
2. Να παίζει καλα μέσο δικτύου
3. να μπορεί να κάνει convert τους srt subtitles σε 3D
Μέχρι τώρα δεν έχω παίξει καθόλου 3D οπότε δεν γνωρίζω και πολλά για απαιτήσεις.

Μέχρι τώρα το μόνο που έχω δεί είναι το Egreat R6S 3D αλλά αναφέρονται κάποια προβλήματα στην αναπαραγωγη απο δίκτυο (δεν ξέρω αν είναι μόνο σε 3d και σε ποιο βαθμό)
Μια άλλη εναλακτική είναι ενα WD Live που λογικά θα παίζει το 3d (το παλιό αθάνατο egreat m34 το έπαιξε) αλλά θα θέλει να κάνω convert τους υπότιτλους.
Έχετε κάτι άλλιο να προτείνετε?

ευχαριστώ

Με το all share δεν χρειαζεσαι player. Παιζει τα παντα

Σε ότι αφορά τον ενσωματωμένο scrapper των Med x3d που έρχεται στο επόμενο firmware,να αναφέρω ότι είναι ταχύτατο,απλό και αξιόπιστο.Νομίζω θα ικανοποιήσει τους περισσότερους κατόχους των x3d.