Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έχω το εξής δίλημμα.

Υπάρχει μια τηλεόραση πλάσμα που χρειάζεται ψηφιακό δέκτη.
Θέλω επίσης σε αυτή να παίζω ταινίες από εξωτερικούς σκληρούς. DVD, Blue-ray δεν με ενδιαφέρουν.
Αρχικά δεν θα έχω άλλα ηχεία, αλλά μελλοντικά λέω να πάω σε 5.1.
Με ενδιαφέρει το χαμηλό κόστος.

Πχ από αυτά που διαβάζω μια κατεύθυνση είναι να πάρω τώρα μια συσκευή όπως η Crystal Audio Appstreamer-TV και αργότερα να έρθουν ηχεία Logitech Z906 ή χτιστό σύστημα ενισχυτή-ηχείων παραπλήσιου κόστους.
Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι ότι διάβασα κάπου ότι είναι στα τελευταία του το Appstreamer-TV και παίζει σε λίγο να βγάλει άλλο μοντέλο (άλλη πρόταση ; )

Γίνεται αυτό που θέλω και με φτηνότερους τuner, όπως o LIFEVIEW LV6TBOXHDA2 ή ο Crystal Audio Premium-HD?

Παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος
Θα ηθελα να παρω ένα media player
Και να εχει τα εξης
Mpeg4 γιατι η τηλεοραση δεν εχει
Wifi
Να υποστηριζει
Πολλα φορματ video
Avi, mpeg, mwv,κτλ..
Μεχρι 150 ευρω κοστος
Μπορειτε να προτεινεται κανενα

Κανείς για τη δική μου ερώτηση;

Μάλλον με βλέπω για τον οικονομικό Lifeview τώρα και σε κανα εξάμηνο που θα χρειαστώ κάτι καλύτερο να έχει βγεί συσκευή με τις δυνατότητες αυτού + tuner.

Πηρα τελικα για τον πατερα μου το WD PLAY,μια χαρα φαινεται δε νομιζω να τον δυσκολεψει!
Θελω μονο να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα να παιζει μεσω wifi ταινιες κατευεθειαν απο τον υπολογιστη του, και αν ναι πως?

Ψάχνω μέσα από την επαγγελματική πραγματικά γνώση σας, άποψη για ένα καινούριο media player για την Panasonic TX-P50V10E Plasma TV μου, να διαδεχτεί το Egreat EG-M31b που έβγαλε και με τα παραπάνω τα λεφτά του στα 5 χρόνια του, μα πλέον …σφυρίζει ενοχλητικά και κυρίως δεν αναπαραγάγει μέσω USB εξωτερικούς σκληρούς στα 3TB (όπως και αρκετά μηχανήματα απ’ όσα -εκ των υστέρων-είδα).
Μιλώ για ένα budget στα 150 ευρώ περίπου το πολύ και για ένα media player που δεν ενδιαφέρει το 3D, όσο γίνεται αθόρυβο και καλαίσθητο, με εγγύηση στην ελληνική αγορά, ελληνικό menu (αν γίνεται) και τακτικά updates στο firmware του, που θα αναπαραγάγει DTS audio, που δοκιμασμένα θα παίζει μέσω USB τους 3TB External HDD (Western Digital), θα μπορεί να παίζει και δικτυακά υλικό από το laptop μου κι αν έχει και άλλα καλούδια, όπως jukebox function, τόσο το καλύτερο.
Πολλά είπα…υπάρχει κάτι που να τα καλύπτει αυτά ; :idea:

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Πηρα τελικα για τον πατερα μου το WD PLAY,μια χαρα φαινεται δε νομιζω να τον δυσκολεψει!
Θελω μονο να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα να παιζει μεσω wifi ταινιες κατευεθειαν απο τον υπολογιστη του, και αν ναι πως?

Καλύτερα ρωτά στο νήμα του να σου πουν οι άλλοι κάτοχοι

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ψάχνω μέσα από την επαγγελματική πραγματικά γνώση σας, άποψη για ένα καινούριο media player για την Panasonic TX-P50V10E Plasma TV μου, να διαδεχτεί το Egreat EG-M31b που έβγαλε και με τα παραπάνω τα λεφτά του στα 5 χρόνια του, μα πλέον …σφυρίζει ενοχλητικά και κυρίως δεν αναπαραγάγει μέσω USB εξωτερικούς σκληρούς στα 3TB (όπως και αρκετά μηχανήματα απ’ όσα -εκ των υστέρων-είδα).
Μιλώ για ένα budget στα 150 ευρώ περίπου το πολύ και για ένα media player που δεν ενδιαφέρει το 3D, όσο γίνεται αθόρυβο και καλαίσθητο, με εγγύηση στην ελληνική αγορά, ελληνικό menu (αν γίνεται) και τακτικά updates στο firmware του, που θα αναπαραγάγει DTS audio, που δοκιμασμένα θα παίζει μέσω USB τους 3TB External HDD (Western Digital), θα μπορεί να παίζει και δικτυακά υλικό από το laptop μου κι αν έχει και άλλα καλούδια, όπως jukebox function, τόσο το καλύτερο.
Πολλά είπα…υπάρχει κάτι που να τα καλύπτει αυτά ; :idea:

Med600x3d στα 160 ευρώ, νομίζω τα έχει όλα αυτά που ζητάς, δεν ξέρω σίγουρα με τον εξωτ σκληρό που γράφεις αλλά νομίζω ότι δε θα έχει θέμα. Έλληνας αντιπρόσωπος twindigital

Ψαχνω για ενα φιλο που δεν ασχολειται, media player , ειδα μια πεοσφορα σημερα αυτο WESTERN DIGITAL WDBHZM0000NBK TV PLAY MEDIA PLAYER
και στο τελος της περιγραφης γραφει:

Προσοχή! Η συσκεύη δεν περιέχει δίσκο και δεν υποστηρίζει αρχεία MPEG2 και ήχο DTS. Αυτο για το mpeg2 που γραφει θελω να ρωτησω ποια αρχεια ειναι αυτα ρε παιδια ?

Παιδια καλησπερα θελω να αγορασω αυτο το mp: http://www.buy-cheap.gr/wd-tv-live-hub-media-cent-hd-u2-la.html?ref=bestprice.gr
Νομιζω πως η εικονα που εχει το καταστημα δεν ειναι η σωστη...ε;
Και ειναι καλυτερο απο το WD TV Live gen2 ή gen3...ετσι δεν ειναι;;;;;
:chinscratch::chinscratch::chinscratch::chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Παιδια καλησπερα θελω να αγορασω αυτο το mp: http://www.buy-cheap.gr/wd-tv-live-hub-media-cent-hd-u2-la.html?ref=bestprice.gr
Νομιζω πως η εικονα που εχει το καταστημα δεν ειναι η σωστη...ε;
Και ειναι καλυτερο απο το WD TV Live gen2 ή gen3...ετσι δεν ειναι;;;;;
:chinscratch::chinscratch::chinscratch::chinscratch::chinscratch::chinscratch:
Λογικά αφού έχει wlan είναι το gen3

Καλησπερα και απο εμενα.
Μετα απο 4 χρονια συμβιοσης με το Egreat 34 εφτασε η ωρα να παρω καινουριο media player. Οι απαιτησεις μου ειναι να παιζει σε 1080p και Dts hd κυριος απο δικτυο αλλα και δευτερευοντος απο εξ. σκληρο.
3d δεν με ενδιαφερει αφου εχω σχετικα μια καινουρια 50αρα τηλεοραση χωρις 3d δυνατοτητες. Ειμαι σε διλημα, το Med600x3d με 160 Ευρω θα με καλυψει ή να κανω την υπερβαση (οικονομικα) και να παρω το dune smart h1 με 290 ευρω? Το δευτερο παρολο που ειναι πιο παλιο player εχω της εντυπωση οτι ειναι καλυτερο και πιο σταθερο. Το διλημα ειναι αν αξιζει τα παραπανω χρηματα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπερα και απο εμενα.
Μετα απο 4 χρονια συμβιοσης με το Egreat 34 εφτασε η ωρα να παρω καινουριο media player. Οι απαιτησεις μου ειναι να παιζει σε 1080p και Dts hd κυριος απο δικτυο αλλα και δευτερευοντος απο εξ. σκληρο.
3d δεν με ενδιαφερει αφου εχω σχετικα μια καινουρια 50αρα τηλεοραση χωρις 3d δυνατοτητες. Ειμαι σε διλημα, το Med600x3d με 160 Ευρω θα με καλυψει ή να κανω την υπερβαση (οικονομικα) και να παρω το dune smart h1 με 290 ευρω? Το δευτερο παρολο που ειναι πιο παλιο player εχω της εντυπωση οτι ειναι καλυτερο και πιο σταθερο. Το διλημα ειναι αν αξιζει τα παραπανω χρηματα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
αν έχεις BR ISO ή BR δομή ώστε να θέλεις BR menu τότε πήγαινε για τα dune αλλιώς καλύτερα για μένα το med600x3d.
αν και θεωρώ τα 290 ευρώ τρελό ποσό για παλιό mp

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ρε παιδια εγω οπως ΗΔΗ εχετε καταλαβει ολοι ειμαι πολυ υπερ των western digital media players γιατι εχουν περασει απο τα χερια μου το wd hd tv(Το πρωτο που εβγαλε η wd) και μετα τα wd tv live gen2 και πολυ λιγο δουλεψα το wd tv live gen3 ενος φιλου μου και μπορω να πω οτι ειμαι υπερευχαριστημενος απο αυτα τα media players γιατι για την εποχη που τα ειχα παρει δεν ειχαν σκαλωσει σε κανενα μα κανενα αρχειο οποιουδηποτε τυπου και να ητανε.

Τωρα οσο αφορα αλλα media players δεν εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου παρα 1 -2 που δεν ειναι και τοσο γνωστα και σκαλωνανε συνεχεια καθοτι ηταν media players με μεχρι 50 ευρω οποτε ηταν λογικο....

Ρε παιδια να σας θεσω και ενα αλλο ερωτημα επειδη τωρα τελευταια βλεπω ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ android media players(Που μπορεις να τα πεις και mini pc's) θα προτεινατε να παρει καποιος ενα τετοιο media player μιας και εχει το μεγα ατου οτι στα περισσοτερα αν οχι σε ολα μπορεις να τους περασεις επισημες και ανεπισημες roms και εκτος αυτου να τους εγκαθιστας εφαρμογες android ωστε να κανουν και πολλα αλλα πραγματα που ισως καποια αλλα media players π.χ. wd tv live ή apple tv δεν μπορουν...

Τελος αν μπορειτε απο την εμπειρια σας και οσα εχετε διαβασει ποια μοντελα θα προτεινατε με το οριο τιμης μεχρι 100 ευρω και ποια με οριο τιμης μεχρι 150 ευρω.

Λοιπον fits στο ερωτημα σου για android media players θα σου πω την δικη μου αποψη αν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια αλλα ειμαι κατοχος του Minix Neo G4 λοιπον το μηχανακι ειναι καλο για να σερφαρεις, να ακουσεις μουσικη, να παιξεις παιχνιδια, υποστηριζει διαμοιρασμο μεσω δικτυου (δεν το εχω δοκιμασει) στην αρχικη του εκδοση που μου ηρθε με android 4.0 ηταν μαπα το καρπουζι αλλα φτιαχνετε αν του περασεις custom rom εγω του εχω βαλει την
KIRk Out!! NEO X5 G4 4.1.1_0117 {v 1.6}.
Επισης στα παιχνιδια μην νομιζεις οτι παιζουν ολα χρειαζεσε και game controller ps3,xbox και αν υποστηριζετε αστα να πανε
1. Dead Trigger
2. Shadowgun: Deadzone:
3. Beach Buggy Blitz
4. SoulCraft - Action RPG (free)
5. Ravensword: Shadowlands
6. Sonic The Hedgehog
7. All MAME4droid (0.37b5) games
8. All FPse for android games
9. All SuperN64 (N64 Emulator)
10. RE-VOLT Classic
11. M.A.C.E.
12. Virtua Tennis™ Challenge
13. Riptide GP
Μια λιστα με παιχνιδια που μεχρι στιγμης παιζουν απο ποιοτητα εικονας παρα πολυ καλη.
Και τωρα στο πιο βασικο για μενα αναπαραγωγη αρχειων βιντεοοοοοοοοο, 2 players που συστηνω που δουλευουν καλα για μενα ετσι μην παρεξηγηθω επειδη εχω δοκιμασει αρκετους ειναι archos player, mxplayer
τωρα οι ποιοτητα αναπαραγωγης για μενα ειναι υποδεεστερη σε σχεση με την παλιογρια πλεον το wd tv live gen 2 που εχω, ισως ειμαι και συνηθισμενος στο wd tv live gen 2 τι να πω το xbmc δουλευει αρκετα
ικανοποιητικα, αν και περιμενα με τα χαρακτηριστικα του Minix Neo G4 που ειναι σαφως καλυτερα απο του wd tv live gen 2 η ποιοτητα αναπαραγωγης σε αρχεια mkv να ειναι μακραν καλυτερη με απογοητευσε,
εχει βγει και ενα καινουργιο απο την Minix το X7 αλλα δεν μπορω να σου πω τιποτα γιατι δεν το εχω αποκτησει και μου φαινετε οτι δεν προκειται γιατι μαλλον θα παω παλι για το wd tv live gen 3.
Ελπιζω να σε βοηθησα με αυτα τα λιγα που σου εγραψα και να μην σε μπερδεψα :)

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αν έχεις BR ISO ή BR δομή ώστε να θέλεις BR menu τότε πήγαινε για τα dune αλλιώς καλύτερα για μένα το med600x3d.
αν και θεωρώ τα 290 ευρώ τρελό ποσό για παλιό mp

Από την μια συμφωνώ (προσωπικά έχω και το 600 και το 1000 της Mede8er), από την άλλη θέλω να παραθέσω την προσωπική μου επιλογή - καθ'ότι παλιός κυνηγός των BR menus- ότι ...:απλά με κουράσανε. Αφού απ'ότι έχω καταλάβει κανείς μας δεν τα χρησιμοποιεί και..απλά είναι εκεί για να καταδείξουν το αυθεντικό της αντιγραφής....Μια μέρα λοιπόν . ό,τι έβγαινε αυτούσιο από τον φάκελο Streams το έβγαλα. Ο,τι δεν έβγαινε και ήταν σπασμένο σε κομμάτια το αφαίρεσα, το ένωσα και το έβγαλα κι αυτό. Και ησύχασα ..χωρίς να χάσω καθόλου την ποιότητα των αρχείων μου.

Μήπως έχει κανείς άποψη για κάποιο από αυτά τα δύο ;

1. ΖBOX ID86 http://www.zotac.com/products/mini-pcs/zbox/product/zbox/detail/zbox-id86/sort/product_name/order/DESC/amount/10/section/specifications.html

2. ZBOX ID42 http://www.zotac.com/products/mini-pcs/zbox/product/zbox/detail/zbox-id42/sort/product_name/order/DESC/amount/10/section/specifications.html

Για το πρώτο ID86 δεν βρίσκω τίποτα, καμία αναφορά στο Ιντερνετ, το ZBOX Φάντασμα ! ούτε στo Forum του Openelec.

Για το δεύτερο ID42 βρίσκω αρκετά review και φαίνεται σχετικά καινούργιο Φλεβάρης 2013.

Το ID86 μου φαίνεται όμως καλύτερα στα χαρακτηριστικά.

H τιμή τους είναι η ίδια.

Μήπως έχει κανείς άποψη για κάποιο από αυτά τα δύο ;

1. ΖBOX ID86 http://www.zotac.com/products/mini-pcs/zbox/product/zbox/detail/zbox-id86/sort/product_name/order/DESC/amount/10/section/specifications.html

2. ZBOX ID42 http://www.zotac.com/products/mini-pcs/zbox/product/zbox/detail/zbox-id42/sort/product_name/order/DESC/amount/10/section/specifications.html

Για το πρώτο ID86 δεν βρίσκω τίποτα, καμία αναφορά στο Ιντερνετ, το ZBOX Φάντασμα ! ούτε στo Forum του Openelec.

Για το δεύτερο ID42 βρίσκω αρκετά review και φαίνεται σχετικά καινούργιο Φλεβάρης 2013.

Το ID86 μου φαίνεται όμως καλύτερα στα χαρακτηριστικά.

H τιμή τους είναι η ίδια.
δεν είναι media player ,έπρεπε να ρωτήσεις στην κατηγορία htpc,αν τα θέλεις μόνο για media player με openelec αφού φοράνε την ίδια κάρτα γραφικών πάνω-κάτω τα ίδια θα είναι

δεν είναι media player ,έπρεπε να ρωτήσεις στην κατηγορία htpc,αν τα θέλεις μόνο για media player με openelec αφού φοράνε την ίδια κάρτα γραφικών πάνω-κάτω τα ίδια θα είναι

Συγγνώμη έχεις δίκιο, αν και όντως μόνο για Media player το θέλω, θα μεταφέρω την ερώτηση μου στο HTPC.

Μιας και χρειάζομαι μόνο media player μήπως να δω κάτι άλλο από HTPC ?

Δεν χρειάζομαι σπουδαία πράγματα :

1. Streaming HD περιεχόμενο από το Synology213j
2. Να τρέχει XBMC

Συγγνώμη έχεις δίκιο, αν και όντως μόνο για Media player το θέλω, θα μεταφέρω την ερώτηση μου στο HTPC.

Μιας και χρειάζομαι μόνο media player μήπως να δω κάτι άλλο από HTPC ?

Δεν χρειάζομαι σπουδαία πράγματα :

1. Streaming HD περιεχόμενο από το Synology213j
2. Να τρέχει XBMC

αφού το θες μόνο για media player θα βάλεις openelec και καθάρισες αν δεν σε ενδιαφέρει το 3d

αφού το θες μόνο για media player θα βάλεις openelec και καθάρισες αν δεν σε ενδιαφέρει το 3d

H τελευταία alpha του XBMC Gotham έχει υποστήριξη για 3D. Υποθέτω γύρω στα Χριστούγεννα θα βγει η τελική έκδοση 13.