Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)
Ρε παιδια εγω οπως ΗΔΗ εχετε καταλαβει ολοι ειμαι πολυ υπερ των western digital media players γιατι εχουν περασει απο τα χερια μου το wd hd tv(Το πρωτο που εβγαλε η wd) και μετα τα wd tv live gen2 και πολυ λιγο δουλεψα το wd tv live gen3 ενος φιλου μου και μπορω να πω οτι ειμαι υπερευχαριστημενος απο αυτα τα media players γιατι για την εποχη που τα ειχα παρει δεν ειχαν σκαλωσει σε κανενα μα κανενα αρχειο οποιουδηποτε τυπου και να ητανε.
Τωρα οσο αφορα αλλα media players δεν εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου παρα 1 -2 που δεν ειναι και τοσο γνωστα και σκαλωνανε συνεχεια καθοτι ηταν media players με μεχρι 50 ευρω οποτε ηταν λογικο....
Ρε παιδια να σας θεσω και ενα αλλο ερωτημα επειδη τωρα τελευταια βλεπω ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ android media players(Που μπορεις να τα πεις και mini pc's) θα προτεινατε να παρει καποιος ενα τετοιο media player μιας και εχει το μεγα ατου οτι στα περισσοτερα αν οχι σε ολα μπορεις να τους περασεις επισημες και ανεπισημες roms και εκτος αυτου να τους εγκαθιστας εφαρμογες android ωστε να κανουν και πολλα αλλα πραγματα που ισως καποια αλλα media players π.χ. wd tv live ή apple tv δεν μπορουν...
Τελος αν μπορειτε απο την εμπειρια σας και οσα εχετε διαβασει ποια μοντελα θα προτεινατε με το οριο τιμης μεχρι 100 ευρω και ποια με οριο τιμης μεχρι 150 ευρω.
Λοιπον fits στο ερωτημα σου για android media players θα σου πω την δικη μου αποψη αν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια αλλα ειμαι κατοχος του Minix Neo G4 λοιπον το μηχανακι ειναι καλο για να σερφαρεις, να ακουσεις μουσικη, να παιξεις παιχνιδια, υποστηριζει διαμοιρασμο μεσω δικτυου (δεν το εχω δοκιμασει) στην αρχικη του εκδοση που μου ηρθε με android 4.0 ηταν μαπα το καρπουζι αλλα φτιαχνετε αν του περασεις custom rom εγω του εχω βαλει την
KIRk Out!! NEO X5 G4 4.1.1_0117 {v 1.6}.
Επισης στα παιχνιδια μην νομιζεις οτι παιζουν ολα χρειαζεσε και game controller ps3,xbox και αν υποστηριζετε αστα να πανε
1. Dead Trigger
2. Shadowgun: Deadzone:
3. Beach Buggy Blitz
4. SoulCraft - Action RPG (free)
5. Ravensword: Shadowlands
6. Sonic The Hedgehog
7. All MAME4droid (0.37b5) games
8. All FPse for android games
9. All SuperN64 (N64 Emulator)
10. RE-VOLT Classic
11. M.A.C.E.
12. Virtua Tennis™ Challenge
13. Riptide GP
Μια λιστα με παιχνιδια που μεχρι στιγμης παιζουν απο ποιοτητα εικονας παρα πολυ καλη.
Και τωρα στο πιο βασικο για μενα αναπαραγωγη αρχειων βιντεοοοοοοοοο, 2 players που συστηνω που δουλευουν καλα για μενα ετσι μην παρεξηγηθω επειδη εχω δοκιμασει αρκετους ειναι archos player, mxplayer
τωρα οι ποιοτητα αναπαραγωγης για μενα ειναι υποδεεστερη σε σχεση με την παλιογρια πλεον το wd tv live gen 2 που εχω, ισως ειμαι και συνηθισμενος στο wd tv live gen 2 τι να πω το xbmc δουλευει αρκετα
ικανοποιητικα, αν και περιμενα με τα χαρακτηριστικα του Minix Neo G4 που ειναι σαφως καλυτερα απο του wd tv live gen 2 η ποιοτητα αναπαραγωγης σε αρχεια mkv να ειναι μακραν καλυτερη με απογοητευσε,
εχει βγει και ενα καινουργιο απο την Minix το X7 αλλα δεν μπορω να σου πω τιποτα γιατι δεν το εχω αποκτησει και μου φαινετε οτι δεν προκειται γιατι μαλλον θα παω παλι για το wd tv live gen 3.
Ελπιζω να σε βοηθησα με αυτα τα λιγα που σου εγραψα και να μην σε μπερδεψα