Εγώ φίλε θα σου πρότεινα να πάρεις το wd tv live gen2 που και 80-100 ευρώ κοστίζει, και μια χαρά τα πάντα παίζει, και δυνατότερο chipset από αυτό που έχει το media player που λες.
Καλησπέρα παιδιά,
Θα ήθελα τη βοήθειά σας και τις γνώσεις σας για αγορά mp, για να συνδεθεί με μία sony EX720.
Δεν έχω καθόλου ιδέα (μα καθόλου) από αυτά τα θέματα (pc, tv, mp, ενισχυτές, bd, κλπ).
Στο δια ταύτα λοιπόν. Ένα mp περίπου στα 150-180 ευρώ που να παίζει τα περισσότερα αρχεία εικόνας και ήχου όπως λένε όλοι, και αν γίνετε να μπορώ να εκμεταλλευθώ την 3d ικανότητα της τηλεόρασης (για να δούμε και καμία 3d ταινία).
Δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο, αλλά να αναφέρω πως θα αγορασθεί μαζί με τον mp ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και προς το παρών δεν υπάρχει ενισχυτής.
Και τώρα δύο ίσως χαζές ερωτήσεις αλλά πρέπει να τις κάνω.
1[SUP]η[/SUP]. Ο mp βγαίνοντας από το κουτί συνδέεται απλά στην τηλεόραση και παίζει ή χρειάζεται ρύθμιση ? Ή ακόμα χειρότερα θα χρειάζεται κάθε φορά ρύθμιση ανάλογα με τα διάφορα φορμά που θα έχει η ταινία? Γιατί αν χρειάζεται ρύθμιση μόνο στην αρχή, τότε κάτι γίνεται με λίγη βοήθεια και από εσάς. Αλλά εάν χρειάζεται κάθε φορά ρύθμιση ανάλογα με την ταινία τότε την έκατσα (γιατί είπαμε, δεν καταλαβαίνω γκρί απ’ αυτά).
2[SUP]η[/SUP]. Πρέπει να υπάρχει συμβατότητα μεταξύ του mp και της tv και τι εννοώ? Αν κάποια αρχεία εικόνας ή ήχου τα υποστηρίζει ο mp αλλά δεν τα υποστηρίζει η tv σημαίνει ότι ανάλογα δεν θα έχω εικόνα ή ήχο ή και τα δύο μαζί?
Συγνώμη που σας κούρασα με το μεγάλο post, και αν χρησιμοποίησα λάθος ορολογία συγχωρέστε με αλλά πιστεύω πως καταλάβατε τι εννοώ και κυρίως τι χρειάζομαι.
Υ.Γ. Κάθε ερώτηση-γνώμη-συμβουλή-παρατήρηση καλοδεχούμενη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.