Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έχω διαβάσει αυτά τα threads αλλά οι χαρακτηρισμοί για το μηχανάκι είναι γενικοί και όχι συγκεριμένοι για το θέμα που με απασχολεί.
Χθες ρώτησα συγκεκριμένα αυτό που θέλω να μάθω, στο δεύτερο thread, αλλά δεν πήρα απάντηση.

Έχω διαβάσει αυτά τα threads αλλά οι χαρακτηρισμοί για το μηχανάκι είναι γενικοί και όχι συγκεριμένοι για το θέμα που με απασχολεί.
Χθες ρώτησα συγκεκριμένα αυτό που θέλω να μάθω, στο δεύτερο thread, αλλά δεν πήρα απάντηση.
Ok, αλλα θα περιμενεις δυο-τρεις μερες ωσπου να´ρθει!

Καλημέρα, evam7, περιμένω κι εγώ εντυπώσεις για το boxee για να το συνδέσω κι εγώ με την 55vt30.

Αγορα media player

Καλημερα

Θα ηθελα να ρωτισω αν υπαρχη media player ανεξαρτητος τιμης που να τα παιζει ολα,οσα κανει ενα pc δηλαδη αρχεια,rips,greek- subtitles κτλ ?
και φυσικα να εχει τελεια εικονα ,ζηταω πολλα ? :music-smiley-005:

Απάντηση: Αγορα media player

Dune και popcorn (ικανοποιητική αλλά όχι 3d εικόνα), oppo93/95 (άψογα, αλλά με μη παραμετροποιήσιμους υπότιτλους) και ως το τέλος του χρόνου αναμένεται το ASUS O!Play BDS-700 για το οποίο πρέπει να περιμένουμε να δοκιμαστεί, αλλά το πιθανότερο είναι να έχει εικόνα/συμβατότητες αρχείων που θα ικανοποιήσουν.

Εφόσον όμως η τιμή δεν μας αφορά θα σου πρότεινα να πάρεις ένα oppo95 και αργότερα κανά οικονομικό dune με τα sigma...

Μικρότερος όγκος και κατανάλωση, εφάμιλλη εικόνα/ήχος ευκολίες στο μέγιστο....

Last edited:
Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

σε ένα νήμα αγοράς media player πρέπει να υπάρχει και κάποιος που κάνει άσχετες ερωτήσεις. εγώ είμαι αυτός και σας ζητώ συγνώμη αλλα δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα.
επειδή υπάρχουν πολλοί δίσκοι μέσα στο πισι (sata 2x80 , 1x120, 1x750) ενώ εξωτερικός υπάρχει ένας 60άρης και θέλω να αποφύγω την αγορά media player με εσωτερικό δίσκο λόγω κόστους γνωρίζετε αν αυτά τα διαόλια
http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...CKING-STATION-2-5-INCH-3-5-INCH-USB-ESATA.htm

δουλεύουν με media players. φαντάζομαι πως όχι αλλά επειδή αναφέρει Plug & play λειτουργία στο πισι με έβαλε σε σκέψεις.

σκέφτομαι για κάποιο με 1185 (μάλλον med 400x2) ή το νέο wd (αν πέσει στα 100 σύντομα) και αμυδρά το v8 (αν και από ελλάδα είναι στα ίδια περίπου χρήματα με himedia 800/900 και med 500x2 που μπορώ να χώσω τον 750άρη).

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

σε ένα νήμα αγοράς media player πρέπει να υπάρχει και κάποιος που κάνει άσχετες ερωτήσεις. εγώ είμαι αυτός και σας ζητώ συγνώμη αλλα δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα.
επειδή υπάρχουν πολλοί δίσκοι μέσα στο πισι (sata 2x80 , 1x120, 1x750) ενώ εξωτερικός υπάρχει ένας 60άρης και θέλω να αποφύγω την αγορά media player με εσωτερικό δίσκο λόγω κόστους γνωρίζετε αν αυτά τα διαόλια
http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...CKING-STATION-2-5-INCH-3-5-INCH-USB-ESATA.htm

δουλεύουν με media players. φαντάζομαι πως όχι αλλά επειδή αναφέρει Plug & play λειτουργία στο πισι με έβαλε σε σκέψεις.

σκέφτομαι για κάποιο με 1185 (μάλλον med 400x2) ή το νέο wd (αν πέσει στα 100 σύντομα) και αμυδρά το v8 (αν και από ελλάδα είναι στα ίδια περίπου χρήματα με himedia 800/900 και med 500x2 που μπορώ να χώσω τον 750άρη).
δεν βλέπω γιατί να μην δουλεύουν

καλησπερα ¨) θελω να παρω ενα media player για την αδελφη μου ,η οποια κυριως το θελει για να βαζει το Flashaki Της με τις ταινειες που θα τις εχω δωσει...Σιγουρα hdmi εξοδο ,ιδιαιτερες απαιτησεις ηχου δεν υπαρχουν,δεν θα την πειραζε να συνδεεται στο internet σιγουρα ,απλα βασικο να εχει απλο interface και λειτουργια...το χρηματικο δεν ειναι προβλημα ,αν λαβω υποψιν οτι τα καλυτερα ειναι κατω απο 400ευρω...ευχαριστω πολυ

Tην δουλεια θα την κανεις αψογα και με media player του κατοσταρικου (το νεο wd live wifi εχει καπου 140ε στην χωρα μας).
Αν θες κατι ακομα καλυτερο (ασκοπο ομως με βαση αυτα που μας περιγραφεις) ,μπορεις να πας σε

Dune b1 (media player που παιζει και δισκακια blu ray) ~280e
Dune d1 (ιδιο με το παραπανω, αλλα αντι να εχει blu ray player εχει υποδοχη για εσωτερικο δισκο) ~240ε
Popcorn hour A300 (oλοκαινουργιο με ωραιο περιβαλλον,δεχεται δισκο) ~260ε

Κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψουν... Στην usb θα σου έλεγα σχεδόν 100%, στην esata παίζεται. Κάποια έχουν πραγματική esata -οπότε μάλλον θα παίξει και πάλι-, και κάποια άλλα έχουν μια ενοποιημένη θύρα esata μαζί με τροφοδοσία. Αυτά δεν ταιριάζουν, τουλάχιστον όχι με κάποιο καλώδιο που εγώ είχα στα χέρια μου, και έχω μπόλικα..

Ψαχνομαι για ενα media player και μετα από πολύ διαβασμα εxω καταλήξει στα εξής
Dune HD Smart D1 185
Popcorn Hour A 210 185
Εχω σκεφτει τις λύσεις WD LiVE,(110 ), Popocorn Hour A300(250 ) αλλα το πρωτο μαλλον ποιοτητας εικονας-αναπαραγωγής και το δευτερο γιατι για τα παραπανω λεφτα δεν αξίζει τα εχω βαλει σε δευτερη μοιρα.
Η χρηση ειναι αποκλειστικα για streaming απο τοπικο δικτυο (ΝΑS) 100 MBS και θα συνδεθει με ΑV Pioneer SC LX 75 και Panasonic 2D.
Πρεπει να παιζει τα παντα απο αρχεια, Bluray δεν χρεαζεται οπως και σκληρος. Μεγαλο ρολο παιζει η ποιοτητα εικονας/αναπαραγωγής και ηχου.
Τη γνωμη σας..
Μια και τα δυο μηχανακια ειναι "παλια" υπαρχει η δυνατοτητα αναβαθμισης του hardware ? πχ εχω ακουσει οτι η Dune κανει upgrade hardware αν χρεαστει βγει καινουργιο τσιπακι
Μια και εχω μετακομισει εξωτερικο ολες οι τιμες που δινω ειναι απο εδω
http://digitec.ch/

Ευχαριστω

Μάλλον δεν θα δώσει upgrades η dune και αν το κάνει θα είναι ασυμφορο.
Τα δυο πρώτα πάντως κάνουν άψογα την δουλειά που θες.
Έχω το smart h1 και από δίκτυο δεν έχει κάνει το παραμικρό κιχ.
Σε καθε περίπτωση πάντως θα σου έλεγα να ξανασκεφτεις το Α300 μιας και υποστηρίζει επίσημα gigabit και έχει γρηγορότερο επεξεργαστή, χωριά το πιο φρέσκο GUI.

Tο οποιο(GUI) απ αυτα που διαβαζω θα το δωσουν και στο Α210.

Καλημέρα σε όλους σας.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά δικτυακού media player με τα χαρακτηριστικά ενός AC Ryan 76120.
Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και το κόστος του παραπάνω κρίνεται απαγορευτικό για το οικογενειακό εισόδημα, ανακάλυψα πριν από λίγο καιρό αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/230597236777?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 το οποίο δείχνει να πρόκειται για "κλώνο" με εξαιρετική τιμή.

Θα σας παρακαλούσα θερμά για την άποψή σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα σε όλους σας.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά δικτυακού media player με τα χαρακτηριστικά ενός AC Ryan 76120.
Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και το κόστος του παραπάνω κρίνεται απαγορευτικό για το οικογενειακό εισόδημα, ανακάλυψα πριν από λίγο καιρό αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/230597236777?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 το οποίο δείχνει να πρόκειται για "κλώνο" με εξαιρετική τιμή.

Θα σας παρακαλούσα θερμά για την άποψή σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συμφορουμίτη, εγώ αγόρασα το εν λόγω μηχανάκι τον Ιούνιο που μας πέρασε από τον ίδιο προμηθευτή, 20 παραπάνω από την τιμή που έχει τώρα (δηλαδή περίπου 120).

Όσο λειτούργησε, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι ένα τυπικό Realtek προηγούμενης γενιάς ("φορά" το RTD 1283DD+ μάλλον), έπαιξε ό,τι ματρόσκα το "τάισα" με εικόνα απολύτως ικανοποιητική, στο βαθμό που μπορώ να την κρίνω. Ο ενσωματωμένος δέκτης (νομίζω διπλός, δεν πρόλαβα να το διαπιστώσω) είχε ωραιόττατη εικόνα, αλλά ήταν πολύ αργός στις αλλαγές καναλιών.

Δυστυχώς, όμως, πριν από ένα μήνα, το μηχανάκι σταμάτησε να "βλέπει" τις τρεις USB θύρες του. Μετά, έκανα τη βλακεία να "εκβιάσω" update του firmware, όμως το player εξακολούθησε να μη "βλέπει" τις USB του και "κόλλησε" στην οθόνη του update.

Μπορεί να "έπεσα στην περίπτωση", που λένε, αλλά οι εξ αποστάσεως αγορές έχουν το μειονέκτημα της ουσιαστικής ανυπαρξίας εγγύησης.

Δεν σου κρύβω ότι, παρ' όλο που "κάηκα", που πήρα άλλον δέκτη DVB-T και το τσιπάκι του πλέον είναι ξεπερασμένο, εξακολουθώ να το γλυκοκοιτάω...

Περισσότερα για το μηχάνημα, θα βρεις σε αυτό το thread.

Φίλε Χρήστο σ´ευχαριστώ θερμά για την απάντηση αλλά και για την υπόδειξη του νήματος.
Θα το "χτυπήσω" και θα σας ενημερώσω μετά τη παραλαβή.