Ναι αυτό το έχω διαβάσει κι εγώ ότι οτιδήποτε media player έχει sigma chipset έναντι realtek έχει πολύ καλύτερη εικόνα.
Τώρα κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο δεν το ξέρω...
Και ποιο sigma chipset κατά τη γνώμη σας έχει τη καλύτερη εικόνα?
Τώρα κάτι μας είπες...
Τι ακριβώς είναι το vxp?
Και υποθέτω αυτό το νέο sigma chipset θα είναι σε πανάκριβα media players δυστυχώς...
Μπα...καμμία σχέση ο ενσωματωμένος σε tv media player με το αυτούσιο μηχάνημα.Αν είναι να δώσω 450-500 ευρώ για ένα media player δεν θα πάρω.
Προτιμώ να δώσω τα ίδια λεφτά να αγοράσω μια τηλεόραση που το ποιο πιθανό είναι να έχει media player παρά ένα αυτούσιο media player
χωσε Νικο χωσε χαχαχα δεν εχω προβλημα φιλε, μου αρεσει η <ζωντανια>:tongue:
Κώστα θα σε "βρίσω" εγώ:tongue:
1) Από τότε που το πήρες εσύ στα χέρια σου έχει αλλάξει 6 firmwares.
2) Η εικόνα απαρράμιλη...( δεν είδες ποτέ 36bit εσύ.....χε χε..βιάστηκες ...)
3) Ναι δεν έχει το Jukebox του xbmc.....αλλά....ποιο το έχει ? ( αν και από τότε που το πούλησες....έχει αναβαθνμιστεί το Jukebox...και σου βγάζει και fanart άμα επιλέξεις το info και με δεύτερο πάτημα ενεργοποιείται ο ενσωματωμένος Media Info - ξέρεις το γνωστό προγραμματάκι και σου λέει τα πάντα για το αρχείο σου.
5) Είναι πια skinnable
6) Εχει διορθωσει τα bugs του παρελθόντος ( π.χ. δεν μπορούσες να μεταφέρεις αρχεία από το PC στον attached δίσκο .)
7) Είναι φθηνό!!!!!!!!
Εγώ το προτείνω με κλειστά μάτια !!
Το φέραμε χτες, εξυπηρετήσαμε όλες τις παραγγελίες που είχαμε σε εκκρεμότητα δώσαμε για test σε περιοδικά και ξεμείναμε. Επόμενη παραλαβή αρχές Δεκέμβρη.
διαβάζοντας διάφορα εδώ στο forum, έχω την εξής απορία ... αν έχεις ένα pc με C2D και nvidia vga και τρέχεις το live XBMC ... υπάρχει λόγος να ψωνίσεις media player?
Αν το έχεις στημένο σωστά και παίζουν όλα όπως πρέπει και όπως σου αρέσει, προφανώς και δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς με τα media players. Έχεις ήδη ανώτερο σύστημα.
όχι ... το pc δεν το χρησιμοποιώ για τπτ άλλο ... απλά περίσσευε και το 'χωσα στην TVΑν κάνεις την δουλειά σου...γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Εάν όμως μπορείς να διαθέσεις κάποια χρήματα (συνήθως όχι πολλά) και το pc το έχεις και για άλλες δουλειές....τότε αξίζει το κόστος του.
όταν λες στημένο σωστά?Αν το έχεις στημένο σωστά και παίζουν όλα όπως πρέπει ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.