Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

και αυτό που ανέφερες για την ΤV και οτι αξίζει κάτι καλύτερο;
Ουσιαστικά σε θέμα ποιότητας εικόνας ποιό είναι το καλύτερο, να φανταστώ το νέο popbox που είπες;

Εκανα ενα search στο skroutz και είμαι ανάμεσα στο HIMEDIA 900B και στο Popcorn V8, αν είναι να κάνω την υπέρβαση, ποιό να προτιμήσω;

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ναι αυτό το έχω διαβάσει κι εγώ ότι οτιδήποτε media player έχει sigma chipset έναντι realtek έχει πολύ καλύτερη εικόνα.

Τώρα κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο δεν το ξέρω...

Και ποιο sigma chipset κατά τη γνώμη σας έχει τη καλύτερη εικόνα?

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ναι αυτό το έχω διαβάσει κι εγώ ότι οτιδήποτε media player έχει sigma chipset έναντι realtek έχει πολύ καλύτερη εικόνα.

Τώρα κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο δεν το ξέρω...

Και ποιο sigma chipset κατά τη γνώμη σας έχει τη καλύτερη εικόνα?

Αυτό που θα βγεί σε λίγο ....όμως δεν ξέρω ακόμα ποιο player θα το φοράει .To 8910 !!!!! Κορυφή !!! Με VXP technology....http://www.sigmadesigns.com/video_processing_overview.php

Τώρα τα 8642 , 8670 και 8671 ( popbox) δεν έχουν διαφορά......

Τώρα κάτι μας είπες...
Τι ακριβώς είναι το vxp?

Και υποθέτω αυτό το νέο sigma chipset θα είναι σε πανάκριβα media players δυστυχώς...

Η realtek έχει κάποιο αντίστοιχο chipset με τη τεχνολογία vxp?

Πάντως φαίνεται πολλά υποσχόμενη αυτή η τεχνολογία vxp.

Last edited:

Τώρα κάτι μας είπες...
Τι ακριβώς είναι το vxp?

Και υποθέτω αυτό το νέο sigma chipset θα είναι σε πανάκριβα media players δυστυχώς...

Προς το παρόν ...βρίσκεται στη καρδιά του πιο κορυφαίου media player EVER!!!! http://dune-hd.com/uploads/posts/2011-09/dune_hd_pro/dune_hd_pro.pdf

Για το VXP έβαλα link στο προηγούμενο post.....

Αν είναι να δώσω 450-500 ευρώ για ένα media player δεν θα πάρω.

Προτιμώ να δώσω τα ίδια λεφτά να αγοράσω μια τηλεόραση που το ποιο πιθανό είναι να έχει media player παρά ένα αυτούσιο media player

Αν είναι να δώσω 450-500 ευρώ για ένα media player δεν θα πάρω.

Προτιμώ να δώσω τα ίδια λεφτά να αγοράσω μια τηλεόραση που το ποιο πιθανό είναι να έχει media player παρά ένα αυτούσιο media player
Μπα...καμμία σχέση ο ενσωματωμένος σε tv media player με το αυτούσιο μηχάνημα.

500? Εαν το DUNE HD PRO έκανε 500 .....θα το είχα παραγγείλει ήδη ....!!! Αλλά....δυστυχώς....μιλάμε για 1500+

Αυτός ο vadergr φταίει......από τότε που το πόσταρε ...έχω χάσει τον ύπνο μου μ' αυτό το πράγμα.:p

Δεν θα κυκλοφορησει , τουλαχιστον οχι με αυτη τη μορφη και τιμη.Oυτε περσι ειχε κυκλοφορησει αυτο που ειχαν ανακοινωσει.
Θα παρουμε το MAX 2 με το 8910 (με η χωρις scaler) και θα ληξει η υποθεση :p
Aσε που παιζει να εχει και xbmc ...

:tongue:

Κώστα θα σε "βρίσω" εγώ:tongue:

1) Από τότε που το πήρες εσύ στα χέρια σου έχει αλλάξει 6 firmwares.
2) Η εικόνα απαρράμιλη...( δεν είδες ποτέ 36bit εσύ.....χε χε..βιάστηκες ...)
3) Ναι δεν έχει το Jukebox του xbmc.....αλλά....ποιο το έχει ? ( αν και από τότε που το πούλησες....έχει αναβαθνμιστεί το Jukebox...και σου βγάζει και fanart άμα επιλέξεις το info και με δεύτερο πάτημα ενεργοποιείται ο ενσωματωμένος Media Info - ξέρεις το γνωστό προγραμματάκι και σου λέει τα πάντα για το αρχείο σου.
5) Είναι πια skinnable
6) Εχει διορθωσει τα bugs του παρελθόντος ( π.χ. δεν μπορούσες να μεταφέρεις αρχεία από το PC στον attached δίσκο .)
7) Είναι φθηνό!!!!!!!!

Εγώ το προτείνω με κλειστά μάτια !!
χωσε Νικο χωσε χαχαχα δεν εχω προβλημα φιλε, μου αρεσει η <ζωντανια> :p
1) αλλα τοσα και περισσοτερα εχουν αλλαξει ολα τα mp
2)36 oxι αλλα νομιζω ειχε 24?16? κατι τετοιο τελος παντων.Με το wd hub στα 8 bit η εικονα ηταν καλυτερη στο δευτερο!!Δεν μου αρκουν τα νουμερα για να εντυπωσιαστω και το απαραμμιλη θα το ελεγα για αλλα mp....
3)βρε συ....1 1/2 χρονο πισω το hub ειχε (και εχει?) το καλυτερο GUI !Να μην βαλω μεσα στην κουβεντα το ενσωματωμενο jukebox του popcorn....
4) το παρελειψες :p
5) δεν ξερω τι εννοεις
6)δλδ κατορθωσε να μην εχει προβλημα με τους ελληνικους υποτιτλους???Ξερεις τι εκανε με τα απανωτα fw? διορθωσε τον ευατο του να μην ειναι απαρεδεχτος !Ο συναγωνισμος ομως προχωρησε και αλλο....
7)Αν ηταν και ακριβο θα μιλουσαμε για απατη..απο 159 ξεκινησε (τοσο το ειχα παρει)..μολις πεσει κατω απο 80 πεστε μου να παρω ενα για το υπνωδωματιο :Banane0:
Λοιπον εχω γινει απο κακος εως αντιπαθητικος :music-smiley-005:
Υ.Γ καλο το XBMC ...τοσο καλο που δεν ξαναγυρνας σε mp αν δεν δεις αλλη σελιδα στο λειτουργικο τους...αλλα αυτη η ευκολια και η ανεση να παιζουν τα ΠΑΝΤΑ απροβληματιστα , με εχουν κανει και αναθεματιζω την ωρα και την στιγμη που πουλησα το pop !!!

Παιδια καλημερα.
Σχετικα με το Pop Corn Hour A300 ξερουμε το εχει παρει καποιος επι ελληνικου εδαφους και μαλιστα μελος του AvClub ωστε να μας κανει μια παρουσιαση?
Το εχει καποιο καταστημα φερει?
Επικοινωνω με την Net Xplorer αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.
Επισης διαθεσιμα Α300 , C200 ΠΟΥΘΕΝΑ στην Αθηνα να τα δει καποιος απο κοντα και να τα παρει.
Εχω διαβασει πολλα για το συγκεκριμενο Media Player (Α300) και δειχνει πολλα υποσχομενο.

Το φέραμε χτες, εξυπηρετήσαμε όλες τις παραγγελίες που είχαμε σε εκκρεμότητα δώσαμε για test σε περιοδικά και ξεμείναμε. Επόμενη παραλαβή αρχές Δεκέμβρη.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το φέραμε χτες, εξυπηρετήσαμε όλες τις παραγγελίες που είχαμε σε εκκρεμότητα δώσαμε για test σε περιοδικά και ξεμείναμε. Επόμενη παραλαβή αρχές Δεκέμβρη.

Aλλα κανενας δεν ξερει (ή δοκιμασε για) να μας πει εαν οι υποτιτλοι σε 3D SBS διαβαζονται κανονικα (κατι που λενε οτι κανει το Boxee box)?

διαβάζοντας διάφορα εδώ στο forum, έχω την εξής απορία ... αν έχεις ένα pc με C2D και nvidia vga και τρέχεις το live XBMC ... υπάρχει λόγος να ψωνίσεις media player?

Αν το έχεις στημένο σωστά και παίζουν όλα όπως πρέπει και όπως σου αρέσει, προφανώς και δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς με τα media players. Έχεις ήδη ανώτερο σύστημα.

διαβάζοντας διάφορα εδώ στο forum, έχω την εξής απορία ... αν έχεις ένα pc με C2D και nvidia vga και τρέχεις το live XBMC ... υπάρχει λόγος να ψωνίσεις media player?

Αν κάνεις την δουλειά σου...γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Εάν όμως μπορείς να διαθέσεις κάποια χρήματα (συνήθως όχι πολλά) και το pc το έχεις και για άλλες δουλειές....τότε αξίζει το κόστος του.

Αν το έχεις στημένο σωστά και παίζουν όλα όπως πρέπει και όπως σου αρέσει, προφανώς και δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς με τα media players. Έχεις ήδη ανώτερο σύστημα.

Σας παρακαλω να προσεχετε τα γραφομενα σας ... :p
Tα media players δεν εχουν απολυτως ΤΙΠΟΤΑ να ζηλεψουν απο τα htpc, ειδικα της κατηγοριας ισχυος που σχολιαστηκε.
Και για να μην ξεχναμε, κυριε Γενικέ μήπως κάνατε τελικά κοκοκό το περιφημο συγκριτικό htpc vs media player ? :p
Eχουν περάσει κάτι μήνες απο τότε ... :grinning-smiley-043

Αν κάνεις την δουλειά σου...γιατί να μπαίνεις σε έξοδα? Εάν όμως μπορείς να διαθέσεις κάποια χρήματα (συνήθως όχι πολλά) και το pc το έχεις και για άλλες δουλειές....τότε αξίζει το κόστος του.
όχι ... το pc δεν το χρησιμοποιώ για τπτ άλλο ... απλά περίσσευε και το 'χωσα στην TV

Αν το έχεις στημένο σωστά και παίζουν όλα όπως πρέπει ...
όταν λες στημένο σωστά?
ps: αν βγαίνω off topic πείτε μου