Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

παιδια καλημερα...εχω μια απορια σχετικα με ηχο dts...αγορασα το wd tv play,ηξερα οτι δεν υποστηριζει dts ηχο και δεν με πειραζει γιατι ειναι για χρηση κρεβατοκαμαρα σε tv επανω,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΜΩΣ ομως οτι δεν θα παιζει καθολου ηχο ενα αρχειο με dts και ξενερωσα...δηλαδη αμα υποστηριζε dts θα μου εβγαζε εστω στερεο ηχο απο την tv??βοηθεια παιδια αμα ειναι να το αλλαξω...γιατι μπορει να θελω να δω μια ταινια στο δωματιο και ας εχει dts...ευχαριστω!

παιδια καλημερα...εχω μια απορια σχετικα με ηχο dts...αγορασα το wd tv play,ηξερα οτι δεν υποστηριζει dts ηχο και δεν με πειραζει γιατι ειναι για χρηση κρεβατοκαμαρα σε tv επανω,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΜΩΣ ομως οτι δεν θα παιζει καθολου ηχο ενα αρχειο με dts και ξενερωσα...δηλαδη αμα υποστηριζε dts θα μου εβγαζε εστω στερεο ηχο απο την tv??βοηθεια παιδια αμα ειναι να το αλλαξω...γιατι μπορει να θελω να δω μια ταινια στο δωματιο και ας εχει dts...ευχαριστω!

Κατέβασε το Handbreak http://handbrake.fr/ και κάνει το dts -> ac3 . Δυστυχώς αφού δεν πληρώνουν licenses ταλαιπωρούν τους καταναλωτές. ( γιατί το μηχανάκι τα υποστηρίζει όλα εάν πλήρωναν....)

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/media-players/103088-crystal audio-mm-box-g και καθάρισες, καταπληκτικό μηχανηματάκι...το Bros-άκι το έχεις ακόμα; :ernaehrung004:
Καλέ μου άνθρωπε . Τελικά παράγγειλα απο το στοκ της clear audio το G2 στα 75 στην πόρτα μου . Το Bros-ακι έφυγε για να έρθει ένα ίδιο αλλά πιο άγριο 650 , πάντα pgm Και από τα τέλη του 09 κυκλοφορώ με ένα Modenas 125 Kriss και απολαμβάνω φτηνά χιλιόμετρα . Αν δεν βαριέσαι έλα πριβε να μου πεις ποιος είσαι , αν γνωριζόμαστε κιόλας , γιατί από που με ξέρεις κατάλαβα ...

Κατέβασε το Handbreak http://handbrake.fr/ και κάνει το dts -> ac3 . Δυστυχώς αφού δεν πληρώνουν licenses ταλαιπωρούν τους καταναλωτές. ( γιατί το μηχανάκι τα υποστηρίζει όλα εάν πλήρωναν....)
να σαι καλα φιλος onlineN αλλα το πηγα πισω γιατι θεωρω μουφα να θελω να αραξω να δω καποια ταινια και να τσεκαρω πρωτα αν ειναι η οχι dts και να μπαινω στην διαδικασια μετατροπης...

Ξερει κανεις εαν εχει κλεισει η ac ryan??κατι τετοιο επεσε στην αντιληψη μου,οτι χρεοκοπησε ακουσα...γιατι εαν οχι θεωρω οτι τελικα ειναι σοβαρη αγορα media player απο το ψαξιμο που εχω ριξει...

ψαχνω ενα media player που να παιζει dts και να κυμαινεται απο 100 μεχρι 150 και εχω μπερδευτει πολυ...wd tv play το επεστρεψα λογο ηχου,ac ryan ακυρο...οποτε να παρω το asus oplay plus?η σαν μηχανακια εχουν καποιο θεμα που δεν γνωριζω?δεν με καιει και πολυ ιντερνετ χρηση...ποιο πολυ με ενδιαφερει να υποστηριζει τα περισοτερα φορματ,dts και να χει full λειτουργικο control...ευχαριστω!!

Δες τα wd live 3 (εχει wifi,παιζει dts και κάνει downmix αν θες, απλά δεν υποστηριζει .iso και blu ray δομή) καθώς και το med600x3d που ειναι αρκετά πληρες...

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

με 160 ευρώ παίρνεις το med600x3d που το θεωρώ τοπ αυτή τη στιγμή.
αν θέλεις το player για να βλέπεις divx, επειδή υπάρχει θέμα με divx ή κάνεις κάποια διαδικασία ή κοίτα για κάποιο άλλο π.χ. wd tv live

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δες τα wd live 3 (εχει wifi,παιζει dts και κάνει downmix αν θες, απλά δεν υποστηριζει .iso και blu ray δομή) καθώς και το med600x3d που ειναι αρκετά πληρες...

το wd tv live υποστηρίζει iso αλλά δεν παίζει εξωτ υπότιτλους.

ωραια θα κοιταξω αναμεσα σε wd tv live και med600x3d...ευχαριστω παιδια...βεβαια εαν το wd εχει θεμα με εξωτερικους υποτιτλους ειναι προβλημα...οποτε για asus oplay δεν σας βλεπω πολυ ενθουσιασμενους ε?...

Μάλλον ο papdoux εννοεί εξωτερικοί στο ISO όπως κάνει και το Med.

Μάλλον ο papdoux εννοεί εξωτερικοί στο ISO όπως κάνει και το Med.

Aυτό εννοεί.
Οι πιο πολλοί χρήστες βεβαια ενα .mkv παίζουν , και σε βασικές απαιτήσεις, το live 3 παιζει πολύ καλά.
Δεν του δοκίμασα flac ρε γμτ ...

Του είχα κάνει εγώ. Μια χαρά τα παίζει...

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

με wd tv live, για iso με εξωτ υπότιτλους λέω.

Για mkv δεν υπάρχει ζήτημα, οι εξωτ υπότιτλοι παίζουν μια χαρά.

στο live οι υποτιτλοι κουμπονουν την ωρα που τρεχεις ενα βιντεο η το κανεις απεξω πρωτα?sorry που γινομαι τοσο λεπτολογος αλλα και απο παλαιοτερες συζητησεις εχω δει οτι εχει κατι θεματακια με το μενου στους υποτιτλους και γενικοτερα οτι ειναι λιγο αργο στο μενου...

Στον ιδιο φάκελλο που εχεις το πχ movie.mkv , βάζεις και movie.srt.Επιλέγεις το αρχείο βίντεο και σου αναγνωρίζει τον εξωτερικό υποτιτλο αυτόματα.
Ετσι λειτουργουν ολα τα mp.

γιατι το tv play ηταν αψογο και σε μενου και σε υποτιτλους,το μονο ακυρο ειναι που δεν παιζει dts...και τυχαινει να εχω αρκετα αρχεια με dts γιαυτο το επεστρεψα