Τα Med600x3d δεν πωλουντε στην Ελλαδα? γιατι δεν τα βρισκω πουθενα???
με SoC realtek, ναι είναι τα καλύτερα με ώριμο firmware.ειναι τα καλυτερα αυτα???
Είναι καλό που βρήκες λύση που καλύπτει τις ανάγκες σου . Καλορίζικο λοιπόν.!καλησπερα...ειχα παρει το wd tv live gen 3,πολυ καλο μηχανακι παιζει τα παντα δε λεω,αλλωστε ειναι οπως και να το κανουμε απο τα πιο αξιολογα..αλλα το πουλησα σε ενα φιλαρακι γιατι εμενα δεν με καλυπτε απο θεμα ρυθμισεων...δεν ειχε volume στο control,δεν ειχε επιλογες σε θεματα εικονας,οπως 16 9,16 10,leter box,pan and scan,ηταν λιγο σπασιμο οταν ειχα ταινια με ποολυ black border πανω κατω,λογο μικρης tv,δεν μπορουσα να παιξω με τις ρυθμισεις που ανεφερα για να διωξω τις μπαρες,ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ που το δωσα και γενικοτερα δεν ειχε ωραιο και βολικο control....και πηρα το asus o plus mini plus...λοιπον...απο ιντερνετ λειτουργειες σου βγαζει λιγο το λαδι(χωρις να χω δοκιμασει απο δικτυο ταινιες)λεω μονο για youtube και τα λοιπα,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ με την εικονα που μου δινει,ειδικα σε 1080p ειναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ πανεμορφη εικονα,εχει οτι ρυθμισεις εικονας θελεις και υποτιτλων και εχτρα ρυθμισεις χρωματων φωτεινοτητας και αλλα και το control εχει τα παντα επανω και το μαθαινεις σε μιση μερα λες και το χεις χρονια στην κατοχη σου και πολυ ωραιοτερο σαν control...το περιβαλον ειναι απλο,μαυρο ασπρο αλλα και πολυ απλα βολικο,στην τελικη για να βλεπω ταινιες το θελω,δεν με ενδιαφερουν τα εφεδακια,εχω παθει πλακα,θεωρω οτι σαν εικονα και ρυθμισεις ειναι οτι καλυτερο στα 100 ευρω...και ενοειται παιζει τα παντα απο αρχεια και dts μου το βγαζει στερεο απο την tv που θελω...
παντως επειδη αρχισα να καιγομαι στο ψαξιμο με τα sigma και realtek chip,δεν εβγαζα ακρη και το ρισκαρα με το asus...αλλα και παλι σαν ασχετος που ειμαι με τους player,επαθα πλακα με την εικονα του asus...το λεω γιατι ισως εβρισκα περισοτερα θετικα σχολια χρηστων προς sigma,αλλα και realtek που ειδα και ενθουσιαστικα αναρωτιεμαι ποσο καλυτερη εικονα...
ε κατι θα ξερεις καλυτερα...ειχα κουραστει να το ψαχνω τοσο να σου πω την αληθεια...ετσι κιαλιως και το wd tv live 3 gen παλιο φοραει,τα περισοτερα παλια ειναι,στην τιμη που κοιτουσα,πουλησα το wd και πηρα το asus,το ρισκαρα λιγο γιατι δεν εβρισκα γνωμες ελλαδα αλλα ευτυχως αφου τα παιζει ολα,παλι καλα...αυτο που που με εφτιαξε ειναι οτι μου αρεσει πιο πολυ η εικονα απο το wd που χα για λιγο και το εζησα κιαυτο,εμενα προσωπικα παντα γιατι δεν ειμαι ειδικος...τωρα παλιο καινουριο,πιστευω αυτο ειναι που μετραει...Realtek 1055 & 1185 είναι τα ίδια τσιπς, η δια
Μια χαρά είσαι ! Καλές θεάσεις φίλε μου.
ε κατι θα ξερεις καλυτερα...ειχα κουραστει να το ψαχνω τοσο να σου πω την αληθεια...ετσι κιαλιως και το wd tv live 3 gen παλιο φοραει,τα περισοτερα παλια ειναι,στην τιμη που κοιτουσα,πουλησα το wd και πηρα το asus,το ρισκαρα λιγο γιατι δεν εβρισκα γνωμες ελλαδα αλλα ευτυχως αφου τα παιζει ολα,παλι καλα...αυτο που που με εφτιαξε ειναι οτι μου αρεσει πιο πολυ η εικονα απο το wd που χα για λιγο και το εζησα κιαυτο,εμενα προσωπικα παντα γιατι δεν ειμαι ειδικος...τωρα παλιο καινουριο,πιστευω αυτο ειναι που μετραει...
ναι βρε κουβεντα να γινεται μιας και εχουμε κλειστει σπιτι με την κριση,τουλαχιστον να περνουμε κανα πραγματακι να χαιρομαστε...και γω ισα ισα χαιρομαι να μου λενε κανα τιπ να χω και το νου μου σε επερχομενες αγορες γιαυτο ρωταω εδω ειδικα σε αυτο το φορουμ,μονο εδω ασχολειστε και απαντατε...να σαι καλα φιλαρακι...βεβαια καψουρα εχουν γινει κατι dune τουμπανο που χει παρει το ματι μου αλλα ακριβα γαμωτο...καλα ομως ημαστε,μην γινομαστε και πλεονεκτες...Δεν το έγραψα για να σου πω κάτι, απλά μια διευκρίνηση ως το τσιπ της ρεαλτεκ ειπα
Από τη στιγμή που εσύ βρήκες αυτό που σου αρέσει και το χαίρεσαι .... Καλές θεάσεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.