Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Θα βοηθούσε αν ανεφερες ανάλυση/μέσο bitrate του αρχείου.
Ή έστω διάρκεια/μέγεθος, για να έχουμε μια πολύ γενική εικόνα ικανότητας αυτής της κατηγορίας επεξεργαστών.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δοκιμασα αυτη την ταινια και σας δινω το media info
Complete name : D:\Compressed\Movies\Zoolander 2 (2016) 1080p BRRip\Zoolander.2.2016.720p.BluRay.x265.ShANiG.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 2
File size : 608 MiB
Duration : 1h 41mn
Overall bit rate : 834 Kbps
Encoded date : UTC 2016-05-10 19:49:29
Writing application : mkvmerge v7.8.0 ('River Man') 32bit built on Mar 27 2015 16:18:02
Writing library : libebml v1.3.1 + libmatroska v1.4.2

Video
ID : 1
Format : HEVC
Format/Info : High Efficiency Video Coding
Format profile : [email protected]@Main
Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC
Bit rate : 769 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 536 pixels
Display aspect ratio : 2.40:1
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 (24000/1001) fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Bits/(Pixel*Frame) : 0.047
Stream size : 560 MiB (92%)
Writing library : x265 1.8+2-55a4a9b920ff:[Windows][GCC 5.2.0][64 bit] 8bit+10bit+12bit
Encoding settings : wpp / ctu=64 / min-cu-size=8 / max-tu-size=32 / tu-intra-depth=1 / tu-inter-depth=1 / me=1 / subme=2 / merange=57 / no-rect / no-amp / max-merge=2 / temporal-mvp / no-early-skip / rdpenalty=0 / no-tskip / no-tskip-fast / strong-intra-smoothing / no-lossless / no-cu-lossless / no-constrained-intra / no-fast-intra / open-gop / no-temporal-layers / interlace=0 / keyint=250 / min-keyint=23 / scenecut=40 / rc-lookahead=20 / lookahead-slices=0 / bframes=4 / bframe-bias=0 / b-adapt=2 / ref=3 / limit-refs=0 / weightp / no-weightb / aq-mode=1 / qg-size=32 / aq-strength=1.00 / cbqpoffs=0 / crqpoffs=0 / rd=3 / psy-rd=0.30 / rdoq-level=0 / psy-rdoq=0.00 / signhide / deblock / sao / no-sao-non-deblock / b-pyramid / cutree / rc=2 / pass / bitrate=768 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ipratio=1.40 / pbratio=1.30
Default : Yes
Forced : No

Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : HE-AAC / LC
Codec ID : A_AAC
Bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz / 24.0 KHz
Frame rate : 23.438 fps (1024 spf)
Compression mode : Lossy
Delay relative to video : 31ms
Stream size : 46.6 MiB (8%)
Language : English
Default : Yes
Forced : No

http://prnt.sc/b3h7kg

Ωραίος :a0210:
Πολύ low spec, αφού κολλάει και σε αυτό...

Δεν δοκιμασα μεγαλυτερο αρχειο γιατι δεν εχω ωρα αυτη την στιγμη να βρω μεγαλυτερο και απλα εκανα μια δοκιμη με ενα μικρο αρχειο που βρηκα παντως σε mpc παιζει καλα οπως ειπα αλλα στο Kodi δεν θελει με τιποτα :)

όποιος θέλει να δοκιμάσει HEVC, κατεβάζει τα jellyfish

Ωραίος θα κάνω δοκιμή

σε 1080p web dl σειρές κολλάει και ο core m,ο atom νομίζω θα αρκετά χειρότερα εκτός αν μιλάμε για την σειρά Ζ8χχχ

Δεν υπαρχει μοντελο minix z8.

Εκτος αν εννοεις αυτο που θα βγει.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν υπαρχει μοντελο minix z8.

Εκτος αν εννοεις αυτο που θα βγει.

δεν ξέρω αν θα βγει αλλά οι atom Z3735 δεν κάνουν για h265

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εσυ ειπες κατι για σειρα z8xxx οχι εγω.

σε 1080p web dl σειρές κολλάει και ο core m,ο atom νομίζω θα αρκετά χειρότερα εκτός αν μιλάμε για την σειρά Ζ8χχχ

Δοκιμασα και τα jellyfish στο Pipo X7s
jellyfish-3-mbps-hd-hevc-10bit.mkv παιζει με σπασιματα mpc & kodi
jellyfish-10-mbps-hd-hevc.mkv παιζει με σπασιματα mpc & kodi
jellyfish-25-mbps-hd-hevc.mkv παιζει με σπασιματα mpc & kodi

Τα πιο μεγαλα δεν τα δοκιμασα δεν νομιζω να υπαρχει λογος

Τπτ δεν χρειάζεται. Έρχεται με προεγκατεστημενο το kodi και παίζει τα πάντα. Είδε απευθείας τα share από τον υπολογιστή και έπαιξε άψογα και bd iso και bd remux.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Σ' ευχαριστώ πολύ, νομίζω θα προχωρήσω σε αγορά :)

Καλημερα παιδια..
Οντας ευχαριστημενος για χρονια με το WDTV Live GEN3 ηλθε καιρος να δοκιμασω ενα android media player.
Eχω πια αποξενωθει απο το χωρο οποτε μια βοηθεια θα ηταν πολυτιμη.
Βασικα θελω να εχει kodi
Nα υποστηριζει 4Κ
Να εχει αριστο dual wifi (2.4 & 5.8G) -απαραιτητο και πολυ σημαντικο για μενα!
1000 ethernet
Αριστη εικονα και οχι κολληματα σπασιματα και γενικα απροβληματιστο.
Προυπολογισμος γυρω στο 100
Καθε βοηθεια δεκτη

Παιδιά, με ενδιαφέρει το Popcorn Hour A-500. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Που είναι διαθέσιμο (Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό);

Παιδιά, με ενδιαφέρει το Popcorn Hour A-500. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Που είναι διαθέσιμο (Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό);

Εψαχνα καποια στιγμη, επειδη εχει αρχισει να πνεει τα λοισθια το καημενο το Α-210 , να δω μηπως αγορασω κανενα Α-410 ή vten και το μονο που ειχα βρει ηταν το cloudmedia.com δλδ την εταιρεια που τα φτιαχνει. Το εχει 269$ και νομιζω ερχεται απο Κινα οποτε ισως και να γλυτωνεις δασμους κλπ, αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια για να ειμαι ειλικρινης.

Αν σκέφτεστε αγορά media player ίσως να περιμένατε λίγο...
Σε λίγες μέρες αναμένονται οι πρώτες υλοποιήσεις με Amlogic S905X-H με hardware χαρακτηριστικά αναπαραγωγής βίντεο που βρίσκει κανείς σε πολύ ακριβές Nvidia,
και που θα καλύψουν στον τομέα θέαση βίντεο για πολλά χρονια στο μέλλον (πχ HDR)

Αν σκέφτεστε αγορά media player ίσως να περιμένατε λίγο...
Σε λίγες μέρες αναμένονται οι πρώτες υλοποιήσεις με Amlogic S905X-H με hardware χαρακτηριστικά αναπαραγωγής βίντεο που βρίσκει κανείς σε πολύ ακριβές Nvidia,
και που θα καλύψουν στον τομέα θέαση βίντεο για πολλά χρονια στο μέλλον (πχ HDR)

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, πότε λες να ειναι διαθέσιμα τα Android TV Box με Amlogic S905X-H ;;;;

20 Ιουνίου διάβασα οι πρώτες φουρνιές, ωστόσο ξεκίνησαν ήδη οι παραγγελίες για φτηνιάρικες υλοποιήσεις όπως αυτή
Καλό είναι κανείς να μην αγοράζει γουρούνι στο σακί, ας έρθουν κουτιά απο γνωστές μάρκες, να δούμε και κριτικές χρηστών, πάντως οι προδιαγραφές του τσίπ είναι άριστες για media player που δε θα τον πετάξει κανείς σε 1-2 χρόνια. Από την πολύ καλή xiaomi πχ, ετοιμάζεται για την Αμερικανική αγορά αυτό, φαντάζομαι οι εξελίξεις θα ναι ραγδαίες με πολλές καλές υλοποιήσεις το καλοκαίρι

EDIT: Λάθος λίνκ για το xiaomi, αλλά το αφήνω, γιατίείναι ένα χρήσιμο σχετικό άρθρο γι αόποιον θέλει να το διαβάσει, το σωστο λίνκ πάντως για το xiaomi είναι αυτό

Χρειάζομαι δυο media players, ένα απλό για αναπαραγωγή τα πάντα όλα αλλά χωρίς απαιτήσεις στο θέμα ήχος και ανάλυση - θα παίζει σε μια 32άρα τηλεόραση σκέτη, και ένα με DVTB δέκτη και ίδιες απαιτήσεις. Για το 2ο έχω μάλλον καταλήξει στο Κ1 PLUS S2, αλλά για το πρώτο βλέπω κάποιες πολύ οικονομικές λύσεις όπως αυτό http://www.geekbuying.com/item/MXQ-Pro-4K-Ultra-HD-KODI-Android-5-1-Lollipop-TV-Box-64bit-Amlogic-S905-Quad-Core-H-265-Hardware-Decoding---Black-361629.html στα 33$. Από προδιαγραφές νομίζω ότι με καλύπτει, γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό?