Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
σε 1080p web dl σειρές κολλάει και ο core m,ο atom νομίζω θα αρκετά χειρότερα εκτός αν μιλάμε για την σειρά Ζ8χχχ
Εσυ ειπες κατι για σειρα z8xxx οχι εγω.
Σ' ευχαριστώ πολύ, νομίζω θα προχωρήσω σε αγοράΤπτ δεν χρειάζεται. Έρχεται με προεγκατεστημενο το kodi και παίζει τα πάντα. Είδε απευθείας τα share από τον υπολογιστή και έπαιξε άψογα και bd iso και bd remux.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Παιδιά, με ενδιαφέρει το Popcorn Hour A-500. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Που είναι διαθέσιμο (Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό);
Αν σκέφτεστε αγορά media player ίσως να περιμένατε λίγο...
Σε λίγες μέρες αναμένονται οι πρώτες υλοποιήσεις με Amlogic S905X-H με hardware χαρακτηριστικά αναπαραγωγής βίντεο που βρίσκει κανείς σε πολύ ακριβές Nvidia,
και που θα καλύψουν στον τομέα θέαση βίντεο για πολλά χρονια στο μέλλον (πχ HDR)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.