Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

θα αγοράσω κάποιον από τους τρεις παρακάτω κατά τη γνώμη σας ποιος ειναι καλυτερος σε εικόνα : Nvidia shield, Dune solo, popcorn hour a500...ευχαριστω εκ των προταίρων για τη βοηθεια

Θεωρω πως ενας απο τους δύο τελευταίους (που μαλλον παιζουν εντελώς το ιδιο).

λοιπον..
το Mede8er πηγε δωματιο και εμεινε παλι το σαλονι ορφανο απο πλειερ.
υπηρχε αναγκη και εκει για δικτυακο μηχανακι.

οποτε στο σαλονι,τι θελω?

ολα τα χαρακτηριστικα και την ευκολια του mede8er αλλα συγχρονως και πιο futureproof καλουδια.

δηλαδη να εχουμε και υποστηριξη h265(που με εβαλε στην πριζα η χθεσινη σχετικη συζητηση) αλλα και οτι αλλο μελι γενεσθαι..

**με ενδιαφερει πολυ το θεμα 3d.στο mede8er πατας μενου,και επιλεγεις 3d sbs,half,καταλαβαινει το framepacking και παιζει και sub.τελος...
**να μην εχει προβλημα αναλυσης στην επανεκινηση οπως κανουν τα περισσοτερα android που την χανουν.
**dts true,dts hd..
γενικα δεν θελω να ασχοληθω-παταω και παιζει..

εαν τα κανει αυτα το zidoo x9 ή ακομα και το μικροτερο x8,τα προτιμω λογω καλου support της zidoo.
μπατζετ μεχρι 120-130 ευρω.

λοιπον..
το Mede8er πηγε δωματιο και εμεινε παλι το σαλονι ορφανο απο πλειερ.
υπηρχε αναγκη και εκει για δικτυακο μηχανακι.

οποτε στο σαλονι,τι θελω?

ολα τα χαρακτηριστικα και την ευκολια του mede8er αλλα συγχρονως και πιο futureproof καλουδια.

δηλαδη να εχουμε και υποστηριξη h265(που με εβαλε στην πριζα η χθεσινη σχετικη συζητηση) αλλα και οτι αλλο μελι γενεσθαι..

**με ενδιαφερει πολυ το θεμα 3d.στο mede8er πατας μενου,και επιλεγεις 3d sbs,half,καταλαβαινει το framepacking και παιζει και sub.τελος...
**να μην εχει προβλημα αναλυσης στην επανεκινηση οπως κανουν τα περισσοτερα android που την χανουν.
**dts true,dts hd..
γενικα δεν θελω να ασχοληθω-παταω και παιζει..

εαν τα κανει αυτα το zidoo x9 ή ακομα και το μικροτερο x8,τα προτιμω λογω καλου support της zidoo.
μπατζετ μεχρι 120-130 ευρω.

καμια βοηθεια κοινου εχουμε εδω κυριοι..?:BDBDG54:

Καλησπερα στο φορουμ.

Τελευταια ψαχνομαι για αγορα κινεζικου tv box android αλλα εχω χαθει μπορω να πω.
Ψαχνω για κατι μεχρι 70 ευρω. Εχω αποκλείσει συσκευες με s912 επεξεργαστη γιατι βλεπω οτι ειναι πολυ πισω ακομα σε firmware και συμβατοτητες. Τι θα μου προτεινατε?
Το θελω κυρίως για live streaming αγωνων μεσα απο kodi η flash. Οπως και καμια ταινια μεσω popcorn time ή με ο,τι καλουδια υπαρχουν στο kodi.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Φρέσκια παρουσίαση του Mecool BB2 στο www.mediaplayers.gr
Θα ανεβει και το ελληνικό εδω στο φορουμ μας φυσικά σε λίγες ημέρες.
Tο KODI 17 πολύ εντυπωσιακό...

Last edited:

καλημερα
εχω ενα wd tv HD media player που αρχισε να μου κανει κολπα , οταν βαζω πανω τον εξωτερικο σκληρο δισκο μου κανει restart ξανα και ξανα αλλες φορες μολις ανοιξω ενα αρχειο ταινιας , οποτε υποθετω οτι εφτασε το τελος και ψαχνω σε οικονομικη λυση ενα αντιστοιχο
να παιζει τα παντα και να συμφερει .
εχει κανεις υποψιν του κατι ,
δεν με πειραζει να κοιταξω και σε μτχ γιατι απο την wd ειμαι ευχαριστημενος .

καλημερα
εχω ενα wd tv HD media player που αρχισε να μου κανει κολπα , οταν βαζω πανω τον εξωτερικο σκληρο δισκο μου κανει restart ξανα και ξανα αλλες φορες μολις ανοιξω ενα αρχειο ταινιας , οποτε υποθετω οτι εφτασε το τελος και ψαχνω σε οικονομικη λυση ενα αντιστοιχο
να παιζει τα παντα και να συμφερει .
εχει κανεις υποψιν του κατι ,
δεν με πειραζει να κοιταξω και σε μτχ γιατι απο την wd ειμαι ευχαριστημενος .
Με όποιον σκληρό και αν του βάλεις κάνει το ίδιο;

καλησπερα
ευτυχως υστερα απο καποια ωρα χωρις ρευμα , μετα χωρις σκληρο και τελος με ενα hard reset , επαιξε κανονικα χωρις τερτιπια
μετα απο καιρο , τι να πω θα δειξει .
ναι με οποιο σκληρο και αν του εβαζα μου το εκανε , γιατι πηγε κια μενα το μυαλο μου εκει ....

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Πιθανον να ειναι και προβλημα τροφοδοσίας(τροφοδοτικόυ).
Δοκίμασε με USB stick.
Αν δεν στο κανει ξανα (και θες να κρατήσεις το player) ενδεχόμενος να σε βοηθήσει ενα USB hub με εξωτερική τροφοδοσία.

το κανει μονο οταν συνδεω το σκληρο πανω αλλα και οταν ειναι συνδεδεμενη η hdmi οταν βγαλεις ενα απο τα 2 αυτα μερη τοτε ολα καλα .

Καλησπέρα... εναν xtreamer prodigy 4k kodi 16.1, πόσο μπορώ περίπου να τον πουλήσω...σημειώνω ότι τα παίζει ολα αψογα (jvc projector x55)

Καλησπερίζω το φορουμ. Περιμένοντας την 55Β6 ψάχνω πλέον για media player. Ο τελευταίος που είχα ήταν ένα WD Live πριν κάτι χρόνια. Στην τελευταία τηλεόραση έβλεπα μόνο από τον ενσωματωμένο. Η ιδανικότερη επιλογή τώρα ποια είναι; Με κύριο γνώμονα την ποιότητα εικόνας. Κάποιο android tv box (και ποιό;;) ή κάποιου άλλου τύπου player; Θέλω οπωσδήποτε να παίζει απροβλημάτιστα 4K HDR υλικό. Το Mi Box ή το Roku Ultra που είδα είναι από τα κορυφαία;

edit: θα συνδεθεί σε πολυκάναλο ενισχυτή, οπότε πρέπει να έχει τις ανάλογες συνδέσεις και δυνατότητες εξόδου γιατί διάβασα λίγες σελίδες πριν στο παρών νήμα για διάφορα θεματάκια σε κάποιους players

Καλησπερίζω το φορουμ. Περιμένοντας την 55Β6 ψάχνω πλέον για media player. Ο τελευταίος που είχα ήταν ένα WD Live πριν κάτι χρόνια. Στην τελευταία τηλεόραση έβλεπα μόνο από τον ενσωματωμένο. Η ιδανικότερη επιλογή τώρα ποια είναι; Με κύριο γνώμονα την ποιότητα εικόνας. Κάποιο android tv box (και ποιό;;) ή κάποιου άλλου τύπου player; Θέλω οπωσδήποτε να παίζει απροβλημάτιστα 4K HDR υλικό. Το Mi Box ή το Roku Ultra που είδα είναι από τα κορυφαία;

edit: θα συνδεθεί σε πολυκάναλο ενισχυτή, οπότε πρέπει να έχει τις ανάλογες συνδέσεις και δυνατότητες εξόδου γιατί διάβασα λίγες σελίδες πριν στο παρών νήμα για διάφορα θεματάκια σε κάποιους players

zidoo x9s η himedia q10.

Ευχαριστώ για την απάντηση! To zidoo όπως το βλέπω μου αρέσει περισσότερο σαν χαρακτηριστικά, το q10 λίγο περισσότερο σαν εμφάνιση. Με τα υπόλοιπα boxes των 50-60 να φανταστώ υπάρχει αρκετή διαφορά στην ποιότητα εικόνας και στην απόδοση; Ενα από τα δυο αυτά δλδ παίζει τα πάντα χωρίς να κολλάει και να ζορίζεται κάπου έτσι; Τα δυο μοντέλα που έγραψα εγώ υστερούν σε επιδόσεις;

Και μια τελευταία ερώτηση, επειδή θα πάρω δώρο με την τηλεόραση το One S που θα είναι και ο βασικός UHD blu ray player, κάνει και για αντίστοιχο player όπως ένα android tv box; Μήπως είναι πλεονασμός το 2ο αν κάνω την δουλειά μου (ποιοτικά και λειτουργικά) με το Xbox;

Οι απορίες είναι αρκετές για κάποιον που έχει πολλά χρόνια να ασχοληθεί οπότε συγχωρέστε με, ευχαριστώ! :)

Παιδιά θέλω να αγοράσω 3-4 μηχανάκια φθηνά και σχετικά καλά. 4Κ και ήχος δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Έχει μερικές καλές προσφορές το gearbest
Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic S905X Quad Core Processor με τιμή 32,87 (2GB+8GB), 36,86 (2GB+16GB)
SCISHION V88 TV Box Rockchip 3229 Quad Core με τιμή 20,67 (1GB+8GB)

To mini m8s το έχω δουλέψει σε φίλο και το βρήκα αρκετά τίμιο για τα λεφτά του. Με καλύπτει πιστεύω 100%
Το δεύτερο δεν το ξέρω καθόλου, αλλά έχει τέλεια τιμή.

Για πείτε καμιά γνώμη.

Καλησπερα , φιλος ρωταει εαν ξερουμε κατο για το : X92 που εχει Android 6.0 & 3GB/16GB με Amlogic S912 & 2.4G/5G Dual Wifi κλπ κλπ κλπ
Δειχνει αρκετα δελεαστικο παντως στα 61

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά θέλω να αγοράσω 3-4 μηχανάκια φθηνά και σχετικά καλά. 4Κ και ήχος δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Έχει μερικές καλές προσφορές το gearbest
Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic S905X Quad Core Processor με τιμή 32,87 (2GB+8GB), 36,86 (2GB+16GB)
SCISHION V88 TV Box Rockchip 3229 Quad Core με τιμή 20,67 (1GB+8GB)

To mini m8s το έχω δουλέψει σε φίλο και το βρήκα αρκετά τίμιο για τα λεφτά του. Με καλύπτει πιστεύω 100%
Το δεύτερο δεν το ξέρω καθόλου, αλλά έχει τέλεια τιμή.

Για πείτε καμιά γνώμη.

Περίμενε λίγο μέχρι αρχές Δεκέμβρη. Θα παίξουν καλύτερες τιμές λόγω γιορτών.

Ευχαριστώ για την απάντηση! To zidoo όπως το βλέπω μου αρέσει περισσότερο σαν χαρακτηριστικά, το q10 λίγο περισσότερο σαν εμφάνιση. Με τα υπόλοιπα boxes των 50-60 να φανταστώ υπάρχει αρκετή διαφορά στην ποιότητα εικόνας και στην απόδοση; Ενα από τα δυο αυτά δλδ παίζει τα πάντα χωρίς να κολλάει και να ζορίζεται κάπου έτσι; Τα δυο μοντέλα που έγραψα εγώ υστερούν σε επιδόσεις;

Και μια τελευταία ερώτηση, επειδή θα πάρω δώρο με την τηλεόραση το One S που θα είναι και ο βασικός UHD blu ray player, κάνει και για αντίστοιχο player όπως ένα android tv box; Μήπως είναι πλεονασμός το 2ο αν κάνω την δουλειά μου (ποιοτικά και λειτουργικά) με το Xbox;

Οι απορίες είναι αρκετές για κάποιον που έχει πολλά χρόνια να ασχοληθεί οπότε συγχωρέστε με, ευχαριστώ! :)

Καμιά απάντηση να διαφωτίσει το αγωνιώδες ψάξιμο;; :)

Καμιά απάντηση να διαφωτίσει το αγωνιώδες ψάξιμο;; :)

To one s δεν είμαι σίγουρος ότι έχει το ίδιο ικανό media player .
Επίσης δεν περναει ακόμα bitstream αν σε ενδιαφέρει.
Με το zidoo x9s θα συμπληρώσεις το κομμάτι που του λείπει.