Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

To one s δεν είμαι σίγουρος ότι έχει το ίδιο ικανό media player .
Επίσης δεν περναει ακόμα bitstream αν σε ενδιαφέρει.
Με το zidoo x9s θα συμπληρώσεις το κομμάτι που του λείπει.

OK, δηλαδή δεν στέλνει το σήμα ατόφιο στον ενισχυτή, κατάλαβα σωστά; Αυτό θα δημιουργεί θέμα στον ήχο και κατα την αναπαραγωγή UHD blu rays;

Αρχικά λόγω έλλειψης υλικού εδώ Ελλάδα θα βλέπω rips κατεβασμένα, παίζει ρόλο εκεί το passthrough;

edit: Dolby Atmos υποστηρίζει το zidoo ή πάμε σε ακριβότερα μοντέλα;

Last edited:

Ευχαριστώ για την απάντηση! To zidoo όπως το βλέπω μου αρέσει περισσότερο σαν χαρακτηριστικά, το q10 λίγο περισσότερο σαν εμφάνιση. Με τα υπόλοιπα boxes των 50-60 να φανταστώ υπάρχει αρκετή διαφορά στην ποιότητα εικόνας και στην απόδοση; Ενα από τα δυο αυτά δλδ παίζει τα πάντα χωρίς να κολλάει και να ζορίζεται κάπου έτσι; Τα δυο μοντέλα που έγραψα εγώ υστερούν σε επιδόσεις;

Και μια τελευταία ερώτηση, επειδή θα πάρω δώρο με την τηλεόραση το One S που θα είναι και ο βασικός UHD blu ray player, κάνει και για αντίστοιχο player όπως ένα android tv box; Μήπως είναι πλεονασμός το 2ο αν κάνω την δουλειά μου (ποιοτικά και λειτουργικά) με το Xbox;

Οι απορίες είναι αρκετές για κάποιον που έχει πολλά χρόνια να ασχοληθεί οπότε συγχωρέστε με, ευχαριστώ! :)
Καμία διαφορά στην ποιότητα σε σχέση με τα φτηνά.τα υπόλοιπα είναι για να χαμε να λέγαμε

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημέρα.
Η απορία του άσχετου:
- το ενσωματωμένο media player που έχουν οι τηλεοράσεις 4k, μπορεί να αναπαραγάγει 4k υλικό από εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα ή χρειαζόμαστε κάποια εξωτερική συσκευή τύπου media player ή tv box;

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μια εταιρεία η οποία υποστηρίζει σοβαρά τα μηχανάκια της είναι η WETEK ..

βγαίνουν στην 100 ρα βέβαια...

Η 100άρα δεν είναι απαγορευτική. Η 200άρα είναι λίγο ζόρικη όμως. Και επειδή τώρα στήνω το home cinema είμαι σε δίλλημα ακόμη. Οπότε για atmos πάμε σε himedia q10 ενώ για μη atmos σε zidoo 9s, σωστά;

Καλησπέρα. Εχω το med600x3d αλλα θέλω να περάσω σε 4Κ player. Ποιο θεωρείται καλύτερο αυτή τη στιγμή; Που να παιρνει και kodi μεσα;

Καλησπέρα. Εχω το med600x3d αλλα θέλω να περάσω σε 4Κ player. Ποιο θεωρείται καλύτερο αυτή τη στιγμή; Που να παιρνει και kodi μεσα;

Zidoo x9s μεχρι στιγμής.

Zidoo x9s μεχρι στιγμής.

Ευχαριστω. Αυτο που γραφει ενας αγοραστης απο amazon uk ισχυει;

Advertised as HDMI 2.0a for HDR meta data but it is just HDMI 2.0, not HDR compatible as advertised, so have returned it. I used the chess HDR demo from the net to test the HDR signal, and a HDMI 2.0a lead. When a HDR signal is received on a HDR TV the backlight and contrast go to max. This is how to test if the media box is actually 2.0a. Could be my TV (Panasonic 58DX902b) but it is HDR and I have played the Chess sample which was brill, through the TV's USB.
As for 4K, and sound, excellent the media player was quick and responsive (Pass through a little bit confusing, why not bitstreaming instead of raw, like your other boxes), Dolby Atmos and DTS X so up to date on that. Would like to see HDMI audio out.

Δεν εχει true hdr δηλαδη;

Γεια χαρά .
Είμαι στην γύρα για ένα Win BOX . Έχω περίπου δύο χρόνια με ένα Minix NEO X8-H Plus και μια και θα χρειαστώ ένα 2ο λέω αυτή την φορά για διάφορους λόγους να πάω σε win10 κουτί . Χρήση : κυρίως KODI , youtube , σερφάρισμα και επειδή βολευει η tv λόγω απόστασης με καλωδιακά περιφεριακά , ενδεχομένως και κάνα παιχνιδάκι (ότι μπορεί να υποστηρίξει το μηχανάκι) . Η wifi λήψη του μου είναι ψιλοαδιάφορη μια και θα μπει με καλώδιο μισού μέτρου στο router . To 4K μου είναι επίσης αδιάφορο γιατι το πιθανότερο είναι να παίξει με μία τηλεόραση 720 p . Budget στο 100αρίκο και λίγο που το ψάχνω μάλλον θα πρέπει να προτιμήσω κάτι σε 4G/64G.

Ενδεικτικά βλέπω στο GBhttp://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_357284.html . Κάποια άποψη για το συγκεκριμένο ή κάποιο άλλο ?
Για win10 δεν καίγομαι ιδιαίτερα . Απλά σαν σύστημα είναι φιλικότερο θεωρώ σε σχέση με το android . Επίσης (χωρίς να ξέρω πως είναι τα 10) δεν μου αρέσει ότι οι εφαρμογές σε Box είναι ίδιες με αυτές για κινητό καθώς στο κινητό έχεις touch ενώ με το κουτί και με το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει η αντίστοιχη ευκολία .

Ευχαριστώ

Καλησπέρα.

Κάπου στα Χριστούγεννα (μπας και υπάρξει και καμια προσφορά) Σκέφτομαι την αγορά ενός player για το υπνοδωμάτιο. Αυτά που θέλω ειναι τα εξής. Οπωσδήποτε kodi, ανάλυση έως 1080 (δε με ενδιαφέρει 4k) και ασύρματη σύνδεση με το Ίντερνετ, μιας και εινα δύσκολο η wired σύνδεση. Τιμή το πολύ 50 .

Υπάρχει κάτι;

Καλησπέρα.

Κάπου στα Χριστούγεννα (μπας και υπάρξει και καμια προσφορά) Σκέφτομαι την αγορά ενός player για το υπνοδωμάτιο. Αυτά που θέλω ειναι τα εξής. Οπωσδήποτε kodi, ανάλυση έως 1080 (δε με ενδιαφέρει 4k) και ασύρματη σύνδεση με το Ίντερνετ, μιας και εινα δύσκολο η wired σύνδεση. Τιμή το πολύ 50 .

Υπάρχει κάτι;

Πολλά http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_443591.html?wid=21&lkid=10197369 , παρουσίαση http://mediaplayers.gr/sunvell-t95z-plus/

Πολύ καλό φαινεται. Τι παίζει με αυτό το site? Το έχει σε καλή τιμή και χωρίς έξοδα αποστολής για Ελλάδα. Ένα κατάστημα στο Σκρουτζ το πουλάει πάνω απο 100 .

Ένα άλλο θέμα είναι θα έχω θέμα kodi με wifi? Από το iPad ειναι οκ.

Μήπως αυτό που πρότεινες έχει και δεκτή για ψηφιακά κανάλια; Ρωτάω σαν άσχετος.

Δεκτης δεν είναι . Θα πρεπει να δεις κάτι άλλο . Το site είναι γνωστό και αξιόπιστο . Οι τιμές Ελλάδα είναι άλλο θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση . Εχω ενα κουτί με παρομοιο υλικό και στο kodi 1080 δεν κολλάει . Είναι θέμα βέβαια να έχεις και γρήγορο πάροχο .

Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουμε εδώ νήμα με καταστήματα με προσφορές Black Friday? Όπως το παραπάνω;

Πάντως το μηχάνημα πάνω δείχνει καλό. Η τιμή του σήμερα ακομη πιο κάτω.

Έχουμε εδώ νήμα με καταστήματα με προσφορές Black Friday? Όπως το παραπάνω;

Πάντως το μηχάνημα πάνω δείχνει καλό. Η τιμή του σήμερα ακομη πιο κάτω.
Νομίζω στο Αγγλικό review δίνει και κάποιο κουπόνι για ακόμα καλύτερη τιμή . Μερικά γιούρια ίσως , καλοδεχούμενα όπως και να έχει .

Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου φαίνεται ότι οι ΚΙΝΕΖΟΙ μας δουλεύουν ψιλό γαζί με την black friday ανεβαζουν τις τιμες και μετα την δηθεν εκπτωση το πουλανε παλι στην κανονικη τιμη.

Promo Price: EUR 340.93
Presell Price EUR 360.41

Price:EUR 360.41
Reg. Price: EUR 389.63 Save: 7%

http://promotion.geekbuying.com/promotion/vorke_v2_presale

http://promotion.geekbuying.com/promotion/bf_tv_box

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάτι;

Καλημέρα.

Επανέρχομαι. Υπάρχει κάποιο media player με τα πάνω στοιχεία που να περιλαμβάνει και δεκτή για ψηφιακά κανάλια; Έθεσε βέτο η κυρά.

Καλημέρα σας,

διαβάζοντας τα πεισσότερα μηνύματα δεν έχω ακόμη ξεκαθαρίσει αν σε android tv box το οποίο δεν είναι root μπορούμε να εγκαταστήσουμε το cosmote tv go και να λειτουργήσει.

Έχω βρει τα παρακάτω box (no root) αλλα δεν θέλω να ρισκάρω την αγορά:

1)http://www.geekbuyin...OTA-359700.html

2)http://www.gearbest..../pp_416057.html

Το έχει δοκιμάσει κάποιος?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων