Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.θελω να αγορασω το Tronsmart Vega S95 Pro κ η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να μπαινω στο facebook k να παιζω τα παιχνιδια του κ αν θα βλεπω στο kodi αξιοπρεπεστατα με wifi χωρισ κολιματα?

εχω ακουσει οτι αυτα τα adroid tv box μετατρεπουν τις τηλερασεις σε smart tv που αυτες
εκτος απο surf στο internet εχουν και υποδοχη για usb stick που με ενα τετοιο μπορεις να κανεις εγραφη
απο την τηλεοραση αυτο ηθελα να μαθω επειδη εχω μια τηλεοραση χωρις θυρα usb

Για να κάνεις εγγραφή από την τηλεόραση παίρνεις αποκωδικοποιητή, όχι android media box.

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.θελω να αγορασω το Tronsmart Vega S95 Pro κ η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να μπαινω στο facebook k να παιζω τα παιχνιδια του κ αν θα βλεπω στο kodi αξιοπρεπεστατα με wifi χωρισ κολιματα?

Γνωμη μου ειναι να πας σε κατι λιγο πιο καλυτερο μιας και το συγκεκριμενο ειναι με s905 amlogic & 1gb ram,
δηλαδη να πας σε s912 amlogic και με 2gb ram με λιγα χρηματα παραπανω αλλα θα εχεις τον τελευταιο επεξεργαστη και μεγαλυτερη μνημη που βοηθαει στο να μην εχεις κοληματα οπως λες, φυσικα και θα μπορεις να κανεις ολα τα παραπανω που λες αλλα δωσε κατι παραπανω και παρε κατι καλυτερο, αν δεν εχεις την δυνατοτητα να το χρησιμποιησεις με ethernet τοτε κοιταξε για καποιο με εξωτερικη κεραια wifi, δεν γνωριζω την αποσταση που θα το βαλεις για αυτο στο λεω ή αν εχεις wifi repeater τοτε δεν χρειαζετε καποιο με εξωτερικη κεραια wifi.

δυστιχως το οριο μου ειναι 100 ευρω εαν εχετε αλλεσ επιλογεσ απο ελλαδα ομωσ θα ηταν ευχαριστω.το θελω μονο για kodi k facebook το θελω για την κρεβατοκαμαρα που εχω το router (περιπου 2,5μ)

δυστιχως το οριο μου ειναι 100 ευρω εαν εχετε αλλεσ επιλογεσ απο ελλαδα ομωσ θα ηταν ευχαριστω.το θελω μονο για kodi k facebook το θελω για την κρεβατοκαμαρα που εχω το router (περιπου 2,5μ)

Μετά από αρκετές μέρες χρήσης του Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic S905X Quad Core Processor - 2GB+16GB, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σημέιωση ότι κι εγώ το χρησιμοποιώ για απλά πράγματα και δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ήχο και εικόνα. Και το angry birds που παίζουν τα μικρά, το πάει μια χαρά.

δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ήχο και εικόνα.τι ενοεισ δεν παιζει fhd?

Ο προυπολογισμος που εχεις στο μυαλο σου ειναι αρκετος για να αγορασεις οποιο θελεις απο Κινα, απο Ελλαδα οριακα μιας και θα πληρωσεις φπα,και κερδος του εκαστοτε μηχανηματος,δεν θελω να παρω θεση στο απο που θα το παρεις ειναι στη δικη σου ευχερεια αυτο απο αποψη μηχανηματος ολα πανω κατω σχεδον ειναι τα ιδια με s912 με μικρες διαφοροποιησεις αποψη μου ειναι μην πας και στα πολυ φτηνα s912 οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος πολλες φορες 60 εως 70 ευρω απο Κινα τιμη ειναι σχεδον ολα αξιοπρεπη μηχανακια

Για αυτο υπαρχει καμια πληροφορια? Τι ρωταω θα μου πειτε.

https://www.amazon.de/VIGICA-Marshm...coding=UTF8&psc=1&refRID=CDTMNGBCGG4VGNTB2BAG

απλα δεν θελω να παρω απο Κινα γιατι θα ερθει του αγιου ταδε και ποτε δεν ξερεις αν θα στραβοκοιμηθηκε το προηγουμενο βραδυ κανενας κοπριτης στο τελωνειο .

Απο το Γερμανικο αμαζον ερχεται με τα μεταφορικα στα 90 ευρω.

Καλησπέρα σε όλους,

Ο αδελφός μου ψάχνει για κάποιο player για να το συνδέσει στο υπνοδωμάτιο κυρίως προκειμένου να βλέπει netflix (άρα θέλει wifi) και μετά να μπορεί να παίξει κανένα mkv μέσω usb?

Καλημέρα στο φόρουμ! Ψάχνω για ένα φτηνό media player που να παίζει ταινίες mkv, mp4 κλπ χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις (είναι για τη μητέρα μου). Έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Μήπως να στραφώ σε κάποιον αποκωδικοποιητή mpeg4 με δυνατότητα αναπαραγωγής από usb stick? Ευχαριστώ και καλές γιορτές!

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Πάρε το πιο φθηνό που θα βρεις με 2giga μνημη.
Και με το 1 giga θα παιξει, απλά δεν έχει μεγάλη διαφορα στην τιμη.
Εγω με 30 ευρω και παίζω τα πάντα μια χαρα.
Μεχρι και streaming κανω μεσω wifi απο το nas 1080p mkv αρχεια με 15Μbit rate

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Πάρε το πιο φθηνό που θα βρεις με 2giga μνημη.
Και με το 1 giga θα παιξει, απλά δεν έχει μεγάλη διαφορα στην τιμη.
Εγω με 30 ευρω και παίζω τα πάντα μια χαρα.
Μεχρι και streaming κανω μεσω wifi απο το nas 1080p mkv αρχεια με 15Μbit rate
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Κάποια συγκεκριμένη πρόταση? Δε βλέπω και πολλές επιλογές σ' αυτά τα λεφτά (τόσα περίπου θέλω να δώσω)...γι´αυτό και ανάφερα τη λύση επίγειου δέκτη...

Εχω παρει το παρακατω αλλα δυστυχως τωρα που το ειδα, εχει ανεβει η τιμη του.
http://m.gearbest.com/tv-box/pp_366027.html?wid=21

Πριν 10 μερες το παρήγγειλα και για έναν φιλο στα 33 ευρω

Ναι, υπερβαίνει το μπάτζετ μου, όχι ότι δεν αξίζει βέβαια...μάλλον θα πάρω κάποιο δέκτη στα 20Ε με βασικές δυνατότητες player...

Ενα καλο media player που να μπορει να παιξει ανετα και τα ποιο βαρια αρχεια βιντεο οπως π.χ. 4k m2ts ή 4k bd-iso κ.τ.λ.?

Απο τα beelink gt1 και alfawise s92 ποιο θα προτεινατε και γιατι?

καλησπερα και χρονια πολλα!
χθες αγορασα αυτο:
https://www.minya.gr/Smart-TV-Box/Measy-B4A-4K-Media-Player-Android-TV
εχω το εξης προβλημα και χρειαζομαι τα φωτα σας
δεν μπορει με τιποτα να "δει" το σκληρο μου δισκο (NTFS συστημα αρχειων)
τα στικακια που εχω τα βλεπει μια χαρα
τι μπορω να κανω για να δουλεψει?

καλησπερα και χρονια πολλα!
χθες αγορασα αυτο:
https://www.minya.gr/Smart-TV-Box/Measy-B4A-4K-Media-Player-Android-TV
εχω το εξης προβλημα και χρειαζομαι τα φωτα σας
δεν μπορει με τιποτα να "δει" το σκληρο μου δισκο (NTFS συστημα αρχειων)
τα στικακια που εχω τα βλεπει μια χαρα
τι μπορω να κανω για να δουλεψει?

Νομίζω μιά και πλήρωσες αυτό το πολύ υψηλό ποσό για ένα τόσο "απλό" μηχάνημα, το λιγότερο που μπορούνε να κάνουν αυτοί που στο πούλησαν είναι να σε υποστηρίξουνε σε μερικά πολύ πολύ "απλά" ερωτηματά σου.

Αν το είχες πάρει για 30 ευρώ τότε δεν θα ίσχυαν αυτά αλλά και πάλι θα υπήρχε (και υπάρχει) η δυνατότητα κάποιος αγοραστής η πιθανός αγοραστής να ρωτήσει ορισμένα πράγματα από το σαιτ αγοράς στην Κίνα και να λάβει κάποιε τυπικές απαντήσεις.

Εσύ ρώτησες απο εκεί που το αγόρασες ;;;;;; Τι σου απάντησαν ;;;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

εδω και καμια ωρα προσπαθω να επικοινωνησω αλλα δεν απαντανε!
εχω αρχισει και απογοητευομαι γιατι αν τελικα δεν μου δουλεψει στην ουσια
μου ειναι αχρηστο.