Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς μη αυτοτροφοδοτούμενο δίσκο σύνδεσε τον δίσκο σε ένα αυτοτροφοδοτούμενο usb hub και το hub στο Measy

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ο δισκος εχει δικη του τροφοδοσια

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

καλησπερα και χρονια πολλα!
χθες αγορασα αυτο:
https://www.minya.gr/Smart-TV-Box/Measy-B4A-4K-Media-Player-Android-TV
εχω το εξης προβλημα και χρειαζομαι τα φωτα σας
δεν μπορει με τιποτα να "δει" το σκληρο μου δισκο (NTFS συστημα αρχειων)
τα στικακια που εχω τα βλεπει μια χαρα
τι μπορω να κανω για να δουλεψει?
δώσε περισσότερες πληροφορίες, τι δίσκος, πόσο μεγάλος, τι φορμάτ, τι app χρησιμοποιείς για να δεις το δίσκο, στα settings φαίνεται;

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

δώσε περισσότερες πληροφορίες, τι δίσκος, πόσο μεγάλος, τι φορμάτ, τι app χρησιμοποιείς για να δεις το δίσκο, στα settings φαίνεται;
γεια σας και καλη χρονια
ο δισκος ειναι WD 2ΤΒ το συστημα αρχειων ειναι NTFS!
οταν συνδεθει δεν φαινεται στα settings.

Παιζει να φταίει οτι είναι NTFS (αν και δεν θα επρεπε).
εβαλα ενα δισκο 500GB και NTFS χωρις εξωτερικη τροφοδοσια και μου δουλεψε κανονικα!
ο δισκος δεν νομιζω να εχει καποιο θεμα γιατι οταν συνδεθει στη τηλεοραση τον βλεπει κανονικα

Μονο το μεγεθος τότε. Να μην υποστηρίζει τα 2ΤΒ.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο.

Μονο το μεγεθος τότε. Να μην υποστηρίζει τα 2ΤΒ.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο.
ειναι και λιγο παλιος usb 2 υποστηριζει και λεω μηπως δεν ειναι συμβατος

Επίσης πολλά μποξακια αντιμετωπίζουν πρόβλημα με μεγάλους δίσκους όταν αυτοί είναι φορμαρισμένοι σε πάνω από ενα διαμερισμτα (partitions)

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ειναι και λιγο παλιος usb 2 υποστηριζει και λεω μηπως δεν ειναι συμβατος

Δοκίμασε το stickmount pro το ίδιο μου έκανε ένα mojo και μόλις έβαλα την παραπάνω εφαρμογή έστρωσε.

Καλησπέρα σε όλους!

Τι προτείνετε για φθηνο media player με βασικες λειτουργιες (30-45ευρω απο ελλαδα, hdmi, scart, usb ,οχι android)?
Δυστυχως οι crystal audio ειναι εξαντλημενοι (ή καταργημενοι)

thx! Καλη Χρονιά!

Καλησπερα , μπορεις να βρεις σε αγγελιες ( πχ στο ινσομνια εχει 2μαζι με 50 ) καποιο mtx popcornhour Α-110 σε αυτα τα λεφατ ειναι πολυ καλο .
Εαν θες παιρνειw και μερικα spares να εχεις και εισai κομπλε

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,

Έχετε να προτείνετε κάποιο media player οικονομικό (ει δυνατόν κάτω από 100 ) που να παίζει τα βασικά από video (δεν με ενδιαφέρουν 4Κ κ.λπ.) και flac διαφόρων αναλύσεων στο audio, αλλά (κυρίως αυτό) gapless; Μέχρι τώρα έχω ένα WDTV Live α' γενιάς που μου έχει σπάσει τα νεύρα με διάφορα glitches, ιδίως τελευταία, και με διαχρονικό παράπονο ότι δεν παίζει gapless... Απαραίτητη η ψηφιακή έξοδος ήχου (κατά προτίμηση toslink) για σύνδεση με DAC.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους,θα ηθελα να αγορασω ενα media player(android) οπου να παιζει απο υχο athmos dts ma βασικα ολα τα φορμα.βιντεο παιζοθν ολα σχεδον τα παντα αλλα απο υχο δεν ξερω.εχο βρει αυτα
https://www.amazon.com/gp/product/B...51-20&linkId=ace9759a5b76e256c9334b476cd2c499
http://www.gearbest.com/tv-box-mini...ube&utm_medium=Fiona&utm_campaign=Unboxholics
καθε βοηθεια δεκτη.ευχαριστω

Καλησπέρα σε όλους,θα ηθελα να αγορασω ενα media player(android) οπου να παιζει απο υχο athmos dts ma βασικα ολα τα φορμα.βιντεο παιζοθν ολα σχεδον τα παντα αλλα απο υχο δεν ξερω.εχο βρει αυτα
https://www.amazon.com/gp/product/B...51-20&linkId=ace9759a5b76e256c9334b476cd2c499
http://www.gearbest.com/tv-box-mini...ube&utm_medium=Fiona&utm_campaign=Unboxholics
καθε βοηθεια δεκτη.ευχαριστω

Nvidia shield
Himedia q5/q10 pro
Zidoo x9s
Για android πάντα...

μιας και ξερεις κατι παραπανω να ρωτισω αν αξιζει να αγορασω android media center η να στα ιδια λεφτα με το Nvidia shield μπορω να παρω κατι αλλο να κανει τα ιδια πραγματα που ζηταω.ευχαριστω

μιας και ξερεις κατι παραπανω να ρωτισω αν αξιζει να αγορασω android media center η να στα ιδια λεφτα με το Nvidia shield μπορω να παρω κατι αλλο να κανει τα ιδια πραγματα που ζηταω.ευχαριστω

Αφου σε ενδιαφερει μονο το κομματι του βίντεο θα κοιτουσα η το shield η το Dune solo lite.

Αφου σε ενδιαφερει μονο το κομματι του βίντεο θα κοιτουσα η το shield η το Dune solo lite.

ναι ναι το μονο που θελω ειναι να αναπαραγει ολες τις μορφες υχου μιας και εχω Denon AVR-X1200W που ειναι 7.2 athmos kai dts-x.φανταζομαι σε αυτα τα λεφτα τι αλλο μπορω να κανω.και παλι σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου

ναι ναι το μονο που θελω ειναι να αναπαραγει ολες τις μορφες υχου μιας και εχω Denon AVR-X1200W που ειναι 7.2 athmos kai dts-x.φανταζομαι σε αυτα τα λεφτα τι αλλο μπορω να κανω.και παλι σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου
Dune και ξενοιάζεις, για παντα.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk